• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben park yatagi kaldırdım. Kendi odasındaki beşiği yanımıza kurduk dün. Bu beşik çok geniş 85cm içi. Tavaf ediyor resmen ve alan geniş olduğu için dün akşam ve şu an yüz üstü yatmak istiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Duzeltsem de hemen dönüyor. Karnı bacaklar yüz üstü, kafa saga yada sola çevirip uyumak istiyor. Sizinkilerde de var mı yüz üstü uyumak isteyen?
Edit: sürekli yüz üstü demişim. 🙈 Karin üstü demek daha doğru olacak. Çünkü yüzü sağa sola dönük pozisyonda uyuyor. 🤭
ayni durumdayız park yatakta ama her baktığım da farkli bi yer ve şekilde 😳

Kızlar oğlum doğduğundan beri mustela şampuan kullanıyorum. Önceden banyo yaparken ağlamazdı şimdi başına suyu dökünce başlıyor ağlamaya. Hatta artık banyo bir fobi oldu, küvete oturunca ağlıyor. Mustela bitti şampuan aliim diyordum ki mustela göz yakıyor diye şikayet okudum. Nasıl olur da denemedim bu zamana kadar bilmiyorum. Az önce denedim gözlerim yandı. Benim bile gözüm yandıysa banyoda ağlaması normal.

Minoriste indirim varmış kullananın var mı?Göz yakıyor mu?
Merhaba hanımlar uzun zamandır takip edemiyordum kızımın enerjisine yetmeye çalışıyorum tüm gün 😅 7. Aydan beri ayağa kalkıyor biyerlere tutunup park beşik kullanıyoruz geçenlerde artık sakatlık çıkmadan kademeyi indirdik sürekli balkondan bakar gibi ayakta yakalıyordum uyanınca ağlamıyorda. Büyüdükçe zorlaşıyormuş derlerdi hak veriyorum şimdi.
Canım biz kullanıyoruz minoris göz yakma durumu yok ☺️

Gunaydin gülce oksuruyor neden olabilir? Gecede suan da 4 5 kez oksurdu oksururkende uyandi Acaba havasi kuru buranin nemsizlik rahtsizmi ediyor ki uykuda ?? Bir de yurutec hakkinda ne dusunuyorsunuz onermiyor doktorlar almayida dusunmuyordum bir yakinim popo kismi ince oluup hissedilmeyenler varmis rahat ederdin falan diye aklima soktu😑 sizinde fikrinizi alayim

Gunaydin gülce oksuruyor neden olabilir? Gecede suan da 4 5 kez oksurdu oksururkende uyandi Acaba havasi kuru buranin nemsizlik rahtsizmi ediyor ki uykuda ?? Bir de yurutec hakkinda ne dusunuyorsunuz onermiyor doktorlar almayida dusunmuyordum bir yakinim popo kismi ince oluup hissedilmeyenler varmis rahat ederdin falan diye aklima soktu😑 sizinde fikrinizi alayim
Günaydın, tozdan olabilir. Tekstil tozu... üstünü yeni degistirdiysen. Temiz yıkanmış olsa bile bazen bizimki üstüne yeni bir şey giydirin e oksuruyor. O konuda da alerjigiz anası kılıklı çocuk 🤣 yürütece katiyen karşıyım ben. Bebek kazalarının yüksek oranda sebebi. Ve bacak gelişimini de olumsuz etkilediğini düşünüyorum şahsen.

ayni durumdayız park yatakta ama her baktığım da farkli bi yer ve şekilde 😳
Park yatakta dar olduğu için çok rahat donemiyordu. Kendi besigine geçince çocuk durmuyor. İlk gece resmen başında bekledim. Sonra kafasını yatağa gömdü 5 sn sonra çevirdi rahatsız olup. Orda içim rahatladı. Şimdi de sıkıntımız yan koruyucular. Alttan ipli bir şey almam lazım. Yatakla beşik neredeyse sıfır. Zar zor sıkıştırdım, üstten bağladım ama bizimki çıkarıyor onları yerinden. Ayaklarını duvara yaslamis sabah. Arasından geçirmiş. Kurtlu bebe. Karaca'nın uyku setini almıştım. Onun yan koruyucuları hiç güzel değilmiş. Adı koruyucu, kendine hayrı yok.

Bizim yürütecimiz var canım
Arada koyuyorum ablayla yarış yapıyorlar ☺️
Uzun süreli olunca zararı olabilir ama kısa sürede bişey olmaz 🙅
Özellikle ayakta durma isteği olunca çok seviniyor
Genel olarak yerde geziyor bizimki zaten

Park yatakta dar olduğu için çok rahat donemiyordu. Kendi besigine geçince çocuk durmuyor. İlk gece resmen başında bekledim. Sonra kafasını yatağa gömdü 5 sn sonra çevirdi rahatsız olup. Orda içim rahatladı. Şimdi de sıkıntımız yan koruyucular. Alttan ipli bir şey almam lazım. Yatakla beşik neredeyse sıfır. Zar zor sıkıştırdım, üstten bağladım ama bizimki çıkarıyor onları yerinden. Ayaklarını duvara yaslamis sabah. Arasından geçirmiş. Kurtlu bebe. Karaca'nın uyku setini almıştım. Onun yan koruyucuları hiç güzel değilmiş. Adı koruyucu, kendine hayrı yok.
Çarşaf bağlamayı dene canım uçlarını başlardan geçir o zaman aralara giremez ☺️👀
Bizimki park yatak çok dar değil
Ama bildiğin Recep İvedik gibi fileye yapışıyor 😂

S Serrarana18 canım buraya mı yazsam yoksa özelden mi yazsam karar veremedim.

Birkaç gündür özellikle seni düşünüyordum
Acaba nasıl napıyo birde Eylül yaklaşıyor, durumu nedir? Hastaneye nasıl gidip geliyor vs gibi.
Diğer eylül topiğine bile bakmıştım seni görmek için.

Az önce profiline girdim okudum😔
Çok ama çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah
Bunu tesadüfen öğrenmek bile istemezdim açıkçası
Bizler hep burdayız her zaman sana destek oluruz.
Çok şükür bi evladın var en güzel teselli bu.
Benimde başıma geldi ilk çocuğumdan sonra kaybettim ve Rabbim aldığının yerine bi Melek gönderiyor

Belki uzaktan bakıyorsun buraya da bilemiyorum
Ama aramızda görmek isteriz seni
Birçok şeyi paylaştın dimi burada
Yine gel arkadaşım
Değerlisin bizim için 💕

Yumurtasız omlet

Çünkü öğlene yumurta katılacak çorba var🙂

Supersin 😁 bende avokadoyu bir daha deneyecegim insallah dokunmaz 😁🤷‍♀️ bizim doktor tropikal meyveleri sevmiyo hindistan cevizi yaginda yumurta ya0an hastasina cocugunu endonezyada mi yetistireceksin demis hahahaha banada 8.ayda baslatirim ama gerekte yok kendi topragnzsa yetisenleri yedirin dedi ama faydaliiiii bir kez daha sansimi deneyeyim😁

Çarşaf bağlamayı dene canım uçlarını başlardan geçir o zaman aralara giremez ☺👀
Bizimki park yatak çok dar değil
Ama bildiğin Recep İvedik gibi fileye yapışıyor 😂
Çareyi dün akşam şal bağlayarak buldum ama fayda etmedi. Çocuk kurtlu sokuyor her şeyi. Alttan çıkarmış da yapmış ne yapacaksa.

Ben cay bardagi uzerinden olcuyorum. 1 cay bardagi=120 cc= yarim kase.
2 cay bardagi 1 kase ediyor 240 cc. 7. Ayda doktorumuz 270 cc ye kadar yiyebilir demisti. Ben oglen corbasini 250 cc civarinda veriyorum. Aksam yarim kase corba (yani 1 cay bardagi) + 120 cc yogurt demisti (1 cay bardagi) veriyorum. Bazen hepsini yiyor bazen biraz artiyor. Bunun disinda ne zaman emmek isterse emiyor. Uyurken illaki emiyor. Bir de pasabahcenin olcu bardagini ve 30 liraya mutfak tartisi aldim 🙈 olcuyle yapilan tarifler icin iyi oluyor. Ben mutfakta baya yeniyim, olcu en zorlandigim sey. Annem de sagolsun her seyi goz karari yapar. Tartidan umutluyum 😁

Biz günde toplam 120 CC anca yiyordur çok az, aslında çok güzel yiyordu 1aydir bozuldu, sıktım sanırım ,şuan ağzını açmıyor hep kapalı,güldurerek yediriyorum,aşırı heareketli bir bebek,6aylik olmasına 2gun varken sürünmeye başladı buda etkiledi bizim kilo alimini,sizinde azdı sanırım kilo,değişme oldu mu ek gidayla?

canım ya sizinkinim uykularıda bizle aynıydı naptınız ne durumdasınız yine 1 ler 2 lere kadar duruyor mu .biz hala aynı 😆 dün 1 bucukta uyudu sabah onda uyandı
Evet evet aynı canım. Sadece bir gün 10da uyudu, ben şoka girdim tabi, kesin uyanır diye 2ye kadar oturmuştum 😄😄
Genelde 1-1.30 gibi uyuyor. Bazen 00.45 i de görüyoruz çok nadir 😀 toplamda 3 kere kalkıyor emmeye. Ortalama 10 gibi de tamamen kalkıyor. Asla erken yatmıycak buna eminim, kabullendim 🤷🤷 kendim için değil onun güzelce büyüyebilmesi için biraz daha erken yatsın istiyorum

Mete de aynı. O kenarlıklar süs resmen. Alttan bağlanmadığı ve yatağın arasına da zar zor sıkıştığı için bizim ki kaldırıp duruyo. Korkuyorum elini ayağını sıkıştıracak diye henüz kendini kontrol edemiyor ki. Hepsini kaldırıp pat pat vurmaktan şekil şemalleri bozuldu 😄

Bizim gibi hic dis cikartmayan var mi? Gece uyanip kulagni tutuyo kafa ates gibi bazen ama hala yok 10.ayda cikartanlar varmis sanirim

Bizim gibi hic dis cikartmayan var mi? Gece uyanip kulagni tutuyo kafa ates gibi bazen ama hala yok 10.ayda cikartanlar varmis sanirim
Bizde çıkartmadık geçenlerde huzursuzluk ateş iştahsızlık uyumama sürekli ağlama durumları yaşadık dişten mi acaba diye takip ettik. Ateş bir düşüp bir yükselince malum birde ateş olunca böyle zamanda hemen götürdük kan idrar temiz çıktı diş olabilir dendi ertesi gün bebeğimin vücudu kıpkırmızı bacaklar hariç resimlerini attık doktora 6.hastalık muhtemelen ve korkulacak birşey yok birkaç güne geçer kendiliğinden dedi ateşlenmeden kollarında deri döküntüsü gibi kısım kısım kızarıklıklar vardı belli belirsiz internetten bakmıştım o zaman 6.hastalık olabilir mi acaba demiştim sonrasında diğer belirtileride yaşayınca doktorda öyle deyince yazıldığı gibi 3 günde de geçince kızarıklıklar ateş falan dişten olmadığını anladık. Viralmış üstelik kreş hastalığı diye bilinirmiş evden çıkmadığımız zamanda nasıl nerden kaptık anlamadım gitti 🤷🏼‍♀️
Dişe dairde bir belirti yok ne zaman çıkacak onu da anlamadım gitti ama yaşında da çıkaranlar varmış 😁

Bizimde çıkmadı daha çok normal arkadasimin kizinin 15. Ayda çıktı,benim büyük kızımın 8.5 aylıkken cikti. Gorumcemin 3.5 aylık çıkmış hemen çürümüş mesela,çıkar buaralar muhtemel kabarmış gorunuyo,göstermiyorda bıdık 😂

Supersin 😁 bende avokadoyu bir daha deneyecegim insallah dokunmaz 😁🤷‍♀️ bizim doktor tropikal meyveleri sevmiyo hindistan cevizi yaginda yumurta ya0an hastasina cocugunu endonezyada mi yetistireceksin demis hahahaha banada 8.ayda baslatirim ama gerekte yok kendi topragnzsa yetisenleri yedirin dedi ama faydaliiiii bir kez daha sansimi deneyeyim😁
Tarifi denedin mi?

Back
X