• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş mi geliyor acaba?
Bizim diş patlayacağı zaman iştah tamamen kesildi.Patladiktan sonra da tam gelmedi yerine iştahı.Omuzumu ısırarak acısını gidermeye çalışıyor,çok zorlanıyorlar sanirim
Benim de omzumu ısırıyor ama diş yok ortada

Kabarma falan yok mu
Çay kaşığı ile tık tık yaparak arada yoklayabilirsin.Biz elmayı gevelerken çıkardığı sesten anladık ilk geldiğini dişin😃
Aslında alt üstü birbirine vurunca tık tık ediyor ama bayadır böyle. Hiçbişey yok

Kısa kollu zıbına geçtiniz mi? Dün geçtim ben. Zıbın ne zaman giymeyecekler?
Bir de külot bez öneriyor musunyz?
E Elwing6 birara prima pampersin üretimleri farklı farklı mı diyordun ya gercekten bazıları ince ve beyaz yapışkanlı bazıları kalın yeşil yapışkanlı.

E Elwing6 birara prima pampersin üretimleri farklı farklı mı diyordun ya gercekten bazıları ince ve beyaz yapışkanlı bazıları kalın yeşil yapışkanlı.
Kisa kollu zibin derken, sadece onu giyip ustune bir sey giymemelerini mi kastediyorsun? Kisa kollu zibini hep giyiyorlar zaten icten. 😀 bence zibin hep giyecekler hatta yazin sadece onu giyecekler ve gunde 1837484940 kez degistirecegiz. 😆 bizim buralar bayagi sicak olmaya basladi yakinda kisa kollu tshirt giydirmeye baslarim.

X xxyyzztt biz kısa kollu zıbın ve üstüne tek kat giyiyoruz
Normal kısa kollu tişörtlere havalar böyle giderse gündüz geçerim akşam gene uzun kollu giydiririm.Bugun yazlık giysilerini çıkarıp attım makinaya.
Bez konusuna gelince goo.n ve sleepy külot denedim ikisi de bacak ve belde iz yaptı.
Bel kısmını giydirmeden esnetiyorum,bacak kısmının iç lastigine 2 çentik attım o şekilde elimdeki sleepy paketini bitirmeye çalışıyorum.Ama artık asla külot bez almam.

Kisa kollu zibin derken, sadece onu giyip ustune bir sey giymemelerini mi kastediyorsun? Kisa kollu zibini hep giyiyorlar zaten icten. 😀 bence zibin hep giyecekler hatta yazin sadece onu giyecekler ve gunde 1837484940 kez degistirecegiz. 😆 bizim buralar bayagi sicak olmaya basladi yakinda kisa kollu tshirt giydirmeye baslarim.
Biz hep uzun kollu zıbın giydik

X xxyyzztt biz kısa kollu zıbın ve üstüne tek kat giyiyoruz
Normal kısa kollu tişörtlere havalar böyle giderse gündüz geçerim akşam gene uzun kollu giydiririm.Bugun yazlık giysilerini çıkarıp attım makinaya.
Bez konusuna gelince goo.n ve sleepy külot denedim ikisi de bacak ve belde iz yaptı.
Bel kısmını giydirmeden esnetiyorum,bacak kısmının iç lastigine 2 çentik attım o şekilde elimdeki sleepy paketini bitirmeye çalışıyorum.Ama artık asla külot bez almam.
Bana da mantıklı gelmedi külot bez

ben sıfır kolluya geçtim üzerinrde tek kat önceden giydirdiklerim artık havalar ısındı

biz yanigiz askiliyla dolaniyoruz bayadir hemde cibildak dolassa hep daha memnun olacak😂 6.aydan sonra kendin nasil giyiniyorsan oyle giydir demisti doktor bende gece ince bir ayakli tulum hmden almistim gunduz tayt aslili uste kisa kol zibin..bazen tayt cikartip corrap yapiyoruz 😂 yaa pampersin farkli modelleri var sanirim ama..ikisinide kullandim..ya kilot bez bi deneyecegim suan goon kullaniyoruz dokusu cok icime siniyor ama gulce cok cis kaka yapmadgndan.. eger yapsa primaya donerimde gram gram 😂

Kizlar selamlar bebislerinizin persentil degerlerini hesapliyor musunuz? Ayni degerleri girmeme ragmen her site farkli sonuc cikariyor? Hesaplayanlar siz hangi siteleri kullaniyorsunuz? Bir de bebisleriniz ortalama kac persentilde?

Bugun ben baya korktum kizlar ya esim haftada 1 ise gidiyor.bugunde yoktu 12de kizin yemegini verdim kendimde ac hissetmedim kalktim mutfaga gidemiyorum bas donmesi mide bulantisi
2gundur yorgunlk vardi zaten.simdi bayilsam nolck falan diye film seridi gibi gecti gozumun onunden😂 zar zor gittim agzima bisiler attim gulce aglio bu sirada 🤦‍♀️ artk tv actim😂 yemek yedim ve uykuya gectik direk..boyle yere basmiyo gibiyim asiri yorgunlk eklem agrisi sinirlilik hali. Pircici Pircici evde regenesislerden varmis 1kutudan fazla bir de b12 3tane alip birakirsan boyle olur 😂🤦‍♀️ simdi basladim bende vitaminlere.cocugun pesinde kosmktan baya kendimi ihmal etmisim ya ne zaman errorr verecek vucut diyordum bugun oldu :) simsi yatip uyuyacagm erkendennn ❣

biz yanigiz askiliyla dolaniyoruz bayadir hemde cibildak dolassa hep daha memnun olacak😂 6.aydan sonra kendin nasil giyiniyorsan oyle giydir demisti doktor bende gece ince bir ayakli tulum hmden almistim gunduz tayt aslili uste kisa kol zibin..bazen tayt cikartip corrap yapiyoruz 😂 yaa pampersin farkli modelleri var sanirim ama..ikisinide kullandim..ya kilot bez bi deneyecegim suan goon kullaniyoruz dokusu cok icime siniyor ama gulce cok cis kaka yapmadgndan.. eger yapsa primaya donerimde gram gram 😂
6 aydan sonra öyle olduğunu bilyordum. Alt taraf tek kat yeter o zaman

Kahve fincanını denese hatta bir yandan kendide tutsun kulubundan sen karsısında ic öyle bi teklif et falan
Kızım ilk baslıyor icmeye sonlara dogru ellerini fincan icine sokmaya baslıyor 😂 hepsine eyvallah diyorum
Yemiyormusun yeme kızım oynayacakmısın ok kızım biraz daha istermisin tamam kızım modunda takılıyorum mutfak perişanları oynuyor her yemek sonrası sac bas herşey yıkanıyor (blw yapmıyoruzda yapıyoruz gibi)
Gecen aksam kaseden kasıkla yogurt corbası iciriyordum artık nasıl acıktıysa kaseye agzını uzattı oda olur dedim kaseyi kafasına diktire diktire icirdim 😬 madem istedigi bu yeni tadlara alıssın ilk asamam bu olsun diye herşeye ok diyorum kızmadan sinirlenmeden zorlamadan inatlasmadan
Ve dedigim gibi sürekli eline bişi ver veya sen elinle atıyorum hurmayı dişlerine sürt veya kücük bi parca koparıp agzına elinle koy falan
Iste en cok korktugum da o inatlasmak. Bazen zorluyorum, sonra da kendime kızıyorum. Bi surec aslinda bu durum. Ama burda arkadaslar paylasiyo ya, yaptiklari yedirdikleri yemekleri. Bizim bu duruma gelmemiz aylar surecek sanirim
Ister istemez kendimi kötü hissediyorum. Gelisimi olumsuz etkilenecek diye. Hayirlisi artik.

Bugun ben baya korktum kizlar ya esim haftada 1 ise gidiyor.bugunde yoktu 12de kizin yemegini verdim kendimde ac hissetmedim kalktim mutfaga gidemiyorum bas donmesi mide bulantisi
2gundur yorgunlk vardi zaten.simdi bayilsam nolck falan diye film seridi gibi gecti gozumun onunden😂 zar zor gittim agzima bisiler attim gulce aglio bu sirada 🤦‍♀️ artk tv actim😂 yemek yedim ve uykuya gectik direk..boyle yere basmiyo gibiyim asiri yorgunlk eklem agrisi sinirlilik hali. Pircici Pircici evde regenesislerden varmis 1kutudan fazla bir de b12 3tane alip birakirsan boyle olur 😂🤦‍♀️ simdi basladim bende vitaminlere.cocugun pesinde kosmktan baya kendimi ihmal etmisim ya ne zaman errorr verecek vucut diyordum bugun oldu :) simsi yatip uyuyacagm erkendennn ❣
Her gün içmeyi unutmamak adına teline alarm kurabilirsin. Geçmiş olsun çok 😪 dikkat et. Saglikli olalım ki kuzularimiza bakabilelim. Allah korusun hepimizi.

Bizim de aksam menumuz kabak, sogan, sarimsak, havuc, bulgur ve etten olusan pureydi. Sukur hepsini yedi, yine taksit taksit. Ustune de elma ve muz puresi hupletti. Yine memede uyumuyor. Ayaga kalkar kalkmaz kucakta gozler kayiyor. Memeye cok duskun bir bebekti, sanirim onu da birden birakacak.
Ek gıdayı ölçüp değil doyana kadar veriyorum, ek gıdayı o gün çok yediyse az emiyor, az yediyse daha çok emmeye yöneliyor. Ek Gıda dozunu Ayarlama mı yapmak lazım anlamadım😕

Back
X