Ne kadar saçma. Devlet hastanesi diye öyle davranmislardir. Ve bu çok acı yani. Ben kafama göre 2 günde bir yaptırdım özelde kimse de sormadı. Hem takip gerektiren bi şey olduğunu bilmek için doktor olmaya mi gerek varmış bunlar da insanın sinirini ayrı bozuyor haklisin.Bugün ikinciye kan vermeye gittim devlette önce doktora cıkmak lazım o yönlendiriyor dedim kan vercem gebelik için iki gün öncede gelmişin diyor evet dedim artış var mı diye geldim öyle kafana göre gelemezsin doktor mu dedi sana doktor mu yönlendirdi bilmem ne morali mi bozdu
Daha çok yeni doktora gitsemde gözükmez ki hamile olduğumu öğrenmişim ikinciye kan vermişim çok mu malesef çok kötü davranıyor bu devlet doktorlarıNe kadar saçma. Devlet hastanesi diye öyle davranmislardir. Ve bu çok acı yani. Ben kafama göre 2 günde bir yaptırdım özelde kimse de sormadı. Hem takip gerektiren bi şey olduğunu bilmek için doktor olmaya mi gerek varmış bunlar da insanın sinirini ayrı bozuyor haklisin.
sende ona cıkısaydın cnm kafama gore gelmedım sıkıntılı durum var artısı doktor gormek ıstedı deseydın kız salak seyler ıstese ölecekler ya. bana da hıc hormon bakmadılar 2 sene boyu kendım saglık ocanda verdım yukksek. özel doktora gıdıodum onuda aradım sekreterı doktor ıstememks bakmayız dedı bu ay asılamaya gelecem doktora bakması gerek dedım baktı yuksek dedı.dusurmek ıcın ılac vermedı bıtkı cayı içtim. saglık ocanda hormonu tekrarlamaya gıttım dıger ay doktor her ay heray tekrarlanmaz dedı bende doktorum ıstedı ona gore ılacı kesecek dedım hemen ıstedı. bı sonrakınde neden doktorun ıstemıo burda verıon dedı bana bende ozel polıklınnık ekstra ucret vermemek ıcın dedım sustu. senı cok ıyı anlıyorum cnm ısteseler yorulacaklar salaklar yaBugün ikinciye kan vermeye gittim devlette önce doktora cıkmak lazım o yönlendiriyor dedim kan vercem gebelik için iki gün öncede gelmişin diyor evet dedim artış var mı diye geldim öyle kafana göre gelemezsin doktor mu dedi sana doktor mu yönlendirdi bilmem ne morali mi bozdu
aynen öyle cok meraklıyız muayene ucretı vermeye. benım tanıdım bı uzman doktor vardı yanında cslıstım doktor yaslılar gelırdı muayeneye bıde doktor derdı bana hastalar yaslı kendını ıyı hıssetsın seker kan ıdrar bakalım derdıHiç anlayışlı değiller malesef biz çok meraklıyız sanki cebinden çıkıyor şırınga parası Allah düşürmesin kötü doktorlara
bencede cnm calıstım doktor saolsun az cok bazı seylerı ogrettı doktorlara pek guvenmıyorum sonucları kendıme kontrol edıyorum cnm bosver sıkma canını doktorlar 2 yılımı yedı ustune bosuna operasyon gecırdımİyi doktorlarımızın sayısını Allah çoğaltsın bazı arkadaşlardan erken gidenler sevinme hemen dış gebelikte olabilir yok kimyasal falan öyle deyip moral bozanıda duydum daha net görüntü yok şu zaman gel de gönder madem ne iç karartıyorsun aman neyse moralimizi bozmayalım daha fazla
sabrına hayran kaldım ben de tam ters sabırsız bi insanım zor duruyorum bu hamileliğimde :)Aynen bende öyle düşünüyorum
İki gebeliğimde gittim kalp atışını görüp duyup geldim
Şimdi keseyi göremiyorlar alttan bakıyor
Kan değeri katlanmış mı niye az katlanmış ı dert edicem
Sonra kese var bebeği görmeye git
Sonra kalp atışı
Hiç gerek yok
Ben fazla rahatım galiba idrar testi ile kaldım
Yerleşme kanamam oldu yerleştiğini de düşünüyorum
Sağlık ocağına sözde gebelik testi yaptırmaya gittim
Dr gebelik yanında kan değerlerine de bakalım dedi
Diğerlerine baktırayım derlen gebeliğe baktırmamış
Bunda da var bi hayır
Acilde gebelik testi için kan veriliyor mu? Benim de yaptırmam lazım. Daha önce acillik bir işim olmadı pek, bir fikrim yok o yüzden. Acil servisi gereksiz meşgul etmiş olmam değil mi?Aynen öyle iyi hoş okumuslar etmisler de yanıldıkları noktalar o kadar fazla ki.Bir de bazıları biz her gün doguruyormusuz gibi davranıyor.
Acilde kan verdim 2 gün önce 255ti bugün 743 çıktı.Yarın doktora gidecektim özelde yakın bir ilde ama gitmişken keseyi de Allah izin verirse görmek istiyorum.1 hafta daha bekleyeyim mi kizlar
cnm bılgın olsun dıye soyluyom ben gecen hafta carsamba 810 du bende bu hafta carsamba gıtıım keseyı gordu sukur cnmAynen öyle iyi hoş okumuslar etmisler de yanıldıkları noktalar o kadar fazla ki.Bir de bazıları biz her gün doguruyormusuz gibi davranıyor.
Acilde kan verdim 2 gün önce 255ti bugün 743 çıktı.Yarın doktora gidecektim özelde yakın bir ilde ama gitmişken keseyi de Allah izin verirse görmek istiyorum.1 hafta daha bekleyeyim mi kizlar
2 katına cıkmıs cnm guzelBenim değerler çarşamba 99 du bugün 199 sizce nasıl artış?
bakarlar ama bazı acıller bakmayada bılır cnm.Acilde gebelik testi için kan veriliyor mu? Benim de yaptırmam lazım. Daha önce acillik bir işim olmadı pek, bir fikrim yok o yüzden. Acil servisi gereksiz meşgul etmiş olmam değil mi?
Bizim burda zaten acil öyle kalabalık olmuyor canım bir de ders saatlerim olduğu için poliklinige gidemiyorum.adetim gecikti dedim 2 dakikada hallettiler.poliklinik saati dışında gittim ben.Acilde gebelik testi için kan veriliyor mu? Benim de yaptırmam lazım. Daha önce acillik bir işim olmadı pek, bir fikrim yok o yüzden. Acil servisi gereksiz meşgul etmiş olmam değil mi?
haftasını sen hiç düşünme doktorunla kese ölçümüne göre ayarlarsınız sanırım onu. hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır. ama senin lekelenmen devam ederse mutlaka git canımMerhaba hanımlar insallah bu sefer nasip olursa bende Eylül annesi olacağım ama benim durum biraz karısık bi dış gebelik bi kimyasal gebeliğim oldu kimyasalı Aralık ayında geçirdim ve kanamamın başladığı günden itibaren saydım bugun 32. Gün ama ben hala adet olmadım diğer gebelik belrtilerime bakarak bu sefer de gene belirtiler yaşadım ve dün test yaptım çift çizgi fakat bende burdaki çoğu anne adayı gibi geç gitmeyi düşünüyorum çünkü iki kaybım var acısını bilirim bidaha değer yükselcek mi düşecek mi sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorum şükür kanamam yok sadece dün bi damla koyu turuncu tarzında bi damla lekelenmem oldu başka da olmadı hatta suan krem rengi bi akıntım oldu koyu kıvamlı insallah bu sefer bi sorun yaşanmadan siz ve bende dahil hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızFakat ben bişey sormak istiyorum ben kac hafta olduğunu nasıl hesaplıcam düşük kanamam 3 Aralık’ta başlamıştı onu baz alarak mı hafta sayacağım ?
hallederler cnm bızım burdakı saglık ocandakı doktor 5 gun gectı 10 gun gecmeden yaptırıom dıe demedını bırakmadıBizim burda zaten acil öyle kalabalık olmuyor canım bir de ders saatlerim olduğu için poliklinige gidemiyorum.adetim gecikti dedim 2 dakikada hallettiler.poliklinik saati dışında gittim ben.
Yok lekelenme yok canım zaten diğer gebeliklerim gibi rahatsız değilim şükür insallah böyle devam ederhaftasını sen hiç düşünme doktorunla kese ölçümüne göre ayarlarsınız sanırım onu. hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır. ama senin lekelenmen devam ederse mutlaka git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?