• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sanırım benim kadar garip bir durumda olan yoktur. Pazartesi 32.1 Çarşamba 31.7 bugün de 52.3 çıktı haftaya Pazartesi veya Salı tekrar gel dedi

hallederler cnm bızım burdakı saglık ocandakı doktor 5 gun gectı 10 gun gecmeden yaptırıom dıe demedını bırakmadı
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her yerde gerçekten bazen soru bile sormaya çekiniyosun mesela mersinde öyle:)ben şimdi gorevimiz gereği ücra bir köşede olduğumdan her ne kadar imkanlar kısıtlı olsa da bir nebze daha iyi davraniyorlar

Kızlar merhaba;
bebek haberini alan herkeze hayırlı olsun, bebek haberi bekleyenlerde güzel haberleri alırlar inş,
sat 28.11.2018 bat 24.01.2019 28.01 de yani 5. günde gecikince idrar testi yaptım çift çizgiyi net gördüm, aynı gün kan testinde beta hcg 427, dün ki kan testinde 3607 çıktı ancak kan sonucu çıkmadan dr ulrtasonla baktığında kese de bebeği göremedi iyice idrara sıkış tekrar bakalım dedi, tekrar baktı kan sonucu hala çıkmamıştı yine göremedi, şimdilik vajinal ultrasona gerek görmüyorum pazartesi göremezsem vanijal ultrasonla bakarım dedi, ister istemez dünden beri endişeliyim, pazartesi kontrole gitmeyi düşünmüyorum henüz 5+2 deyim 6. haftam bi bitsin sizler ne düşünürsünüz bu konu da? bir de uterusum ters bu da görmesini zorlaştırıyormuş

Son düzenleme:
Kanamam yok, lekelenmem yok, ara sıra normal sancim oluyor yani ama psikolojimi bozdu. Görüntüyü yükledim canım
İnşallah her şey yolunda gider. Doktor da demiş başlangıçta olabilir diye. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah

Neler yaptırmadım ki canım hsg, genetik, pıhtılaşma, histeroskopi 2 başarısız aşılama. Bu benim 6. Kimyasal gebeliğim ikisinde dış gebelikten şüphelenildiği birinde patoloji oldum. Şimdi hastanedeyim şeker yükleme ve anti tpo ve anti tg yapılıyor.
Şeker yukleme niçin yapilacak

Kızlar merhaba;
bebek haberini alan herkeze hayırlı olsun, bebek haberi bekleyenlerde güzel haberleri alırlar inş,
sat 28.11.2018 bat 24.01.2019 28.01 de yani 5. günde gecikince idrar testi yaptım çift çizgiyi net gördüm, aynı gün kan testinde beta hcg 427, dün ki kan testinde 3607 çıktı ancak kan sonucu çıkmadan dr ulrtasonla baktığında kese de bebeği göremedi iyice idrara sıkış tekrar bakalım dedi, tekrar baktı kan sonucu hala çıkmamıştı yine göremedi, şimdilik vajinal ultrasona gerek görmüyorum pazartesi göremezsem vanijal ultrasonla bakarım dedi, ister istemez dünden beri endişeliyim, pazartesi kontrole gitmeyi düşünmüyorum henüz 5+2 deyim 6. haftam bi bitsin sizler ne düşünürsünüz bu konu da? bir de uterusum ters bu da görmesini zorlaştırıyormuş

Endise etmeyin az gecsin gorursunuz insallah hayirla saglikla elinize alirsiniz Ben de 5 +4 um 7 haftada gitcem keseyi anca vajinal ultrasonla gorebildik.Yani merak etmeyin icinizi ferah tutun insallah her sey iyi olucak hepimiz icin.Rabbim olmayanlara da nasip etsin insallah.

Sagolun ins hepimiz saglikla aliriz kucaklarimiza.
Oglumda bu kadar erken ogrenmemis keseyi hemen gorebilmistik.
Her cocukta farkli oluyot demek ki.Hani hamilelik surecleri de farkli olabiliyor belki boyle biseydir .Iyi dusunmeliyiz ben cok takarak gittim simdi daha iyiyim kuruntular insani yoruyor durduk yere uzuyor .Dua edip iyi dusunmekten baska caremiz yok .Insallah her sey guzel olucak.

Merhaba hanımlar :) Allah nasip ederse bende hamileyim ama kanla falan teyit ettirmedim daha da ettirmeyi düşünmüyorum çünkü iki kaybım var biri dış gebelik diğeri geçen ay yaşadığım kimyasal gebelik ama kimyasalın üstüne adet görmedim bakalım hayırlısı insallah sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin❤️

Şeker yukleme niçin yapilacak
Düşüklerin nedeni olabilir diye tahlil yapıldı. Şeker yüklemesi zaten hamilelik için yapılan birşey değil şeker hastalığı tehdidi olup olmadığını belirlemek için yapılıyor ailede diyabet varsa sizde istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz :) çok şükür temiz çıktı

Kızlar merhaba;
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Gebelik çok karmaşık bir süreç her an bizi yeni birseyler bekliyor içini ferah tut yeter

Merhaba hanımlar :) Allah nasip ederse bende hamileyim ama kanla falan teyit ettirmedim daha da ettirmeyi düşünmüyorum çünkü iki kaybım var biri dış gebelik diğeri geçen ay yaşadığım kimyasal gebelik ama kimyasalın üstüne adet görmedim bakalım hayırlısı insallah sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin❤️
Hayirlisi olsun canm doktora gidiceksin ozman hberlerini bekliyoruz

kız kvler falan nasıl duruyosunuz diyo hala zorluyo gitsenize diye :KK70:
bana kalırsa 7. haftanın sonunda gidecektim. ama eşimin de ısrarıyla 15 ocakta gidicem insallah 6+4 olcam o zaman :) sabretmek daha iyi bence kimse kafamı bulandıramıyor, aman sağlıksız aman kalp atışı yok aman kese yanuk diyemiyor kafam rahat kanama vs olmadıkca :)

Aman desinler desinler
Hiç umrumda değil benim arkadaşlarım da pes diyor da gitsem de yapılacak bişi yok ki

Ben de tohumun tutmasını beklemeye An itibariyle başladım :confused: tutarsa şafak 27 eylül ki benim sezaryen o yüzden 20 eylül ya tutarsa modumdayim

Amin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
sabrına hayran kaldım ben de tam ters sabırsız bi insanım zor duruyorum bu hamileliğimde :)

Saol canım , tecrübeden olsa gerek etrafımdaki insanların çok sıkıntı çektiğini gördüm o yüzden yoksa zor tutuyorum kendimi :KK53:
Kaçıncı çocuk inşallah
Merhaba hanımlar insallah bu sefer nasip olursa bende Eylül annesi olacağım ama benim durum biraz karısık bi dış gebelik bi kimyasal gebeliğim oldu kimyasalı Aralık ayında geçirdim ve kanamamın başladığı günden itibaren saydım bugun 32. Gün ama ben hala adet olmadım diğer gebelik belrtilerime bakarak bu sefer de gene belirtiler yaşadım ve dün test yaptım çift çizgi fakat bende burdaki çoğu anne adayı gibi geç gitmeyi düşünüyorum çünkü iki kaybım var acısını bilirim bidaha değer yükselcek mi düşecek mi sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorum şükür kanamam yok sadece dün bi damla koyu turuncu tarzında bi damla lekelenmem oldu başka da olmadı hatta suan krem rengi bi akıntım oldu koyu kıvamlı insallah bu sefer bi sorun yaşanmadan siz ve bende dahil hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ❤️ Fakat ben bişey sormak istiyorum ben kac hafta olduğunu nasıl hesaplıcam düşük kanamam 3 Aralık’ta başlamıştı onu baz alarak mı hafta sayacağım ?
Canım amin inşallah hayırlısıyla tamamlar Eylül anneleri olarak kolay kolay Doğum hikayelerimizi anlatır bebişlerimizi kokladığımız günleri görürüz inşallah
3 Aralık’taki kimyasal gebelik miydi
Benim kimyasal gebelik geçirdiğim ayın ertesi ayı hamile kalmıştım ve o tarihi baz almıştı dr
Tahmini Doğum tarihi 4 ocaktı ,1 Ocak’ta Doğum gerçekleşmişti
Kızlar merhaba;
Merhaba , tarihleri yanlış yazdın galiba
24.12.2018 bat dimi
28.12. 2018 -dün arası 8. Gün ve yaklaşık 2 kat artmış
Değerin gayet güzel , dua edelim inşallah sağlıklıdır yuvasında tutunmuştur
Kalbini ferah tut çok dua et inşallah rabbim en hayırlısını en sağlıklısını en güzelini nasip eder

Aman desinler desinler
Hiç umrumda değil benim arkadaşlarım da pes diyor da gitsem de yapılacak bişi yok ki

Amin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Saol canım , tecrübeden olsa gerek etrafımdaki insanların çok sıkıntı çektiğini gördüm o yüzden yoksa zor tutuyorum kendimi :KK53:
Kaçıncı çocuk inşallah

Canım amin inşallah hayırlısıyla tamamlar Eylül anneleri olarak kolay kolay Doğum hikayelerimizi anlatır bebişlerimizi kokladığımız günleri görürüz inşallah
3 Aralık’taki kimyasal gebelik miydi
Benim kimyasal gebelik geçirdiğim ayın ertesi ayı hamile kalmıştım ve o tarihi baz almıştı dr
Tahmini Doğum tarihi 4 ocaktı ,1 Ocak’ta Doğum gerçekleşmişti

Merhaba , tarihleri yanlış yazdın galiba
24.12.2018 bat dimi
28.12. 2018 -dün arası 8. Gün ve yaklaşık 2 kat artmış
Değerin gayet güzel , dua edelim inşallah sağlıklıdır yuvasında tutunmuştur
Kalbini ferah tut çok dua et inşallah rabbim en hayırlısını en sağlıklısını en güzelini nasip eder
Amiiinnn amiiinnn insallah canım ya insallah evet kimyasal düşük kanamam 3 Aralık’ta basladı ondan sonra bidaha adet görmedim

Benim mide bulantılarım başlıyor galiba
Batı daha 3 gün geçiyor
Başağım var ve koku hassasiyeti
Siz ne durumdasınız kızlar
Kaç kilo ile hamile kaldınız bu arada

Amiiinnn amiiinnn insallah canım ya insallah evet kimyasal düşük kanamam 3 Aralık’ta basladı ondan sonra bidaha adet görmedim
Kimyasal gebelik adetle atılırmış hatta çoğu kadın farketmezmiş bunu gözönünde bulundurduğumda o tarihi baz alır herhalde doktorun

Back