• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam yok, lekelenmem yok, ara sıra normal sancim oluyor yani ama psikolojimi bozdu. Görüntüyü yükledim canım
Canım ben de çok anlarmış gibi resmî sordum ama
Şuan dua etmekten başka yapılacak bişey yok hepimiz için ,normalde yuvarlağa benzer siyah bişey oluyor ama
Doktorun ultrasonda nasıl bi cihazla baktığı hangi açıdan o fotoğrafı aldığı da önemli
Ablamın gittiği muayenehanedeki ultrason cihazı renkliydi
Her muayenede ayrıntılı bi şekilde görüyordu gösteriyordu dr
Benim gittiğim hastanedeki cihaz o kadar eskiydi ki şok olmuştum . Hiç bişey göremiyordum
Sonra bi kere acil devlet hastanesine gittim
Orda ultrasonla baktılar daha da şok oldum kötünün kötüsü varmış dedim..
Rabbim hayırlısını versin sana inşallah sağlıklı sıhhatli :KK200:

Kanamam yok, lekelenmem yok, ara sıra normal sancim oluyor yani ama psikolojimi bozdu. Görüntüyü yükledim canım
hiç bozma moralini yüksek tut. değerin gayet iyi. cihazdan farkeder doktordan farkeder. 1 hafta bekle bakalım kanaman falan da yokmuş ne güzel

Maşallah Eylül anaları sabırlı çıktı :KK200::KK200::KK200::KK200:
Ben de 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum duyanlar şok oluyor
kız kvler falan nasıl duruyosunuz diyo hala zorluyo gitsenize diye :D
bana kalırsa 7. haftanın sonunda gidecektim. ama eşimin de ısrarıyla 15 ocakta gidicem insallah 6+4 olcam o zaman :) sabretmek daha iyi bence kimse kafamı bulandıramıyor, aman sağlıksız aman kalp atışı yok aman kese yanuk diyemiyor kafam rahat kanama vs olmadıkca :)

Benimde gorunur kesin o zaman. Bi de kalp atisini duysam ne güzel olur su an 5+1 benim ama doktorla hesap ayni olmuyomus galiba
Sat tarıhıne gore hesaplıyorlar onların hesabına göre 4+6 cnm dun bakıldı gozukdu kalp ıcın ıkı hafta sonra ya gun verdı

Merhaba, hayırlı olsun :) Beta hcg değeriniz kaç acaba? Bir de karından mi bakıldı vajinal mi? Aynı tarihlerimiz de ondan soruyorum.
Gecen hafta carsamba bakılmısdı 810 du dun kontrole gıttım karından bakıldı sat a gore 4+6 dedı doktor gozuktu şükür senın sata gore kac beta kac cnm

Gecen hafta carsamba bakılmısdı 810 du dun kontrole gıttım karından bakıldı sat a gore 4+6 dedı doktor gozuktu şükür senın sata gore kac beta kac cnm
Ben de 4+6 yim ve bugün kan sonucum
Ben de 4+6 yim canım. Bugünkü kan sonucum da 2764 cıktı doktor kese sağlıklı görünmüyor ama değerler iyi dedi bana moralim çok bozuldu

kız kvler falan nasıl duruyosunuz diyo hala zorluyo gitsenize diye :KK70:
bana kalırsa 7. haftanın sonunda gidecektim. ama eşimin de ısrarıyla 15 ocakta gidicem insallah 6+4 olcam o zaman :) sabretmek daha iyi bence kimse kafamı bulandıramıyor, aman sağlıksız aman kalp atışı yok aman kese yanuk diyemiyor kafam rahat kanama vs olmadıkca :)

Aynen bende öyle düşünüyorum
İki gebeliğimde gittim kalp atışını görüp duyup geldim
Şimdi keseyi göremiyorlar alttan bakıyor
Kan değeri katlanmış mı niye az katlanmış ı dert edicem
Sonra kese var bebeği görmeye git
Sonra kalp atışı
Hiç gerek yok
Ben fazla rahatım galiba idrar testi ile kaldım
Yerleşme kanamam oldu yerleştiğini de düşünüyorum
Sağlık ocağına sözde gebelik testi yaptırmaya gittim
Dr gebelik yanında kan değerlerine de bakalım dedi
Diğerlerine baktırayım derlen gebeliğe baktırmamış
Bunda da var bi hayır :anne:

Aynen bende öyle düşünüyorum
İki gebeliğimde gittim kalp atışını görüp duyup geldim
Şimdi keseyi göremiyorlar alttan bakıyor
Kan değeri katlanmış mı niye az katlanmış ı dert edicem
Sonra kese var bebeği görmeye git
Sonra kalp atışı
Hiç gerek yok
Ben fazla rahatım galiba idrar testi ile kaldım
Yerleşme kanamam oldu yerleştiğini de düşünüyorum
Sağlık ocağına sözde gebelik testi yaptırmaya gittim
Dr gebelik yanında kan değerlerine de bakalım dedi
Diğerlerine baktırayım derlen gebeliğe baktırmamış
Bunda da var bi hayır :anne:
olsun en azından hangi vitaminleri alman gerektiğini öğrendin :) ben 3 aydan önce sağlık ocağına da gitmicem kayıt açıyor burası kücük bi yer hemen duyuluyor sonra. tahlillerimi hastanede yaptırıcam. haberdar edelim yine birbirimizi :)

Ben de 4+6 yim ve bugün kan sonucum

Ben de 4+6 yim canım. Bugünkü kan sonucum da 2764 cıktı doktor kese sağlıklı görünmüyor ama değerler iyi dedi bana moralim çok bozuldu
Skma canini kuzum kesen duzelir indllah deger bncede iyi hayirlisi olsun bidha ne zman cagirdi

Bugün ikinciye kan vermeye gittim devlette önce doktora cıkmak lazım o yönlendiriyor dedim kan vercem gebelik için iki gün öncede gelmişin diyor evet dedim artış var mı diye geldim öyle kafana göre gelemezsin doktor mu dedi sana doktor mu yönlendirdi bilmem ne morali mi bozdu :(

Bugün ikinciye kan vermeye gittim devlette önce doktora cıkmak lazım o yönlendiriyor dedim kan vercem gebelik için iki gün öncede gelmişin diyor evet dedim artış var mı diye geldim öyle kafana göre gelemezsin doktor mu dedi sana doktor mu yönlendirdi bilmem ne morali mi bozdu :(

Hakkında hayırlısı olsun canım bana sorarsan detaylı bi rahim filmi çektir eğer bu olumsuz olursa
Neler yaptırmadım ki canım hsg, genetik, pıhtılaşma, histeroskopi 2 başarısız aşılama. Bu benim 6. Kimyasal gebeliğim ikisinde dış gebelikten şüphelenildiği birinde patoloji oldum. Şimdi hastanedeyim şeker yükleme ve anti tpo ve anti tg yapılıyor.

Back