- 20 Aralık 2018
- 255
- 324
- 18
- 37
Canım ben de çok anlarmış gibi resmî sordum amaKanamam yok, lekelenmem yok, ara sıra normal sancim oluyor yani ama psikolojimi bozdu. Görüntüyü yükledim canım
Maşallah Eylül anaları sabırlı çıktı
hiç bozma moralini yüksek tut. değerin gayet iyi. cihazdan farkeder doktordan farkeder. 1 hafta bekle bakalım kanaman falan da yokmuş ne güzelKanamam yok, lekelenmem yok, ara sıra normal sancim oluyor yani ama psikolojimi bozdu. Görüntüyü yükledim canım
kız kvler falan nasıl duruyosunuz diyo hala zorluyo gitsenize diyeMaşallah Eylül anaları sabırlı çıktı
Ben de 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum duyanlar şok oluyor
Sat tarıhıne gore hesaplıyorlar onların hesabına göre 4+6 cnm dun bakıldı gozukdu kalp ıcın ıkı hafta sonra ya gun verdıBenimde gorunur kesin o zaman. Bi de kalp atisini duysam ne güzel olur su an 5+1 benim ama doktorla hesap ayni olmuyomus galiba
Gecen hafta carsamba bakılmısdı 810 du dun kontrole gıttım karından bakıldı sat a gore 4+6 dedı doktor gozuktu şükür senın sata gore kac beta kac cnmMerhaba, hayırlı olsun :) Beta hcg değeriniz kaç acaba? Bir de karından mi bakıldı vajinal mi? Aynı tarihlerimiz de ondan soruyorum.
olmamış çocuğa doğum günü biçmekBen de tohumun tutmasını beklemeye An itibariyle başladımtutarsa şafak 27 eylül ki benim sezaryen o yüzden 20 eylül ya tutarsa modumdayim
eta kac cnm bız yorumlarızHeee ben de kan tahlili yaptırdım da dün değer hakkında hiç fikrim yoktu Bilgi sahibi olmak için sordum
Kan tahlilinde doktorum saolsun bi bthcg ye bakmamış başka herşeye bakmış
Ben de 4+6 yim ve bugün kan sonucumGecen hafta carsamba bakılmısdı 810 du dun kontrole gıttım karından bakıldı sat a gore 4+6 dedı doktor gozuktu şükür senın sata gore kac beta kac cnm
Ben de 4+6 yim canım. Bugünkü kan sonucum da 2764 cıktı doktor kese sağlıklı görünmüyor ama değerler iyi dedi bana moralim çok bozulduGecen hafta carsamba bakılmısdı 810 du dun kontrole gıttım karından bakıldı sat a gore 4+6 dedı doktor gozuktu şükür senın sata gore kac beta kac cnm
kız kvler falan nasıl duruyosunuz diyo hala zorluyo gitsenize diye
bana kalırsa 7. haftanın sonunda gidecektim. ama eşimin de ısrarıyla 15 ocakta gidicem insallah 6+4 olcam o zaman :) sabretmek daha iyi bence kimse kafamı bulandıramıyor, aman sağlıksız aman kalp atışı yok aman kese yanuk diyemiyor kafam rahat kanama vs olmadıkca :)
olsun en azından hangi vitaminleri alman gerektiğini öğrendin :) ben 3 aydan önce sağlık ocağına da gitmicem kayıt açıyor burası kücük bi yer hemen duyuluyor sonra. tahlillerimi hastanede yaptırıcam. haberdar edelim yine birbirimizi :)Aynen bende öyle düşünüyorum
İki gebeliğimde gittim kalp atışını görüp duyup geldim
Şimdi keseyi göremiyorlar alttan bakıyor
Kan değeri katlanmış mı niye az katlanmış ı dert edicem
Sonra kese var bebeği görmeye git
Sonra kalp atışı
Hiç gerek yok
Ben fazla rahatım galiba idrar testi ile kaldım
Yerleşme kanamam oldu yerleştiğini de düşünüyorum
Sağlık ocağına sözde gebelik testi yaptırmaya gittim
Dr gebelik yanında kan değerlerine de bakalım dedi
Diğerlerine baktırayım derlen gebeliğe baktırmamış
Bunda da var bi hayır
Skma canini kuzum kesen duzelir indllah deger bncede iyi hayirlisi olsun bidha ne zman cagirdiBen de 4+6 yim ve bugün kan sonucum
Ben de 4+6 yim canım. Bugünkü kan sonucum da 2764 cıktı doktor kese sağlıklı görünmüyor ama değerler iyi dedi bana moralim çok bozuldu
Inşallah canım inşallah. Haftaya çağırdı tekrar.Skma canini kuzum kesen duzelir indllah deger bncede iyi hayirlisi olsun bidha ne zman cagirdi
bencede sıkma cnm neler dıolarda sonradan duzelıyo yada dogrusunu sonra farkedıolar dua e t cnm ıns hayırlısı olur ama sonucun ıyıInşallah canım inşallah. Haftaya çağırdı tekrar.
Neler yaptırmadım ki canım hsg, genetik, pıhtılaşma, histeroskopi 2 başarısız aşılama. Bu benim 6. Kimyasal gebeliğim ikisinde dış gebelikten şüphelenildiği birinde patoloji oldum. Şimdi hastanedeyim şeker yükleme ve anti tpo ve anti tg yapılıyor.Hakkında hayırlısı olsun canım bana sorarsan detaylı bi rahim filmi çektir eğer bu olumsuz olursa
Evet kuzum ilk olacak Allah nasip ederse. Nisan da 31 olacam.Allah kolaylık versin ilk mi olucak bebek
Yaşın kaç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?