• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik adetle atılırmış hatta çoğu kadın farketmezmiş bunu gözönünde bulundurduğumda o tarihi baz alır herhalde doktorun
O zaman başlangıç 3 Aralık olacak benim anladığım kadarıyla ve suan sattan sonra 33. Güne girmiş bulunmaktayım yani 5 haftalık mı? Ama benim kanamam 10 günü gecik sürdü

Aman desinler desinler
Hiç umrumda değil benim arkadaşlarım da pes diyor da gitsem de yapılacak bişi yok ki

Amin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Saol canım , tecrübeden olsa gerek etrafımdaki insanların çok sıkıntı çektiğini gördüm o yüzden yoksa zor tutuyorum kendimi :KK53:
Kaçıncı çocuk inşallah

Canım amin inşallah hayırlısıyla tamamlar Eylül anneleri olarak kolay kolay Doğum hikayelerimizi anlatır bebişlerimizi kokladığımız günleri görürüz inşallah
3 Aralık’taki kimyasal gebelik miydi
Benim kimyasal gebelik geçirdiğim ayın ertesi ayı hamile kalmıştım ve o tarihi baz almıştı dr
Tahmini Doğum tarihi 4 ocaktı ,1 Ocak’ta Doğum gerçekleşmişti

Merhaba , tarihleri yanlış yazdın galiba
24.12.2018 bat dimi
28.12. 2018 -dün arası 8. Gün ve yaklaşık 2 kat artmış
Değerin gayet güzel , dua edelim inşallah sağlıklıdır yuvasında tutunmuştur
Kalbini ferah tut çok dua et inşallah rabbim en hayırlısını en sağlıklısını en güzelini nasip eder
bı oğlum var uc yasında :)

Benim mide bulantılarım başlıyor galiba
Batı daha 3 gün geçiyor
Başağım var ve koku hassasiyeti
Siz ne durumdasınız kızlar
Kaç kilo ile hamile kaldınız bu arada
Benim ara ara kasık agrım var hafif de mide bulantım o kadar kilomu bilmiyorum ama nedense cok gerginim tartışmaya yer arıyo gibiyim

Benim mide bulantılarım başlıyor galiba
Batı daha 3 gün geçiyor
Başağım var ve koku hassasiyeti
Siz ne durumdasınız kızlar
Kaç kilo ile hamile kaldınız bu arada
gecikmemin 9. günü bugün. hiçbişi başlamadı bende :D
ben 65 ile hamile kaldım. aslında sayfanın başında kilo takibi listesi falan yapılsa iyi olur

Benim değerler çarşamba 99 du bugün 199 sizce nasıl artış?

Çok güzel 2 kat artmış
O zaman başlangıç 3 Aralık olacak benim anladığım kadarıyla ve suan sattan sonra 33. Güne girmiş bulunmaktayım yani 5 haftalık mı? Ama benim kanamam 10 günü gecik sürdü

Heee kanaman 10 Günse bilemedim canım şimdi benim adetlerim 6-7 gün sürer ve 28 de bir olurum
Kimyasal geçirdiğimde de öyle olmuştu , sonra tarihler uymuştu
Aman boşver sağlıklı olsun da ha 4 ha 5 farketmez
Ben şuan 4+2 deyim

bı oğlum var uc yasında :)
Maşallah allah bağışlasın inşallah
Bu da hayırlısıyla kız mı olsun :KK200:

Benim ara ara kasık agrım var hafif de mide bulantım o kadar kilomu bilmiyorum ama nedense cok gerginim tartışmaya yer arıyo gibiyim

Kasık batması bende de var, bi de acayip alınganlaştım
Ağlamaya yer arıyorum

gecikmemin 9. günü bugün. hiçbişi başlamadı bende :KK70:
ben 65 ile hamile kaldım. aslında sayfanın başında kilo takibi listesi falan yapılsa iyi olur
Maşallah o zaman sana inşallah böyle devam eder
İlk gebeliğin mi ?
Benim ilk gebeliğim öyleydi
Evet iyi olur walla ayda bi kez söyleriz yazılı durur güzel olur , sonra cinsiyet falan da ekleriz

Çok güzel 2 kat artmış

Heee kanaman 10 Günse bilemedim canım şimdi benim adetlerim 6-7 gün sürer ve 28 de bir olurum
Kimyasal geçirdiğimde de öyle olmuştu , sonra tarihler uymuştu
Aman boşver sağlıklı olsun da ha 4 ha 5 farketmez
Ben şuan 4+2 deyim

Maşallah allah bağışlasın inşallah
Bu da hayırlısıyla kız mı olsun :KK200:

Kasık batması bende de var, bi de acayip alınganlaştım
Ağlamaya yer arıyorum

Maşallah o zaman sana inşallah böyle devam eder
İlk gebeliğin mi ?
Benim ilk gebeliğim öyleydi
Evet iyi olur walla ayda bi kez söyleriz yazılı durur güzel olur , sonra cinsiyet falan da ekleriz
Normalde benim adetlerim düzenlidir ama ben adetten sonra kimyasal geçirdiğimi öğrendim ve düşük kanamam farklı oldu 10 günden 1 gün fazla mı ne sürdü o tarihe göre bende 4+5 im evet sağlıklı olsunda❤️

Bende dün saçma bir sebepten eşimle kavga ettim :KK70:

Günaydın kızlar ben de tahlil yaptırdım hamile gorunuyorum. Ama doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum vajinal ultrasondan tedirgin oluyorum cok onemli bir sey olmadikca istemiyorum. Sizce ne zaman gitsem kese gorunur? Hesaplamalari pek bilmiyorum son reglim 5 aralikti.:KK51:

Normalde benim adetlerim düzenlidir ama ben adetten sonra kimyasal geçirdiğimi öğrendim ve düşük kanamam farklı oldu 10 günden 1 gün fazla mı ne sürdü o tarihe göre bende 4+5 im evet sağlıklı olsunda❤️

Bende dün saçma bir sebepten eşimle kavga ettim :KK70:
:-) İdare edecekler artık 9 ay + 2 yıl lohusalık :KK53:

Merhaba sevgili hamisler ☺ Rabbim saglikla tasiyip, saglikla dogurabilmeyi nasip etsin hepimize. Sata gore 3 eylul cikiyor dogum tarihimiz.muhtemelen yeni ogrenenlerimizin bir cogu agustos sonu dogum yapacak ben dahil ama standarta uyalim..
Eylul annesi modunda takilalim ☺ Bugun 5+4 olduk... simdiiiii var mi kesesini gorenler? Gorduyseniz kac mm cikti?

Merhaba sevgili hamisler ☺ Rabbim saglikla tasiyip, saglikla dogurabilmeyi nasip etsin hepimize. Sata gore 3 eylul cikiyor dogum tarihimiz.muhtemelen yeni ogrenenlerimizin bir cogu agustos sonu dogum yapacak ben dahil ama standarta uyalim..
Eylul annesi modunda takilalim ☺ Bugun 5+4 olduk... simdiiiii var mi kesesini gorenler? Gorduyseniz kac mm cikti?
Amin insallah ☺️ Ben daha gitmedim kan da vermedim benim durum karısık :KK70:

masallah 2019 eylul annislerimiz cok sabirli...kimse doktora gitmemisss yahuuuu epeyce okudum sayfa sayfa... ☺ Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...
Evet o benimde dikkatimi cekti ☺️Amiinnn hep beraber insallah ❤️

Çok saol canım çok korkuyorum Ama ya bişi olursa aksilik falan diye
Aynı ben de öyle canım ama sonra diyorumki yiyecek ekmeği yasayacak ömrü olduktan sonra Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder nasılsa.Tabiki dikkat ediyoruz mesela sigara içiyordum bebeği öğrendim bıraktım.Beslenmeye dikkat ediyorum ama her şeyi Rabbim bilir elimizden gelen dua..

Günaydın kızlar ben de tahlil yaptırdım hamile gorunuyorum. Ama doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum vajinal ultrasondan tedirgin oluyorum cok onemli bir sey olmadikca istemiyorum. Sizce ne zaman gitsem kese gorunur? Hesaplamalari pek bilmiyorum son reglim 5 aralikti.:KK51:
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım.Benim de son adet tarihım 2 aralıkta dün kan değerim 743 çıktı.haftaya cmts gideceğim doktora nasipse kese o zamn görünür dedi.Karından görünmesi için değerin 4000-5000lerde fln olması gerekiyor.Hemen sağlık ocağına da gitmek gerekiyor hem bildirme hem de folik asit icin

Gözün aydın canim aynıyız senle benimde son adet 6 aralıktı cuma günü testte beta hcg 199 du kese görünmez vajinal muane yapar diye bende bekliyorum 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum

Aynı ben de öyle canım ama sonra diyorumki yiyecek ekmeği yasayacak ömrü olduktan sonra Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder nasılsa.Tabiki dikkat ediyoruz mesela sigara içiyordum bebeği öğrendim bıraktım.Beslenmeye dikkat ediyorum ama her şeyi Rabbim bilir elimizden gelen dua..
Maşallah tebrik ederim sigarayı bırakmakla çok büyük atmışsın inşallah çok güzel ilerlicek herşey çok heyecan verici

Back