• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar
Ben de cumartesi günü çift çizgiyi gördüm. Henüz doktora gitmedim kan tahlil de yaptırmadım. Kalp atışlarını duyabilecek şekilde gitmeyi planlıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhabalar
Ben de cumartesi günü çift çizgiyi gördüm. Henüz doktora gitmedim kan tahlil de yaptırmadım. Kalp atışlarını duyabilecek şekilde gitmeyi planlıyorum.
Kaçıncı günün canim testi kaçıncı gun de yaptin
morcivertkedi morcivertkedi kız nerdesin

Yeni grubumu buldum:)iyi akşamlar kızlar 8 ay önce düşük olDu 8 haftalik kurtaj yapılmıştı sat 2 aralık.adet günü gebelik testi yaptım 3 tane pozitifti:)dün de kan verdim değer 255.yarın tekrar kan verip cmts doktora gidecegim.Bende sabahları mide kazıntisi oluyor uyanınca ve inanılmaz uyku ve halsizlik.Normalde de uykuyu severim ama bu sefer başka.Bir de su ihtiyacım artti

Kızlar merhaba, bugün ıs yerimin orda bi hastanede bana özel bir kampanya vardı ücretsiz muayene kampanyası ben de zaten meraklanıyorum bir gireyim dedim ama şu an çok üzgünüm. Kan değerim 2764 cıktı 4+6 dayim şu an ama doktor ultrasonda baktıktan sonra sağlıksız bir kese görünüyor dedi. Düzgün görünmüyor dedi bu ne demek ya? Keşke hiç gidip kafamı karıştırmasaydim yine şeytan durttu. Gerçi doktor da takip edilmesi gerek dedi sonra da bir hafta sonra gel bazen ilk böyle görünebiliyor değerin iyi dedi ben de anlamadım. Bu değerde normal bi şekilde görülmesi gerekmez mi? Sağlıksız kese ne demek? Ve sadece karindan bakti. Ultrason görüntüsünde ben keseye benzer bi şey de göremedim. :(

Merhabalar
Amin inşallah
Gözünüzaydın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar merhaba, bugün ıs yerimin orda bi hastanede bana özel bir kampanya vardı ücretsiz muayene kampanyası ben de zaten meraklanıyorum bir gireyim dedim ama şu an çok üzgünüm. Kan değerim 2764 cıktı 4+6 dayim şu an ama doktor ultrasonda baktıktan sonra sağlıksız bir kese görünüyor dedi. Düzgün görünmüyor dedi bu ne demek ya? Keşke hiç gidip kafamı karıştırmasaydim yine şeytan durttu. Gerçi doktor da takip edilmesi gerek dedi sonra da bir hafta sonra gel bazen ilk böyle görünebiliyor değerin iyi dedi ben de anlamadım. Bu değerde normal bi şekilde görülmesi gerekmez mi? Sağlıksız kese ne demek? Ve sadece karindan bakti. Ultrason görüntüsünde ben keseye benzer bi şey de göremedim. :KK43:
Ultrason resmî vermedi mi canım ?
Keşke gitmeseydin
Kafayı yemiş bu doktorlar
Sağlıksız kese duymadım İnan hiç

6 gün gecikmiştim ilk kan testimde son adet tarihim 25 kasımdı
Heee ben de kan tahlili yaptırdım da dün değer hakkında hiç fikrim yoktu Bilgi sahibi olmak için sordum o_O:KK72:
Kan tahlilinde doktorum saolsun bi bthcg ye bakmamış başka herşeye bakmış

Yeni grubumu buldum:)iyi akşamlar kızlar 8 ay önce düşük olDu 8 haftalik kurtaj yapılmıştı sat 2 aralık.adet günü gebelik testi yaptım 3 tane pozitifti:)dün de kan verdim değer 255.yarın tekrar kan verip cmts doktora gidecegim.Bende sabahları mide kazıntisi oluyor uyanınca ve inanılmaz uyku ve halsizlik.Normalde de uykuyu severim ama bu sefer başka.Bir de su ihtiyacım artti
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına , beklemişsin ama beklediği değecek Allah’ın izniyle:KK200:rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim satım da 6 Aralık

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına , beklemişsin ama beklediği değecek Allah’ın izniyle:KK200:rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim satım da 6 Aralık
Hoşbuldum Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi.Çift çizgiyi gördükten sonra başka tatlı telaşlar başlıyor hayırlısı değerler katlanarak artsın inşallah

Gebelik varmis canim hayirli olsun :) bndede surekli acikma ve uyuma istegi var insllah saglkla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Ultrason resmî vermedi mi canım ?
Keşke gitmeseydin
Kafayı yemiş bu doktorlar
Sağlıksız kese duymadım İnan hiç
Kanamam yok, lekelenmem yok, ara sıra normal sancim oluyor yani ama psikolojimi bozdu. Görüntüyü yükledim canım

Eklentiler

• 20190103_221107.jpg
    20190103_221107.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 53
Gebelik varmis canim hayirli olsun :) bndede surekli acikma ve uyuma istegi var insllah saglkla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Amin canım senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bebek bekleyenler sağlıkla kucaklarına alsınlar,isteyenler de hemencecik kavussunlar inşallah.Yarın olsa da acile gidip kan versem diye bekliyorum.Herkese iyi geceler uyku vakti:)

Back