• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman dedigim gibi. Gecmiste bu virus vucuduna girmis ve antikor uretmis. Bagisikligin var. Ya bu durumda yada yeni yapilan asilarda pozitif cikiyor bu sonuc. Asi olmadim demistin. Geriye ilk secenek kaliyor. Korkulacak bir sey olsaydi doktorun seninle paylasirdi. Icin rahat olsun. Saglikli gunler :KK200:

Canım ilk kızımda yani 8-9 sene önce gebelik aşılarını yaptırdım, ikincide de birkaç yapıldı Üçüncüde hiç yaptırmadım. Bundada 20 haftalıkken tetanoz olacakmışım. Eğer ilk iki çocuğumda olduğum aşılarda hepatit b aşısı varsa vurunmuşumdur ama yakın zamanda vurunmadım

kızlar göbek çevresi kılları için ne önerirsiniz? açıkçası ağda istemiyorum sürekli yapmak zorunda kalacağım için. tüy sarartıcı sprey kullananlar varmı?
Tatlım o killari sakin alma daha önceden almiyorsan. Ben ilk gebelikte kıl artışı çok oldu diye göbek çevresini aldım. Meğer o doğumdan sonra kendiliğinden düşünüyormuş. hormonlara bagli artiyor killar gebelikte.Ben aldığım için dökülmedi hala göbek cevremi almak zorundayim.

Arkadaslar cok cok afedersiniz acikkahvemsi akinti normalmi biliyormusunz 5+2 yim
Canim bazen normal bazen anormal oluyor benimde 5. haftamda acikkahverengi baslayip camur gibi oldu dr prolunut igne vurdu sonra gecti ihmal etme dr.gorus mutlaka progestan kullaniyormusun

5. Ve 6. Hafta gibi bende de uzayan, sutlu kahve renginde akintim oldu. Doktorla paylastigimda normal oldugunu soyledi. Hatta yuruyus yaptigim gunlerde geldi 2 3 kere. Ama sivi degil, dedigim gibi kivamli ve uzayan bir seydi. Agri ve pembe/kirmizi olmadigi muddetce ve git gide artis gosteren bir lekelenme yoksa icin rahat olsun. Artis ve akabinde agri da olursa doktorunla iletisime gecersin.

Ahh aynen oyle oldu yumurtlama zamanindaki akinti gibi ogleden sonra rengi daha acikti az oncede akinti azalmis ama rengi bi tık koyuydu cok cnm sıkıldi valla tesekkur ederim

Canim bazen normal bazen anormal oluyor benimde 5. haftamda acikkahverengi baslayip camur gibi oldu dr prolunut igne vurdu sonra gecti ihmal etme dr.gorus mutlaka progestan kullaniyormusun

Yok bisey kullanmiyorum hatta hic doktora gitmedim cumaya aldik randevuyu gozukmezse bisey panik olmayalim diye camur gibi hemen mi oldu yumurtlama gunleri gb akintiydi ztn adet olsaydim yumurtlama gununlerine denk gelio oyle biseymi acaba dedm tutunmami acaba dedm dusuyormu acaba dedm hersey dedm valla

Ilk defa alacaksan eger bence ertele. Dogumdan sonra lazer falan yaptirabilirsin. Bosverrr ☺
evet ilk defa alıcam. ama utanıyorum ya:KK42:
arkadaşım utandığı için almış göbek kıllarını. çok pişman olduğunu söylemişti utanma onlar neleri görüyor demisti :)

Tatlım o killari sakin alma daha önceden almiyorsan. Ben ilk gebelikte kıl artışı çok oldu diye göbek çevresini aldım. Meğer o doğumdan sonra kendiliğinden düşünüyormuş. hormonlara bagli artiyor killar gebelikte.Ben aldığım için dökülmedi hala göbek cevremi almak zorundayim.
Peki ya daha önceden de alıyorsak :(

ayy almıyım o zaman hem doktorlar ne kıllı kadınlar görüyodur dimi :D

Kızlar yedikleriniz tatlı tuzlu eksi değişmeye basladı mı
Az önce bir tabak tursu yedim :)
Normalde en son ne zaman tursu yedin deseniz hamburgerin icinde falan vardıysa öyle bikac ay öncedir

Yok bisey kullanmiyorum hatta hic doktora gitmedim cumaya aldik randevuyu gozukmezse bisey panik olmayalim diye camur gibi hemen mi oldu yumurtlama gunleri gb akintiydi ztn adet olsaydim yumurtlama gununlerine denk gelio oyle biseymi acaba dedm tutunmami acaba dedm dusuyormu acaba dedm hersey dedm valla
Hafif kahverengi 2_3 gun surdu sonra camurumsuya dondu sen yinede cumayi bekleme istersen normalde olabilir ama bu haftalarda erken muaynede cok onemli en azindan keseni gormus olursun progestana hemen baslarsin ki kahverengi akintilarda mutlaka baslatiyorlar

Kızlar yedikleriniz tatlı tuzlu eksi değişmeye basladı mı
Az önce bir tabak tursu yedim :)
Normalde en son ne zaman tursu yedin deseniz hamburgerin icinde falan vardıysa öyle bikac ay öncedir
Degismez mi? Az once ust uste yediklerimi soylesem kahkaha atarsin. Ama soylemiyecem. Evinde olan var, olmayan var. Tatli, tuzlu karisik ust uste yiyorum valla ☺

Hafif kahverengi 2_3 gun surdu sonra camurumsuya dondu sen yinede cumayi bekleme istersen normalde olabilir ama bu haftalarda erken muaynede cok onemli en azindan keseni gormus olursun progestana hemen baslarsin ki kahverengi akintilarda mutlaka baslatiyorlar

Cok tesekkur ederim ilgin icin yarin gidim o zaman

Ben de çok yiyorum ama eksi eksi salatalar cazip geliyor. Ve aninda acikiyorum. Yiyorum yiyorum doymiyorum. Sümdük birşey oldum.
Karın bölgem acayip yaglandi. Bebisler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Degismez mi? Az once ust uste yediklerimi soylesem kahkaha atarsin. Ama soylemiyecem. Evinde olan var, olmayan var. Tatli, tuzlu karisik ust uste yiyorum valla ☺
Ay tursu herkesde vardır bence ya cekmesin canınız düşünemedim :(
Ben karıstırmıyorum ama tuzludan nefret eden ben herşeye tuz dökmeye basladım

Back