- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
- 133
İlk gebelikte oldu benim. Doktora gittim. 1 lira boyutunda açık kahverengiydi leke. Progestan kullanmıştık o zamanArkadaslar cok cok afedersiniz acikkahvemsi akinti normalmi biliyormusunz 5+2 yim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebelikte oldu benim. Doktora gittim. 1 lira boyutunda açık kahverengiydi leke. Progestan kullanmıştık o zamanArkadaslar cok cok afedersiniz acikkahvemsi akinti normalmi biliyormusunz 5+2 yim
O zaman dedigim gibi. Gecmiste bu virus vucuduna girmis ve antikor uretmis. Bagisikligin var. Ya bu durumda yada yeni yapilan asilarda pozitif cikiyor bu sonuc. Asi olmadim demistin. Geriye ilk secenek kaliyor. Korkulacak bir sey olsaydi doktorun seninle paylasirdi. Icin rahat olsun. Saglikli gunler
Tatlım o killari sakin alma daha önceden almiyorsan. Ben ilk gebelikte kıl artışı çok oldu diye göbek çevresini aldım. Meğer o doğumdan sonra kendiliğinden düşünüyormuş. hormonlara bagli artiyor killar gebelikte.Ben aldığım için dökülmedi hala göbek cevremi almak zorundayim.kızlar göbek çevresi kılları için ne önerirsiniz? açıkçası ağda istemiyorum sürekli yapmak zorunda kalacağım için. tüy sarartıcı sprey kullananlar varmı?
Canim bazen normal bazen anormal oluyor benimde 5. haftamda acikkahverengi baslayip camur gibi oldu dr prolunut igne vurdu sonra gecti ihmal etme dr.gorus mutlaka progestan kullaniyormusunArkadaslar cok cok afedersiniz acikkahvemsi akinti normalmi biliyormusunz 5+2 yim
5. Ve 6. Hafta gibi bende de uzayan, sutlu kahve renginde akintim oldu. Doktorla paylastigimda normal oldugunu soyledi. Hatta yuruyus yaptigim gunlerde geldi 2 3 kere. Ama sivi degil, dedigim gibi kivamli ve uzayan bir seydi. Agri ve pembe/kirmizi olmadigi muddetce ve git gide artis gosteren bir lekelenme yoksa icin rahat olsun. Artis ve akabinde agri da olursa doktorunla iletisime gecersin.
Canim bazen normal bazen anormal oluyor benimde 5. haftamda acikkahverengi baslayip camur gibi oldu dr prolunut igne vurdu sonra gecti ihmal etme dr.gorus mutlaka progestan kullaniyormusun
İlk gebelikte oldu benim. Doktora gittim. 1 lira boyutunda açık kahverengiydi leke. Progestan kullanmıştık o zaman
evet ilk defa alıcam. ama utanıyorum yaIlk defa alacaksan eger bence ertele. Dogumdan sonra lazer falan yaptirabilirsin. Bosverrr ☺
Peki ya daha önceden de alıyorsakTatlım o killari sakin alma daha önceden almiyorsan. Ben ilk gebelikte kıl artışı çok oldu diye göbek çevresini aldım. Meğer o doğumdan sonra kendiliğinden düşünüyormuş. hormonlara bagli artiyor killar gebelikte.Ben aldığım için dökülmedi hala göbek cevremi almak zorundayim.
ayy almıyım o zaman hem doktorlar ne kıllı kadınlar görüyodur dimiTatlım o killari sakin alma daha önceden almiyorsan. Ben ilk gebelikte kıl artışı çok oldu diye göbek çevresini aldım. Meğer o doğumdan sonra kendiliğinden düşünüyormuş. hormonlara bagli artiyor killar gebelikte.Ben aldığım için dökülmedi hala göbek cevremi almak zorundayim.
Hafif kahverengi 2_3 gun surdu sonra camurumsuya dondu sen yinede cumayi bekleme istersen normalde olabilir ama bu haftalarda erken muaynede cok onemli en azindan keseni gormus olursun progestana hemen baslarsin ki kahverengi akintilarda mutlaka baslatiyorlarYok bisey kullanmiyorum hatta hic doktora gitmedim cumaya aldik randevuyu gozukmezse bisey panik olmayalim diye camur gibi hemen mi oldu yumurtlama gunleri gb akintiydi ztn adet olsaydim yumurtlama gununlerine denk gelio oyle biseymi acaba dedm tutunmami acaba dedm dusuyormu acaba dedm hersey dedm valla
Degismez mi? Az once ust uste yediklerimi soylesem kahkaha atarsin. Ama soylemiyecem. Evinde olan var, olmayan var. Tatli, tuzlu karisik ust uste yiyorum valla ☺Kızlar yedikleriniz tatlı tuzlu eksi değişmeye basladı mı
Az önce bir tabak tursu yedim :)
Normalde en son ne zaman tursu yedin deseniz hamburgerin icinde falan vardıysa öyle bikac ay öncedir
Arkadasima doktoru bikini bolgesi için bile doğuma 1 ay kala epilasyon yapmamasını söylemiş. Enfeksiyon gecirirsin demiş. Doğuma kıllı gitmisti.ayy almıyım o zaman hem doktorlar ne kıllı kadınlar görüyodur dimi
Peki ya daha önceden de alıyorsak [/QUOTE
O zaman bilemem. Ama ben aldığım için dokulmedi.
Hafif kahverengi 2_3 gun surdu sonra camurumsuya dondu sen yinede cumayi bekleme istersen normalde olabilir ama bu haftalarda erken muaynede cok onemli en azindan keseni gormus olursun progestana hemen baslarsin ki kahverengi akintilarda mutlaka baslatiyorlar
anladım kuzum. Takip et o zaman atarsa gidersinYok kuzum bu leke gibi degilde akintiyla ilgili akintinin rengi koyu yani
jiletle almamış mıArkadasima doktoru bikini bolgesi için bile doğuma 1 ay kala epilasyon yapmamasını söylemiş. Enfeksiyon gecirirsin demiş. Doğuma kıllı gitmisti.
Ay tursu herkesde vardır bence ya cekmesin canınız düşünemedimDegismez mi? Az once ust uste yediklerimi soylesem kahkaha atarsin. Ama soylemiyecem. Evinde olan var, olmayan var. Tatli, tuzlu karisik ust uste yiyorum valla ☺