• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet baya almışsn bende 2 kilo aldım sanırım çünkü farkettiriyo yıllardır aynı kilodaydım şimdi fermuarı bile zor çekiyorum
Ben hiç kilo almadım hatta verdim ama yne de kendi pantolonlarıma giremiyorum çünkü rahim büyüyor ve baskı yapıyor altta. Sıkan şeylet giymeyin derim. Ben gebe pantolonu giymeye başladım valla :)

Beni de sıkıyor pantolonlar. Tayt aldım ben de. Ama 4. Ayda hamile pantolonu almayı düşünüyorum. Daha 3 dolması ama çok problem kiyafet isi. Kilolu ve süreli ac gibi hissediyorum. Istahim çok açık. Ne yesem diye dolaşıyorum. Haliyle de kilo aldim.

Kızlar birde ben bişey soracağım, gebelik için tümden kan tahlili alıyorlar ya yeni dikkat ettim. Hepatit b ye de bakıyorlar ya, benim anti hbs pozitif çıkmış, ben hepatit b aşısı olmadım, bundan önceki gebeliğimde hepsi negatifti. Ne anlama geliyor bu

Kızlar aranızda kilo alan var mı ? Benim pantolonlarım acayip sıkıyo hepsinin düğmesini açıp giyiyorum . Mesela öğlen yemeği yiyorum 3 saat snra acıkıyorum deli gibi yarım ekmek yiyorum yine :KK57:
Bu hafta ben de aldım. Deli gibi iştah var önüne geçemiyorum, sürekli yiyorum bir de 20 gün önce emzirmeyi bıraktım. 2 kg aldım

kızlar göbek çevresi kılları için ne önerirsiniz? açıkçası ağda istemiyorum sürekli yapmak zorunda kalacağım için. tüy sarartıcı sprey kullananlar varmı?

Ben oyle yapıyorum. Tüm param bitti ve kredi borcum çok. Ozelde tahlil isi hem pahalı hem gereksiz. Tahlil konusunda devlete güveniyorum. Hem o kadar vergi veriyoruz.
Devletteki doktora gittiğimde ozeldekinden çok ilgilendi. Saglik ocaklari da tahlilleri yapıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bizim buradaki devlet hastanesi doktorları çok kötü malesef hepsini dolaştım ben :( o yüzden doğum için vs hayatta gitmem ama aylık kontrol ve tahliller için gitmeyi düşünüyorum. Tabi büyük konuşmayayım, bi arkadaşımın doğumu aniden başladı devlet hastanesi en yakın olan hastaneydi mecbur oraya götürdüler 1-2 saatte doğurdu orda

Kızlar birde ben bişey soracağım, gebelik için tümden kan tahlili alıyorlar ya yeni dikkat ettim. Hepatit b ye de bakıyorlar ya, benim anti hbs pozitif çıkmış, ben hepatit b aşısı olmadım, bundan önceki gebeliğimde hepsi negatifti. Ne anlama geliyor bu
Canim yanlis bilmiyorsam hepatit b mikropu vucuduna girmis ve vucudun bunu yenmis. Bagisikligin mevcut... Ig ve igm diye ayriliyor hangisi pozitif cikmis? Birisi gecmiste bu hastaligi yasayip, yadamadigini veya asin olup olmadigini gosteriyor, digeri mevcut durumunu soyluyor. Sonuclarini doktoruna gosterdin mi?

Merhaba canım benimde 2,96 çıktı gebelik troitin var dedi doktorum bir ilaç verdi. adı eutrox sabah aç karnına alıyorum her ay takip edilecek dedi doktor. bidahaki kontrolünde tekrar test yapılacak. geçmiş olsun..
Cok gecmis olsun canim vende yarin gidecegim bakalim sabah randevu. Var buyuk ihtimal banada ilac verir hayirlisi

Beni de sıkıyor pantolonlar. Tayt aldım ben de. Ama 4. Ayda hamile pantolonu almayı düşünüyorum. Daha 3 dolması ama çok problem kiyafet isi. Kilolu ve süreli ac gibi hissediyorum. Istahim çok açık. Ne yesem diye dolaşıyorum. Haliyle de kilo aldim.
Benim de esofmanlarin beli sikar hale geldi. Ciddi bi kilo artisi yok ama buna ragmen karnim sis. Ben de 2 hafta sonra falan hamile tayti, hamile esofmani almak istiyorum. Evde oldugum icin 1 pantolon yeterli su durumda. Kot giymeyi biraktim. Cok sikmasa bile rahatsiz ediyor sanki bebisi ve beni. Benim de istah tavan. Bu ara yine tatliya sardim. Allah yardimcimiz olsun ☺

Arkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim sat günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan tahlili o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gün sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız yinede dedi. Clexan 4000 sabah akşam, progestan ignesi ve hapı, vajinal fitil, folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru ve doğru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35, sat 21 Aralık, hastane medicana, 2. Çocuk 74 kilo, İstanbul, tahmini doğum tarihi 27.09.2019. Eklerseniz sevinirim.
Cok sukur canim gozun aydin allah tallah ttamamnae rdirsin insallah

kızlar göbek çevresi kılları için ne önerirsiniz? açıkçası ağda istemiyorum sürekli yapmak zorunda kalacağım için. tüy sarartıcı sprey kullananlar varmı?
Su donemde sprey vs kimyasallar kullanmaman gerek. Agda en zararsizi diye dusunuyorum. ( jiletle alinamayacagina gore) ama onun da acisi anneyi strese sokarsa agda yapilmamasi gerek dedi bir kac doktor. Ozlellikle son 1 /2 ayda. Ciddi kıl sorunun yoksa aldirma gitsin ☺ en azindan su riskli surecleri atlatalim canim.

Su donemde sprey vs kimyasallar kullanmaman gerek. Agda en zararsizi diye dusunuyorum. ( jiletle alinamayacagina gore) ama onun da acisi anneyi strese sokarsa agda yapilmamasi gerek dedi bir kac doktor. Ozlellikle son 1 /2 ayda. Ciddi kıl sorunun yoksa aldirma gitsin ☺ en azindan su riskli surecleri atlatalim canim.
aslında ciddi değil, yani tüy gibi ama siyah. beni rahatsız ediyor doğrusu. bi kere alınca hep alınması gerektiği korkutuyor beni. yok canım jilet zaten asla :D ağdanın acısına dayanamacağımdan değil ama tüm göbek çevremi almam gerekiyor. çünkü ağdayla alınca tamamen pürüzsüz olduğu için daha komik durur. ne yapsam ki ya :(

Canim yanlis bilmiyorsam hepatit b mikropu vucuduna girmis ve vucudun bunu yenmis. Bagisikligin mevcut... Ig ve igm diye ayriliyor hangisi pozitif cikmis? Birisi gecmiste bu hastaligi yasayip, yadamadigini veya asin olup olmadigini gosteriyor, digeri mevcut durumunu soyluyor. Sonuclarini doktoruna gosterdin mi?

Eliza testlerinde hbsag negatif, antihcv negatif, anti hıv negatif, anti hbs pozitif 41,69 referans (0-10) Doktorum Hiçbişey demedi canım

Eliza testlerinde hbsag negatif, antihcv negatif, anti hıv negatif, anti hbs pozitif 41,69 referans (0-10) Doktorum Hiçbişey demedi canım
O zaman dedigim gibi. Gecmiste bu virus vucuduna girmis ve antikor uretmis. Bagisikligin var. Ya bu durumda yada yeni yapilan asilarda pozitif cikiyor bu sonuc. Asi olmadim demistin. Geriye ilk secenek kaliyor. Korkulacak bir sey olsaydi doktorun seninle paylasirdi. Icin rahat olsun. Saglikli gunler :KK200:

Arkadaslar cok cok afedersiniz acikkahvemsi akinti normalmi biliyormusunz 5+2 yim
5. Ve 6. Hafta gibi bende de uzayan, sutlu kahve renginde akintim oldu. Doktorla paylastigimda normal oldugunu soyledi. Hatta yuruyus yaptigim gunlerde geldi 2 3 kere. Ama sivi degil, dedigim gibi kivamli ve uzayan bir seydi. Agri ve pembe/kirmizi olmadigi muddetce ve git gide artis gosteren bir lekelenme yoksa icin rahat olsun. Artis ve akabinde agri da olursa doktorunla iletisime gecersin.

aslında ciddi değil, yani tüy gibi ama siyah. beni rahatsız ediyor doğrusu. bi kere alınca hep alınması gerektiği korkutuyor beni. yok canım jilet zaten asla :KK70: ağdanın acısına dayanamacağımdan değil ama tüm göbek çevremi almam gerekiyor. çünkü ağdayla alınca tamamen pürüzsüz olduğu için daha komik durur. ne yapsam ki ya :KK43:
Ilk defa alacaksan eger bence ertele. Dogumdan sonra lazer falan yaptirabilirsin. Bosverrr ☺

Back