- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- 83
Tuzu olabildiğince azaltmak lazimmis dikkat et benceAy tursu herkesde vardır bence ya cekmesin canınız düşünemedim
Ben karıstırmıyorum ama tuzludan nefret eden ben herşeye tuz dökmeye basladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuzu olabildiğince azaltmak lazimmis dikkat et benceAy tursu herkesde vardır bence ya cekmesin canınız düşünemedim
Ben karıstırmıyorum ama tuzludan nefret eden ben herşeye tuz dökmeye basladım
Tansiyon düşüklüğü var bende doktorda özellikle tuzlu ve ekşi ye dediTuzu olabildiğince azaltmak lazimmis dikkat et bence
Ya cok yemiyorum ama bildigin ekşiye dadandımBen de çok yiyorum ama eksi eksi salatalar cazip geliyor. Ve aninda acikiyorum. Yiyorum yiyorum doymiyorum. Sümdük birşey oldum.
Karın bölgem acayip yaglandi. Bebisler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Valla bende tatlı AYSE getirdi belli olmaz o işler diyim sana :)))Ya cok yemiyorum ama bildigin ekşiye dadandım
Ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşiyi dogur ayseyi olacakmı acaba
:) hayırlısı neyse o olsun tabiValla bende tatlı AYSE getirdi belli olmaz o işler diyim sana :)))
Tansiyonun kac acaba canim ya. Benimde dusuk ana henuz doktora soramadimTansiyon düşüklüğü var bende doktorda özellikle tuzlu ve ekşi ye dedi
Benimkide 1000 mglik bugun iyiyim o yuzden baslamadim hicBana antibiyotik verdiginde kullanacaksın diye üstüne basa basa diretti bende kullandım hemde 1000mglık güclü bi antibiyotikti sizde kullan dediyse kullanın derim
Tuzlu yemeyin tansiyona cok etkisi var limon suyu falan icin oda düşürüyor iyi kötü
Sabahları 7/5 oluyor doktora gittigimde de iki defa 9/6 ölctüTansiyonun kac acaba canim ya. Benimde dusuk ana henuz doktora soramadim
Cnm anti HBc Ig G de bakıldı mı? Tahlil sonuçlarını özelden atabilirsin bana istersen. Hemşireyim yorumlayabilirim. Eğer dediğim de pozitif çıktıysa hep b geçirmişsin demektir. O sebeple bağışık olmuşsundurKızlar birde ben bişey soracağım, gebelik için tümden kan tahlili alıyorlar ya yeni dikkat ettim. Hepatit b ye de bakıyorlar ya, benim anti hbs pozitif çıkmış, ben hepatit b aşısı olmadım, bundan önceki gebeliğimde hepsi negatifti. Ne anlama geliyor bu
Makineyle alcam ben her zamanki gibi. Ağdalık olana dek bekleyemiyorum. Tüy sarartıcı aynı saç boyası gibi kimyasal içeriyor kullanma bencekızlar göbek çevresi kılları için ne önerirsiniz? açıkçası ağda istemiyorum sürekli yapmak zorunda kalacağım için. tüy sarartıcı sprey kullananlar varmı?
Gecmiş olsun o zamanBenimkide 1000 mglik bugun iyiyim o yuzden baslamadim hic
Yok artık hayatta gitmem öyle. Doğumdan bir gün önce gittim ağdaya tertemiz girdim sezaryene ben. Kıllı giderseniz orda traş ederler. Sonuçta kesi yapıcaklar. Annemler traş ediyorlarmış hep doğuma gelenleri o demişti ( o da hemşireydi de)Arkadasima doktoru bikini bolgesi için bile doğuma 1 ay kala epilasyon yapmamasını söylemiş. Enfeksiyon gecirirsin demiş. Doğuma kıllı gitmisti.
Almamış. Ama ben de jiletle alırım. Ilkinde yetisebildigim yerleri makina yetisemediklerimi jiletle almistimjiletle almamış mı
valla ben jiletle alıcam mecbur..
Benim arkadaş deli gibi ekşi yedi oğlu var :)Ya cok yemiyorum ama bildigin ekşiye dadandım
Ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşiyi dogur ayseyi olacakmı acaba
Ben de gitmek istemem evde yapmaya çalışırım.Yok artık hayatta gitmem öyle. Doğumdan bir gün önce gittim ağdaya tertemiz girdim sezaryene ben. Kıllı giderseniz orda traş ederler. Sonuçta kesi yapıcaklar. Annemler traş ediyorlarmış hep doğuma gelenleri o demişti ( o da hemşireydi de)
tesekkür ederim sanırım almamaya karar verdim :)Makineyle alcam ben her zamanki gibi. Ağdalık olana dek bekleyemiyorum. Tüy sarartıcı aynı saç boyası gibi kimyasal içeriyor kullanma bence
ben yaşıyorum canım. ama doktor sağda ufak bi kist görmüştü o ağrı yapabilir arada korkma 3 aydan sonra kaybolur demisti.Kızlar sağ tarafımda batma desem değil ağırlık hissi desem o da değil garip birşey var, yaşayan var mı?
direkt jileti vururum sanırım :) ay varya belki gülüceksiniz ama o anın hesabını bile yapıyorum içimden. sancılar gelince güzelce bacak kol her yerimi alırım duşumu alırım evimi toplarım falan diyorumAlmamış. Ama ben de jiletle alırım. Ilkinde yetisebildigim yerleri makina yetisemediklerimi jiletle almistim
kesinlikle mümkün değil. biraz abartmış :) 14-15lerde hissetse evet belki derdim ama cok erken henüz. ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra hissediliyomuş düşün yaniKızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü