• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü
Yok artık by büyükler her şeyi abartmaya bayılıyorlar :) dün ne yediğini sorsan hatırlamaz onu mu hatırlıyormuş :)))

Kızlar herkese selam.. bende bugün nihayet bebeğimide gördüm kalp atisnida duydum .salı günü fakülte hastanesi keseyi görüp bebeği girememisti. Bugün dayanamadım özel e gittim. Rabbime şükürler olsun ki gördüm. Rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda göstersin bu güzel heyecanı inşallah. O gumburtuleri duymamla ağlamam bir oldu zaten. Sabahtan beri pir pirpirim... Sat a göre 8 haftalık ama geç döllenme olduğu için 7 hafta ile uyumlu dedi doktor. Burdan bana sakın olmamı sabretememi söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim... Rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallah. Ve hepimizin kini tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde ...

Kızlar herkese selam.. bende bugün nihayet bebeğimide gördüm kalp atisnida duydum .salı günü fakülte hastanesi keseyi görüp bebeği girememisti. Bugün dayanamadım özel e gittim. Rabbime şükürler olsun ki gördüm. Rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda göstersin bu güzel heyecanı inşallah. O gumburtuleri duymamla ağlamam bir oldu zaten. Sabahtan beri pir pirpirim... Sat a göre 8 haftalık ama geç döllenme olduğu için 7 hafta ile uyumlu dedi doktor. Burdan bana sakın olmamı sabretememi söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim... Rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallah. Ve hepimizin kini tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde ...
Gözün aydın canım çok sevindim :)

Kızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü
Kv. Kasilmalari rahim genislemesinin verdiği hisleri hatirliyordur
Hissetme
Zamanı çok değişkenli her vucut ve kişiye göre ben kızımda genel e göre çok erken hissettim bunda karin bolgemden kilo almamamin ve vucudum daki herhangi bir değişik ligi hemen anlamamin etkisi old. Soylenebilir.
Diğer taraftan cinsiyet ne kadar kemik yapisi v.s. den tahmin ediliyor olsa da benim gibi her gittiginde kızının ve dr nun oyununa uğrayıp taaa 20 li haftalara kalmasi bile söz konusu

Senin kayınvalide uçmuş ;)))
Asla hissedemez. Hissettiği gazdır. Malum bu aylar en gazlı olduğumuz aylar. Bir sürü doktor yzısında da öyle diyor. 5 aylıkken hissetmeye başlıcaz ama ikinci gebeliği olanlar daha erken hisseder diyor makalelerde bakalım görcez. Cinsiyet içinse bazı doktorlar 12. Haftada söylüyor ama bazısı illq 16. Haftayı bekliyor. Ben 15 te öğrenmiştm. Bu seferki doktorumu zorlucqm 12 de söylesin diye ehehehe

Gözünaydın canım çok sevindim senin adına ❤️
Darısı başıma :KK37:

Herkese gunaydin,
Hamileligimin 7.haftasinin icindeyim. Su ana kadar kalp atislarinda kesede vs bir problem yok. Merak ettigim sey doktorum benden herhangi bir kan testi istemedi. Bazi degerlere muhakkak bakilmasi mi gerekiyor? Yardimci olur musunuz?

Herkese gunaydin,
Hamileligimin 7.haftasinin icindeyim. Su ana kadar kalp atislarinda kesede vs bir problem yok. Merak ettigim sey doktorum benden herhangi bir kan testi istemedi. Bazi degerlere muhakkak bakilmasi mi gerekiyor? Yardimci olur musunuz?
evet kan değerlerin hamilelik icin yeterli mi diye bakması gerekiyordu. eksikleri desteklemek için. nasıl istemedi ki?

ay benden fazla dayananlar da varmıs :KK70: ne zaman gidiceksiniz?
GEçen hafta Perşembe gittim kese güzel bebeği göremedi, bi beyazlık var boş gebelik diyemeyiz dedi, bana da göstermeye çalıştı hatta
bi hafta sonra gel dedi.
Ben yarın akşam giderim herhalde ;)

Ben de anlamadim ya dun buradaki yorumlari okuyunca dank etti bana da.sizin kacinci haftada istendi?
bende 7.ci hafta içerisinde yaptırdım. istediği testlerden bi kaçını sağlık ocağı yapmıyordu devlet has. de yaptırdım... sonra demir takviyesine başladık.. bende demir eksikliği çıktı. onun dışında sorun yoktu.

Back