- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
happy mom mi canim bende kullaniyorum cok tatliAklımdayken söyleyeyim kızlar
Telefonuma bi uygulama yükledim
bizim sıpa hergün mesaj atıyo bize
Tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
happy mom mi canim bende kullaniyorum cok tatliAklımdayken söyleyeyim kızlar
Telefonuma bi uygulama yükledim
bizim sıpa hergün mesaj atıyo bize
Tavsiye ederim
ay ne güzel aktarmışsın canımKızlar doktordan geldim ve burdaki konuştuklarımızı sordum :)
Öncelikle bebişim iyi hareket ediyordu kolları ayakları
İki hafta sonra ikili test için çağırdı
Kalp atımını duyduğumuz doppler cihazı bebeğin ısısını yükseltip zarar veriyor diyorlar dedim. O renkli olan dedi. Renkli olanı açmıyorum bu asla zarar vermez diğerinde de kanıtlanmış bir durum yok gerçi dedi.
İkincisi şu fasülye, sağa sola yapışık meselesi. Çok güldü. Sonuçta %50 ihtimal var. Bikaç kişinin tutsa şehir efsanesi gibi yayılır dedi. Asla geçerliliği yok dedi.
İkili dörtlü testin sonucu %93 müş bu arada. Baya yüksek. Ben yaptırıcam.
Benden haberler bunlar
Can hastanesi sezaryen ücreti 3500 tl . İçinde oda süslemesi dahilmiş.
Haydi gozun aydin. Hareketlenmis bebis.Kızlar doktordan geldim ve burdaki konuştuklarımızı sordum :)
Kalp atımını duyduğumuz doppler cihazı bebeğin ısısını yükseltip zarar veriyor diyorlar dedim. O renkli olan dedi. Renkli olanı açmıyorum bu asla zarar vermez diğerinde de kanıtlanmış bir durum yok gerçi dedi.
İkincisi şu fasülye, sağa sola yapışık meselesi. Çok güldü. Sonuçta %50 ihtimal var. Bikaç kişinin tutsa şehir efsanesi gibi yayılır dedi. Asla geçerliliği yok dedi.
Benden haberler bunlar
Sorma ben oruç gibi dolaniyorumHemşirelikte öğrenciyim cnm. Çalışıyor gibi bişi çünkü hastanedeyim haftanın üç günü. Sadece şu an sömestredeyim şansıma. İki haftaya başlıyor tekrar inşallah o zmna düzelirim
Aynen bende oruc tutsam yeridir.Sorma ben oruç gibi dolaniyorum
Kuzu kötü düşünme aman diyim. Benim kaybettğim bebeğimde hiç leke kanama olmamıştı bu arada. Rutin kontrolde öğrenmiştik yaşamadığını. Kanama illa olmuyor yani maalesef. Ama hiç belirti yaşamadan gebelik geçiren çook kişi tanıyorum korkmana gerek yok. İçin rahat etcekse git bi görün ultrasona.gerçi haftaya gitcekmişsin harikaay ne güzel aktarmışsın canım
zaten biz kendi kendimize eğleniyoruz bunların geçerliliği yok en net sonuç 14. haftadan sonra ultrasondur
bende haftaya gidicem insallah bir sorun yoktur. gerçekten belirtisiz hamilelik geçirmek de değişikmiş evham yapmıyım diyorum ama. bazen de terslik olsa leke-kanama olurdu diyorum. öyle yuvarlanıyorum iste
Ben bir kilo veriyorum sonra yarım alıyorum ver al şeklinde mehter marşı diyelim. Ama hergün çıkarmıyorum ben. Haftasonları sadece ehehehKusan arkadaslar kilo durumlarınız ne alemde
Ben de öyleydim hiç geçmicek sanıyordum ama bulantı ilacı beni çok rahatlattı çok şükür onunla bişeyler yiyorum bulantımı kusmamı baya azaltıyor doktorunuz önerdiyse bi deneyin benceAynen bende oruc tutsam yeridir.
bir lokma alasım yok düşünmek bile midemi bulandırıyor eşyalar duvarlar herşey üstüme üstüme geliyor gibi tv bile açmıyorum midem bulanıyor konuşmalardan die :)
Canım allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin , sen bu can hast. ve doktorundan baya memnunsun galiba , ben lanet ettim resmen şu atasağlık hast.ne iki doktorunu denedim hele ki en sonuncusu hayatımızı mahvetti, o kadar korkutuyorlar ki... Senin doktorun adı neydi ? Medikal parkta da gülin okay varmış ama napsam nereye gitsem bilemedim. Şimdi iş çıkışında ağrım var diye yalan söyleyerek tepecik kadın doğum aciline giidp ultrason ile baktırıcam. Dua edin bana herşey güzel olsunKızlar doktordan geldim ve burdaki konuştuklarımızı sordum :)
Benden haberler bunlar
Gerçekten çok güzel anlatmışsınKızlar doktordan geldim ve burdaki konuştuklarımızı sordum :)
Benden haberler bunlar
İnş her şey yolundadır sen gönlünü ferah tutCanım allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin , sen bu can hast. ve doktorundan baya memnunsun galiba , ben lanet ettim resmen şu atasağlık hast.ne iki doktorunu denedim hele ki en sonuncusu hayatımızı mahvetti, o kadar korkutuyorlar ki... Senin doktorun adı neydi ? Medikal parkta da gülin okay varmış ama napsam nereye gitsem bilemedim. Şimdi iş çıkışında ağrım var diye yalan söyleyerek tepecik kadın doğum aciline giidp ultrason ile baktırıcam. Dua edin bana herşey güzel olsun
Tamam canım öyle yaparım , ölmüş olsa derlerdi diye düşünüyorum bu bişi de demedi bize %18 ihtimal var kaybedebiliriz dedi. Sadece kalbini duyamıyorum perşembe günü gelin dedipf allahım kafayı yicemmİnş her şey yolundadır sen gönlünü ferah tut
Güzel haberlerini buraya da yaz
aslında tavır olarak rahatım bugünlerimin keyfini çıkarıyorum. ama burda okuduğumuz şeyler bazen etkiliyor. birkaç gündür rahim kısmımda batma oluyor rahmimin genişlediğine yoruyorum :) aynen haftaya gidicem bide kan tahlil sonuclarımı götürmem lazım çarşamba günü yaptırcam onları daKuzu kötü düşünme aman diyim. Benim kaybettğim bebeğimde hiç leke kanama olmamıştı bu arada. Rutin kontrolde öğrenmiştik yaşamadığını. Kanama illa olmuyor yani maalesef. Ama hiç belirti yaşamadan gebelik geçiren çook kişi tanıyorum korkmana gerek yok. İçin rahat etcekse git bi görün ultrasona.gerçi haftaya gitcekmişsin harika
Bu hafta ki kontrolümde bulantımı söyleyeceğim insAllah tavsiye ederse dr 'm kullanırim tabi ki acile gitmeyi bile düşünüyorum bazenBen de öyleydim hiç geçmicek sanıyordum ama bulantı ilacı beni çok rahatlattı çok şükür onunla bişeyler yiyorum bulantımı kusmamı baya azaltıyor doktorunuz önerdiyse bi deneyin bence
Bende bi sabahları erken kalkmakla alakalı olabilir malum iş hayatı icin kusma değilde ögürme oluyorBen bir kilo veriyorum sonra yarım alıyorum ver al şeklinde mehter marşı diyelim. Ama hergün çıkarmıyorum ben. Haftasonları sadece eheheh
Bende bulantı pek olmamasına ragmen doktor emedur verdiBu hafta ki kontrolümde bulantımı söyleyeceğim insAllah tavsiye ederse dr 'm kullanırim tabi ki acile gitmeyi bile düşünüyorum bazen