• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın herkesee:) Ay okul başladı çok zorlaniyorum birbirimize dua edelim şu en zorlu dönem bitsin. 6da Uyandim ve doğal olarak mide bulantısı tansiyon düşmesi vs. Sürekli bi şeyler yiyorum ama uykuyla baş edemiyorum. Çok uykum var sabahtan beri gözümü zor açıyorum. Zor bir dönem olacak :110:
Yüzünü falan yıka doğu su ile belki acilirsin.

Aklımdayken söyleyeyim kızlar

Telefonuma bi uygulama yükledim :anneadayı:
bizim sıpa hergün mesaj atıyo bize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tavsiye ederim :kahve:

Kızlar ne zaman başladı gebelik belirtileri. Kızımdakini hatırlamıyorum ne zaman başladı. Daha erken mi ?

hadi ya ben 6 sene önce dış gebelikten ameliyat oldum
ve sağ tüpüm yok gebelikler sadece soldan yumurtluyor ve
kese sanırım orda ilk çocuğum erkek budamı erkek olur acaba doğruluğu
varsa eğer.

çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısı versin inşallah
diğer yavruların varmış rabbim onlara can sağlığı versin.

Yok canım kesede duruşa göre diyoruz, hangi yumurtalık olduğunu bende bilmiyorum

Sağol kuzum bakım :halay:
Tamam canım :KK19:
Bende uyku ve halsizlik fazlasıyla var
Birde kasık ağrısı
Kızımda da durmadan uykum gelirdi :uykucu:
8. Haftadan sonra bulantım filan olmuştu

@Ates Bocegi de banu ciftci nin uygulamasını tavsiye etmişti gayet güzel videolar akla takılan sorular herşey var ona da bir bakın derim :)
Mesaj gönderiyormu bilmem ben sevmiyorum öyle telefonuma bildirim gelmesini o yüzdne kapalı
bende aynı fikirdeyim. bebeğin ağzından bana mesaj niye gelsin :D bu uygulamayı kullanıyorum bende memnunum. doğuma hazırlık icin faydaları videoları var

Kızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın

Eklentiler

• _20190204_120849.JPG
    _20190204_120849.JPG
    36,1 KB · Görüntüleme: 59
Back