• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aslında tavır olarak rahatım bugünlerimin keyfini çıkarıyorum. ama burda okuduğumuz şeyler bazen etkiliyor. birkaç gündür rahim kısmımda batma oluyor rahmimin genişlediğine yoruyorum :) aynen haftaya gidicem bide kan tahlil sonuclarımı götürmem lazım çarşamba günü yaptırcam onları da
Yaa senle aynı belirtileri aynı zamanda yaşıyoruz diye boşa demiyorum :) Benim de rahmimde kasığımda batma oluyor büyüyor heralde diye düşünüyorum :anneadayı: ve ben de merak ediyorum. Haftaya gidicem ben de. Kan tahlillerini nerde yaptircaksin benimkini de sağlık ocağında 8. Haftada yapmadılar 10. Hafta gel dediler ama ben haftaya doktora gideceğim diye yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum.

Kizlar d vitamini ve demir eksikligi cikti sabah ac karnina d vitamini iciyorum tok karnina demir 2 gundur kullaniyorum ve 2 gundur afedersiniz istifra ediyorum aslinda bunlarin eksikligi yaparmis bulanti bende tam tersi olduo_O

Yaa senle aynı belirtileri aynı zamanda yaşıyoruz diye boşa demiyorum :) Benim de rahmimde kasığımda batma oluyor büyüyor heralde diye düşünüyorum :anneadayı: ve ben de merak ediyorum. Haftaya gidicem ben de. Kan tahlillerini nerde yaptircaksin benimkini de sağlık ocağında 8. Haftada yapmadılar 10. Hafta gel dediler ama ben haftaya doktora gideceğim diye yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum.
ay her seyimiz aynı :D bende yarın bi gidicem kalabalıksa çarşamba günü yaptırıcam. mide bulantın falan var mı? bu gidisle aynı gün doğururuz da biz :)

ay her seyimiz aynı :KK70: bende yarın bi gidicem kalabalıksa çarşamba günü yaptırıcam. mide bulantın falan var mı? bu gidisle aynı gün doğururuz da biz :)
Bana da öyle geliyor :halay:. Ya benim mide bulantim çok olmuyor şimdi söyleyip nazar değdirmek istemiyorum bulantidan duramayan arkadaşlara ayıp da etmek istemiyorum ama bazen de böyle olması korkutuyor acaba bi sorun mu var diye. Yine de diyorum ki olumsuz bi şey de yok kanama falan şükür. Bakalım haftaya olsun da hemen durum ne görelim:)

Bana da öyle geliyor :halay:. Ya benim mide bulantim çok olmuyor şimdi söyleyip nazar değdirmek istemiyorum bulantidan duramayan arkadaşlara ayıp da etmek istemiyorum ama bazen de böyle olması korkutuyor acaba bi sorun mu var diye. Yine de diyorum ki olumsuz bi şey de yok kanama falan şükür. Bakalım haftaya olsun da hemen durum ne görelim:)
ayy aynı ben ya. bende bazen endişeleniyorum sonra kendine gel morci bugünleri bidaha arasan da bulamayacaksın pozitif ol diyorum :D aynı gündeyiz, haberdar edelim birbirimizi:KK200:

Selam kizlar benim tsh 3.87cikti dr dahiliyeye gorun guatr tedavisi baslayabilir dedi carsamba baska dr gidecem varmi basina boyke bisey gelen
Merhaba canım benimde 2,96 çıktı gebelik troitin var dedi doktorum bir ilaç verdi. adı eutrox sabah aç karnına alıyorum her ay takip edilecek dedi doktor. bidahaki kontrolünde tekrar test yapılacak. geçmiş olsun..

Kizlar benim sag tarafim bebisin oldugu yer kasiniyo karincalaniyo :) kime soylesem cok erken olmamasi lazim diyo ama cidden elim orda yani karnimiz buyudugunden mi ne yapllmali bebek yagi mi surmeli..bir de bu sene erkek senesi herhalde :) kime sorsam erkek bebek :))
Bebek yağı tüylenme yapabilir. Hindistan cevizi yağını öneririm. Şok markette koca bir kavanozu 15₺di geçen sene. Sabah akşam sür. Çok da güzel kokuyor. Saç uçlarına da sürebilirsin besliyor

Kizlar d vitamini ve demir eksikligi cikti sabah ac karnina d vitamini iciyorum tok karnina demir 2 gundur kullaniyorum ve 2 gundur afedersiniz istifra ediyorum aslinda bunlarin eksikligi yaparmis bulanti bende tam tersi olduo_O
Cnm 9 ve 10. Haftalarda bulantılar zirve yapar ondan da artmış olabilir. Bir de demir bulantı yapar genelde. Bu yüzden hatta genelde 4. Aydan sonra takviye olarak veriyorlar demiri. Demiri içme bakalım düzelcek misin?

Cnm 9 ve 10. Haftalarda bulantılar zirve yapar ondan da artmış olabilir. Bir de demir bulantı yapar genelde. Bu yüzden hatta genelde 4. Aydan sonra takviye olarak veriyorlar demiri. Demiri içme bakalım düzelcek misin?
Bu zamana kadar hicbulanmamisti belkide dediniz gibi yeni basliyorda olabilir demiri birakamam baya dusuk cikti dr 1 kutu bitsin tekrar kana bakalim dedi 15 gun sonra bilemedim

Bebek yağı tüylenme yapabilir. Hindistan cevizi yağını öneririm. Şok markette koca bir kavanozu 15₺di geçen sene. Sabah akşam sür. Çok da güzel kokuyor. Saç uçlarına da sürebilirsin besliyor
Bana tuylenme yapmıştı bebek yağı. O nedenle bebeğe bile zeytinyağı kullanmistim. Tavada yakip siyah dumanı çıkana kadar isitigim zeytinyağını kullanmistim. Ama çatlak genetik sanırım 8.ayda çatladı karnım. Annemin de hep çatlak.

Mrb kızlar benim de bugün belli oldu beta hcg 109 çıktı gebelik testi de silik ikinci çizgi. Adetim 5gün gecikti. Adet günü bir damla kan geldi çok az da ara ara pembe akıntı ama baya az. Sizce değerim nasıl ? Doktora sonucu gösteremedim kadın doğuma yer bulamadım daha doğrusu aile hekimliğinde baktrdm internetten baktım sonuca da. Dış gebelik falan olanilir mi ben test pozitif olunca tamam diyordum hep ama çok zormuş bu işler inşallahAllah nasip ederse sağlıklı sıhhayli eylülde gelecek sanırım bebeiş. Sat ım 28aralıtı

Mrb kızlar benim de bugün belli oldu beta hcg 109 çıktı gebelik testi de silik ikinci çizgi. Adetim 5gün gecikti. Adet günü bir damla kan geldi çok az da ara ara pembe akıntı ama baya az. Sizce değerim nasıl ? Doktora sonucu gösteremedim kadın doğuma yer bulamadım daha doğrusu aile hekimliğinde baktrdm internetten baktım sonuca da. Dış gebelik falan olanilir mi ben test pozitif olunca tamam diyordum hep ama çok zormuş bu işler inşallahAllah nasip ederse sağlıklı sıhhayli eylülde gelecek sanırım bebeiş. Sat ım 28aralıtı
Ben adetim 11 gün geçince yaptırmıştım beta hcg 460 çıkmıştı, normal bence senin de, iki güne bir ikiye katlıyor değer.

Her akşam foruma bakmadan duramamam:KK17::KK61:
Umuyorum, yürekten istedim en kısa zamanda müjdeli bir haberi buraya yazacaksınız.Sağlıklı bir gebelikle yepyeni bir başlangıç yapacaksınız. Bildiğim kadarıyla çocuğunuz /çocuklarınız var.Tüm enerjinizi onlara vererek mutlu olmaya çalışın. Moral çok önemli malum.Artık yediğimiz, içtiğimiz soluduğumuz hava zehir oldu bu devirde...Tamamen sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek bile öyle zorlaştı ki.. Hepimizin çocuklarında doğumdan sonra uyku sorunları,alerji,ülkemize taşınan yeni hastalıklarla bağışıklık zaafiyetleri var malesef..Amacımız elimizdeki tüm imkanları kullanarak çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek hazırlamaya çalışmak.. Kaybınız için tekrar geçmiş olsun diliyorum.Ama her gün tertemiz bir başlangıç işte... Sevgiler

Demir ilacını kim verdi

Arkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim sat günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan tahlili o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gün sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız yinede dedi. Clexan 4000 sabah akşam, progestan ignesi ve hapı, vajinal fitil, folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru ve doğru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35, sat 21 Aralık, hastane medicana, 2. Çocuk 74 kilo, İstanbul, tahmini doğum tarihi 27.09.2019. Eklerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Back