Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın
Kızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım sabah tekrar kan verdim beta yükselmiş mi diye. Daha sonucu çıkmamış. Ona gore başka bir dr a tekrar gideceğim :)
Hemşirelikte öğrenciyim cnm. Çalışıyor gibi bişi çünkü hastanedeyim haftanın üç günü. Sadece şu an sömestredeyim şansıma. İki haftaya başlıyor tekrar inşallah o zmna düzelirim
sinhus
Evet karindan gozukmustü birde bu hafta bebeği göremedi acele etmeyi sevmiyorum bekleyelim dedi umutsuz gibi geldi bana da yolk die ben sordum oda oluşmaya başlamış dedi bilmiyorum günler geçmiyor cumayı iple çekiyorum