- 18 Şubat 2016
- 145
- 163
- 53
- 34
aa evet bu uygulama çok tatlı ve bilgilendirici bende kullanıyorum. aynı zamanda OpDrBanuCiftci diye bi uygulamsı var oda güzelHappy Mom ismi canım
Kundaklı bebek resmi var uygulamada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa evet bu uygulama çok tatlı ve bilgilendirici bende kullanıyorum. aynı zamanda OpDrBanuCiftci diye bi uygulamsı var oda güzelHappy Mom ismi canım
Kundaklı bebek resmi var uygulamada
geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildirKızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın
geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir
Aynen canım bende sevdimaa evet bu uygulama çok tatlı ve bilgilendirici bende kullanıyorum. aynı zamanda OpDrBanuCiftci diye bi uygulamsı var oda güzel
Kendi belirtilerim icin happy mom da yüklü bende ama bebek icin en iyi videolar anlatımlar detaylar kesinlikle banu ciftci de :)bende aynı fikirdeyim. bebeğin ağzından bana mesaj niye gelsin bu uygulamayı kullanıyorum bende memnunum. doğuma hazırlık icin faydaları videoları var
Aaa gecmiş olsun ne yedin sabah ne yaptı acabaKızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın
Aaa gecmiş olsun ne yedin sabah ne yaptı acaba
Susam yapar ama bilemedim deterjan daha mantıklı geldiCanım aç karnınaydım az simit yedim, birde yeni çamaşır tozu almıştım onla yıkanan kıyafetimi giymiştim hangisi yaptı anlamadım
Hemşirelikte öğrenciyim cnm. Çalışıyor gibi bişi çünkü hastanedeyim haftanın üç günü. Sadece şu an sömestredeyim şansıma. İki haftaya başlıyor tekrar inşallah o zmna düzelirimDeme ya ben napacam çalışiyor musun?
Kullandığın bir ilaç var mı cnm? Yediğin bir şey de dokunmuş olabilir ama mutlaka kadın doğumcuna bildir derimKızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın
Olusmaya basladiysa tamamdir insallahsinhus Evet karindan gozukmustü birde bu hafta bebeği göremedi acele etmeyi sevmiyorum bekleyelim dedi umutsuz gibi geldi bana da yolk die ben sordum oda oluşmaya başlamış dedi bilmiyorum günler geçmiyor cumayı iple çekiyorum
Yok benim 2.58 cikti hamilelikten once 1.50lerde falandi yuksek gorunce merak edip sormustumSenindemi yuksekti canim
Bence hem kadindoguma hem cildiyeye git. Alerjiye benziyor ama artadabilir. Bekleme derim.Kızlar sabah uyandıktan 1 saat kadar sonra kalçamın orda kaşıntı hissettim baktım bayağı kabarmış, sonra bacağıma, göz kapağıma kadar gelmiş ve kaşınıyor. Sağlık ocağına gittim alerji olabilir, ürtikerede benziyor dedi. Çoğalırsa kadın doğuma git dedi, resim atıyorum bakın
Calısanlara ayıp oluyor amaUYkuya dayanamayan ben sizi öper
Görüşürüz
Benim iki gün önce fenaydı üsküfra da ettim ama iki gündür iyiyim maşallah
Ay cok sukur kizlar rahatladim sanki bebegime birsey olmus hissi doguyordu hemen icimeEvet cnm arada kesiliyor gibi oluyor. Gerçi bende çoğunlukla mide yanması var
Bence hem kadindoguma hem cildiyeye git. Alerjiye benziyor ama artadabilir. Bekleme derim.
Ay cok sukur kizlar rahatladim sanki bebegime birsey olmus hissi doguyordu hemen icime
Kullandığın bir ilaç var mı cnm? Yediğin bir şey de dokunmuş olabilir ama mutlaka kadın doğumcuna bildir derim