• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O normal bulantı içindir herhalde bizimki extrem bir durum :kusmuk:
valla üstünde gebe resmi vardı ama işe yaramadı. Sinir oldum . Oysa ilk gün nasıl mutlu olmuştum su falan içmiştim diye. Bugün normalde bir kez istifra ederken iki kez ettm hem de. Gerçi 9 ve 10. Haftalar bulantının zirve olduğu haftalardır ondan gitgide kötü oluyorum. Sonra azalcak inşallah

Arkadaşlar kalp atışından sonra. Doktorlarınız ne zaman çağırdı beni iki hafta sonra çağırdı ya sizleri
Benim doktorum dedi 12. Haftya kdr üç haftada bir çağırıyoruz demişti riskli dönem oluyor diye. Ama bu rutini. Benim kaybım var diye istediğin zmn gel dedi. Yrn gidicem yine. İki hafta oldu gideli

Beni ozeldeki doktorum 1 ay sonra, devlet hastanesindeki doktorum 2 hafta sonra çağırdı. 12 sinde gidecegim doktora.
Bugün 12 de kahvaltıdan kalktım. O saatten sonra ful ayaktaydim. Ondan midir nedir acayip halsizim. Sanki çarpıntı var gibi. nefes nefeseyim.

Dün bende öyle oldum canım, öğleye kadar evişi, öğleden sonra bulaşık, sonra kızları banyo yaptırdım akşam yemeği vs derken çarpıntı oldu. Zaten öncedende vardı inşallah ilerlemez

Evet canım karından olup solda olursa erkek, vajinalsa soldaysa kız

hadi ya ben 6 sene önce dış gebelikten ameliyat oldum
ve sağ tüpüm yok gebelikler sadece soldan yumurtluyor ve
kese sanırım orda ilk çocuğum erkek budamı erkek olur acaba doğruluğu
varsa eğer.

Kızlar bebeğin kesenin sağında ya da solunda olmasına göre cinsiyet tahmini bana gerçekçi gelmiyor çünkü bir yerde okumuştum, hangi taraftan yumurtladıysan embriyo oraya yerleşiyormuş. Bu sadece aktif yumurta ile ilgili yani

Çok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..

balbocegi35 balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..

@tuboz beni listeden siler misin canım :cry:

çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısı versin inşallah
diğer yavruların varmış rabbim onlara can sağlığı versin.

Canım korkma endişelenme bence küçük olduğu için goremiyorlar doktorun yeteneğiyle alakalı birazda. Bende henüz kalp atışı duyamadım ama burda çok arkadaş yazmıştı bı doktor göremiyor iki gün sonra örneğin başka doktor çok rahat goruyor. O yüzden sakin ol dua et inşallah rabbim.bagislasin muhafaza etsin bebeklerimizi
aminnn aminnnnn:dua::dua::dua: perşembe gelin tekrar dedi. Tuhaf olan da zaten keseyi sağ tarafta görüp bana gösterip bebeği göremeyince , sol tarafıma bakarak aa kese burdaymış demesiydi snra yine bebeği göremedi , ben kontrole gittim yani tekrar ücretli muayeneye gelsinler diyemi yapıyorlar düşünmüyor değilim , öyleyse allahından bulsunlar bize çok kötü gün yaşattılar. Bu hafta nasıl bitecek bilmiyorum. Düşük olduğuna dair bir belirtim de yoko_O

Çok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..

balbocegi35 balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..

@tuboz beni listeden siler misin canım :cry:

Canım benimmm çok geçmiş olsunnn , allah doğmamış kardeşine sağlıklı , hayırlı , uzun ömürler versin inşallah . Vardır rabbimin bir bildiği içini ferah tut şimdi değil belki ama yine anne olucaksın.
Çok sağol desteğin için , bir doktor bir hafta önce duyuyorum kalbi atıyor diyor , başka doktor kalp atışını duymuyorum diyince , biz şok oldukk aaa ölmüş dedik , doktor bizi hiç rahatlatmadı bile herşey bitmiş gibi konuşma yaptı. yaniii bilmiyorum şuan allak bullak olmuş durumdayım bekliyorum sabırla bende...

Canım benimmm çok geçmiş olsunnn , allah doğmamış kardeşine sağlıklı , hayırlı , uzun ömürler versin inşallah . Vardır rabbimin bir bildiği içini ferah tut şimdi değil belki ama yine anne olucaksın.
Çok sağol desteğin için , bir doktor bir hafta önce duyuyorum kalbi atıyor diyor , başka doktor kalp atışını duymuyorum diyince , biz şok oldukk aaa ölmüş dedik , doktor bizi hiç rahatlatmadı bile herşey bitmiş gibi konuşma yaptı. yaniii bilmiyorum şuan allak bullak olmuş durumdayım bekliyorum sabırla bende...
Canim pozitif düşün. Olumsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et bol bol ve dinlen. Istersen başka bir doktora da git. Belki geç dollenmedir. Doktorların cihazlarına göre de değişiyor herşey.

valla üstünde gebe resmi vardı ama işe yaramadı. Sinir oldum . Oysa ilk gün nasıl mutlu olmuştum su falan içmiştim diye. Bugün normalde bir kez istifra ederken iki kez ettm hem de. Gerçi 9 ve 10. Haftalar bulantının zirve olduğu haftalardır ondan gitgide kötü oluyorum. Sonra azalcak inşallah
Deme ya ben napacam çalışiyor musun?

Canim pozitif düşün. Olumsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et bol bol ve dinlen. Istersen başka bir doktora da git. Belki geç dollenmedir. Doktorların cihazlarına göre de değişiyor herşey.
Haftaiçi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bir de onlar ne diyecek bakalım...

Günaydın herkesee:) Ay okul başladı çok zorlaniyorum birbirimize dua edelim şu en zorlu dönem bitsin. 6da Uyandim ve doğal olarak mide bulantısı tansiyon düşmesi vs. Sürekli bi şeyler yiyorum ama uykuyla baş edemiyorum. Çok uykum var sabahtan beri gözümü zor açıyorum. Zor bir dönem olacak :110:

Back