- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Doktor evham yapma sakın hamileliğin tadını çıkar dedi ama pek de keyif alınacak yanı yokmuş şuan, wc bile problemliBen ilk haftalarda sık çıkıyordum ama azaldı bu aralar benim de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor evham yapma sakın hamileliğin tadını çıkar dedi ama pek de keyif alınacak yanı yokmuş şuan, wc bile problemliBen ilk haftalarda sık çıkıyordum ama azaldı bu aralar benim de.
Kalp ritmi düşük cıktıgı icin iki hafta sonra cagırmıstıArkadaşlar kalp atışından sonra. Doktorlarınız ne zaman çağırdı beni iki hafta sonra çağırdı ya sizleri
2 hafta sonra Canım yani 8+2 de gidicem kontroleArkadaşlar kalp atışından sonra. Doktorlarınız ne zaman çağırdı beni iki hafta sonra çağırdı ya sizleri
Bende sürekli sol kasıkta batma var. Bazen komple alt karın ağrısı oluyor 5-10 saniyede geçiyor. Ama sol kaşık batması neden bilemedim.Doktor evham yapma sakın hamileliğin tadını çıkar dedi ama pek de keyif alınacak yanı yokmuş şuan, wc bile problemli
S sinsirella2 beni de 15 gün sonra çağırdı. El ayak hareketlerine bakacakmışız.Kalp ritmi düşük cıktıgı icin iki hafta sonra cagırmıstı
İki hafta sonra gittigimizde düzelmişti bir ay sonra cagırdı
Seni niye cagırdıgına dair bişey dedi mi
Bende el ayak hareketleri cıkmadı sadece sekilleri belliydi hareketler icin 10.hafta diyorlar aslında ama bilemedimS sinsirella2 beni de 15 gün sonra çağırdı. El ayak hareketlerine bakacakmışız.
Ben son adet tarihime göre 10. haftadayım, ama ultrasona göre 8'deyim. Bilemiyorum bir haftamız kaldı kontrole, görücez o zaman.Bende el ayak hareketleri cıkmadı sadece sekilleri belliydi hareketler icin 10.hafta diyorlar aslında ama bilemedim
Senindemi yuksekti canimMrb cnm Ben gecen gun doktoruma sordum 3un ustunde cikarsa takip demisti
Acaba bebiş sola yakın mı yerleşti kiBende sürekli sol kasıkta batma var. Bazen komple alt karın ağrısı oluyor 5-10 saniyede geçiyor. Ama sol kaşık batması neden bilemedim.
Ultrasonda sağdaydı ama solda miyomum var, ondan mı acaba diye düşünmüyor değilim.Acaba bebiş sola yakın mı yerleşti ki
Olabilir ama rahim kasları gergin olduğu için ağrı yapıyor da olabilir.Ultrasonda sağdaydı ama solda miyomum var, ondan mı acaba diye düşünmüyor değilim.
Tesekkur ederim kalp atisiyla bebegi ayni andami gordunuz yoksa keseyi gorunce bebekte goruldumuVajinal daha erken olabilir belki
Karından
5+0da
Kese rahatlıkla görüldü
6+0 da da
Kalp atışı görüldü
4+4 de keseyi gördük bizde ama bu hafta cuma gunu bebeği göremedik
4+4 sadece keseyi gormesi bile iyi bence bebegi gormek icin biraz daha beklemek lazm ama hic bitmicek kese bebek kalp atisi osu busu
Riskli gebeliklere doktorlar cok ugrastigi icin bence daha ilgili oluyolar benim ilk hamileligimde kadin gozbebeklerin buyumus bi dahiliyeye gozuk dedi emek varya ben telden aramistim ebelere hemsirelere soylemis gittim herkes tebrik ediyor :) anilarimi da yazdiktan sonra :))))) endiselenmeyin o cocuk birazda onlarin oluo sanki ,:))H honey bunch beni nie çağırdı garantiye almak için herşeyi sanırım benim dün her şey sağlıklıydı ,önümüzde ki iki hafta çok önemli onuda atlatırsam inşallah sorun çıkmaz dedi ama bilmiyorum 6 tüp bebekte ilk defa pozitif görünce
Keseyle bebekTesekkur ederim kalp atisiyla bebegi ayni andami gordunuz yoksa keseyi gorunce bebekte goruldumu
Ohh super tesekkur ederimKeseyle bebek