Hala listeye eklenmemişim yaş 24, kilo 73 sat 11.12.2018 Doğum tarıhı tahmini 19 Eylül (evlilik yıldönümüm:))
19.09.19 cok guzel bir tarih gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala listeye eklenmemişim yaş 24, kilo 73 sat 11.12.2018 Doğum tarıhı tahmini 19 Eylül (evlilik yıldönümüm:))
Ben evde limonata yapıp içiyorum buz gibi iyi geliyo. Çok azcık şeker koyuyorum içine genelde ekşi yapıyorum ama iyi geldiYa kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
Aaa o da mantıklı bak. Nasıl yapıyorsun?Ben evde limonata yapıp içiyorum buz gibi iyi geliyo. Çok azcık şeker koyuyorum içine genelde ekşi yapıyorum ama iyi geldi
Almayı düşünüyordum yazdığın iyi olduArkadaşlar almayın bulantı bilekliğinden. Herhalde o günlük iyi halime denk geldi ondan iyi geldi sandım ama yok kusuyorum takmama rağmen. İnşallah almamışsınızdır
İki limon sıkıyorum içine bir çay kaşığı şeker bir de soğuk su misssAaa o da mantıklı bak. Nasıl yapıyorsun?
Su içemiyorumki idrar olsun. O sebeple sık idrar maalesefKızlar gece idrara çıkmanız nasil? Özellik 2. Gebeliği olanlar?? Ben başta mutlaka kalkıyordum artik hiç çıkmıyorum, sık idrar durumumda yok. Kızımda vardi, belki doğru düzgün yeyip içmiyorum ondanda olabilir
Bende en az iki uc lere cikiyorum idaraSu içemiyorumki idrar olsun. O sebeple sık idrar maalesef
Ben taze zencEfili kaynar suya koyuyorum demlenince içiyorum ılık ılıkZencefili ne şekilde tüketiyorsunuz kızlar
Su içemiyorumki idrar olsun. O sebeple sık idrar maalesef
O normal bulantı içindir herhalde bizimki extrem bir durumArkadaşlar almayın bulantı bilekliğinden. Herhalde o günlük iyi halime denk geldi ondan iyi geldi sandım ama yok kusuyorum takmama rağmen. İnşallah almamışsınızdır
Ben ilk haftalarda sık çıkıyordum ama azaldı bu aralar benim de.Aynı durum bende de var. Hamilelikte sık idrara çıkılır diyor ama benim aksine azaldı. Herhalde içtiğim su yeterli gelmiyor
Ben de şimdi baktım aynı sizinki gibi şekil ama kızım var benimKızlar oğlumun ultrason kağıdını buldum 6+4 te kese yuvarlak değil ve sola yapışık bu teori tuttu bizde. Bakalım cuma günü kontrolüm var bu kez nasıl çıkacak
Kızlar oğlumun ultrason kağıdını buldum 6+4 te kese yuvarlak değil ve sola yapışık bu teori tuttu bizde. Bakalım cuma günü kontrolüm var bu kez nasıl çıkacak
Mrb cnm Ben gecen gun doktoruma sordum 3un ustunde cikarsa takip demistiSelam kizlar benim tsh 3.87cikti dr dahiliyeye gorun guatr tedavisi baslayabilir dedi carsamba baska dr gidecem varmi basina boyke bisey gelen
Hmm. Tabi bunlar hep bi ihtimal doğruluk payı nedir bilmiyoruz burda konuşulunca merak ettim baktım :)Ben de şimdi baktım aynı sizinki gibi şekil ama kızım var benim
Seni çok merak ediyorum zaten inşlh tutar cnmİnşallah bendede tutar canım :) benimkide sola yapışık fasülye gbi
yarın bende yapayım bari süperİki limon sıkıyorum içine bir çay kaşığı şeker bir de soğuk su misss