Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
Arkadaşlar almayın bulantı bilekliğinden. Herhalde o günlük iyi halime denk geldi ondan iyi geldi sandım ama yok kusuyorum takmama rağmen. İnşallah almamışsınızdır
Arkadaşlar almayın bulantı bilekliğinden. Herhalde o günlük iyi halime denk geldi ondan iyi geldi sandım ama yok kusuyorum takmama rağmen. İnşallah almamışsınızdır
Kızlar gece idrara çıkmanız nasil? Özellik 2. Gebeliği olanlar?? Ben başta mutlaka kalkıyordum artik hiç çıkmıyorum, sık idrar durumumda yok. Kızımda vardi, belki doğru düzgün yeyip içmiyorum ondanda olabilir
Aynen bende öyle, benim biraz bulantim azaldı sanki gebelik ikizdi birinin kalbi durdu malesef sanirim onun etkisi, geçen hafta ağzıma lokma alamıyordum serum verildi biraz rahatlatti
Kızlar oğlumun ultrason kağıdını buldum 6+4 te kese yuvarlak değil ve sola yapışık bu teori tuttu bizde. Bakalım cuma günü kontrolüm var bu kez nasıl çıkacak
Kızlar oğlumun ultrason kağıdını buldum 6+4 te kese yuvarlak değil ve sola yapışık bu teori tuttu bizde. Bakalım cuma günü kontrolüm var bu kez nasıl çıkacak