• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
Ben evde limonata yapıp içiyorum buz gibi iyi geliyo. Çok azcık şeker koyuyorum içine genelde ekşi yapıyorum ama iyi geldi

Arkadaşlar almayın bulantı bilekliğinden. Herhalde o günlük iyi halime denk geldi ondan iyi geldi sandım ama yok kusuyorum takmama rağmen. İnşallah almamışsınızdır

Selam kizlar benim tsh 3.87cikti dr dahiliyeye gorun guatr tedavisi baslayabilir dedi carsamba baska dr gidecem varmi basina boyke bisey gelen

Kızlar gece idrara çıkmanız nasil? Özellik 2. Gebeliği olanlar?? Ben başta mutlaka kalkıyordum artik hiç çıkmıyorum, sık idrar durumumda yok. Kızımda vardi, belki doğru düzgün yeyip içmiyorum ondanda olabilir
Su içemiyorumki idrar olsun. O sebeple sık idrar maalesef

Su içemiyorumki idrar olsun. O sebeple sık idrar maalesef

Aynen bende öyle, benim biraz bulantim azaldı sanki gebelik ikizdi birinin kalbi durdu malesef sanirim onun etkisi, geçen hafta ağzıma lokma alamıyordum serum verildi biraz rahatlatti

Kizlar bas agrisindan kafam kalkmiyor berbat bir agri benim gibi hipofiz adenomu olanlar var mi aranizda :KK42:

Back