Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asermek nasıl bişi acaba? Arada canım bişiler çekiyor ama hemen geçiyor.Asereyim diyorum o da yok. Esim ben de asererim diyor. Yuh dedim. Eksi şeyleri daha cok seviyorum.
Sat 17 aralık tahmini doğum tarihi 23 eylül yaşım 33 kilom 76 boy 1.67 şehir İstanbul hastane haseki eğitim ve araştırma hastanesiCanim son adet tarihin
Dogum tarihin
Şehrin
Hastanen
Bunlardan en azindan ilk 3 û yok
Aserdigin şeyi yemezsen olecekmissin gibi hissediyorsun. Sanki dünyadaki son arzun gibi aşırı bir istek oluyor. Cok fazla canin cekiyor.Asermek nasıl bişi acaba? Arada canım bişiler çekiyor ama hemen geçiyor.
Kızlar gece idrara çıkmanız nasil? Özellik 2. Gebeliği olanlar?? Ben başta mutlaka kalkıyordum artik hiç çıkmıyorum, sık idrar durumumda yok. Kızımda vardi, belki doğru düzgün yeyip içmiyorum ondanda olabilir
Ayva leblebi çubuk zencefil hiçbirşey fayda etmiyor benim bulantima. Bu saydıklarımi düşünmek dahi daha da midemi bulandiriyo
Ben de bir değişiklik yok. Gebe kalmadan önce nasilsam öyleyim. Akşamları normalde de cok kalkardi wc için. Ama ilk gebelikteki gibi sık sık çıkmıyorum.Kızlar gece idrara çıkmanız nasil? Özellik 2. Gebeliği olanlar?? Ben başta mutlaka kalkıyordum artik hiç çıkmıyorum, sık idrar durumumda yok. Kızımda vardi, belki doğru düzgün yeyip içmiyorum ondanda olabilir
Son direnmelerimi yaşıyorum bariz kilo kaybetmedim hatta karnım sertleşip büyüyo sanki. Allah yardimcimiz olsun sağlıkla gelsinler insallah...Bende Hic birsey yiyemedim ama hicbirsey 5 kg verdim, en son serum verildi o rahatlattı 3 gun,cok zordaysan tavsiye ederim
Allah gönlüne göre versin. Evet fasulye şeklinde ve sola yapışık olınca erkek diyorlar ama doğruluk payı ne kadar bilmiyorumAynen canım kız erkek ayrımım kesinlikle yok ama insan olmayanı istiyor, tekrar çocuk düşünemem artık 4 çocuk yeter, 2si sezeryan zaten. Bir düşük bir kürtajımda oldu. Buda sağ salim erkek olursa yeter bana:) kese fasülye ve sola yapışık olunca erkek mi oluyor
Allah yardımcın olsun cok üzüldüm
Allah yardımcın olsun şifa versin canım. Tez zamanda sağlıklı bir bebişe sahip olursun inşallah
Yaa çok üzüldüm. Ne kadar zor biliyorum. Allah yardımcın olsun. Allah önce sana sağlık versin
Sonra da sağlıklı bir bebek.
Allah kolaylıklar versin çok üzüldüm tekrarını yaşatmasın inş bi daha
En yakın zamanda şifalar ve sağlıklı bebişler dilerim
Allah yardımcınız olsun. Ilk fırsatta da sağlıklı bir bebeginiz olsun ins.
Canim benim.Allah yar ve yardimcin olsun. Hayatta baska aci uzuntu gostermesin sana.
Canım çok geçmiş olsun ya şafi
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerine kavusursun.
Allah sabır versin canım daha iyilerine giden kapıları açsın bu acılar sana inşallah
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin
Ben eylülde kürtaj oldum
Kalbi durmuştu meleğimin
3 ay bekledim ve hemen mucizemi verdi Rabbim
Alan Allah vermesini de bilir tez zamanda içini ferah tut bacım
Buraya güzel haberi verdiğin günleri de görürüz inşallah
Cok gecmis olsun canim kese mi gelismedi neden kurtaj yapildi?
Cok üzüldüm Rabbim acil sifa versin
Tez vakitte sağlıklı gebeliği nasip etsin
Çok geçmiş olsun ben de yasamistim kolay degil ama gececek zamanla..Allahım tekrardan hayırlı saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Herşey Allahtan.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ve burada güzel haberleri paylaşırsın.
Rabbim sabir versin insallah en yakin zamanda saglikli bir sekilde tekrar hamile kalir bebegini de saglikli bir sekilde kucagina alirsin
Canim cok gecmis olsun Cok zor Rabbim en kisa vakitte saglikli bir bebis nasip eder insallah
Çok çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda istediğin mutluluğu sana versin tatlım benim. Üzülme demek çok anlamsız seni çok iyi anlıyorum. 27 mayısta bebde kürtaj olmuştım ağla ağla içim çıkmıştı ağla ama içinde tutma ki rahatla
Ben ananasla ilgili bir şeyler okudum çok yenmesi iyi değilmiş hamilelikte, fazlası düşüğü tetikleyebiliyormuş bilgin olsun canım. Tabi ki makul miktarlarda yemek faydalı.Cok tsk ederim canim.bende öyle yapmaya calisayim Ama resmen herseyden tiksibiyorum.bir yogurt yiyebiliyorum birde kraker,Mandarina,ananas. Az az sık sık deneyim insallah biran önce düzelir
Aaa öylemi canim?hic duymadim.ben Hep tutunmasina yardimci olur diye biliyordum.cok tsk ederim bilgi icinBen ananasla ilgili bir şeyler okudum çok yenmesi iyi değilmiş hamilelikte, fazlası düşüğü tetikleyebiliyormuş bilgin olsun canım. Tabi ki makul miktarlarda yemek faydalı.
her zaman beklerizÇok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..
balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..
@tuboz beni listeden siler misin canım
Cok gecmis olsun arkadasim,Rabbim tekrar nasip eder ve insallah hayirlisiyla kucagina alirsin.Shut Up_
Canım 7+2 de ilk defa gittim ve kese vardı Bebek yoktu kesenin büyüklüğü 6+1 le uyumluydu
( geç döllenme olması imkansız )tek ilişki ile yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım , adete 4 gün kala idrar testinde çizgi görmüştüm, kan testi bat tarihinden bir hafta sonra 15000 küsürdü. 7. Haftada gitmemin sebebi kalp atışını da duymaktı .ama Bebek yoktu
Geçen hafta %80 olumsuz demişti dr ama yine de aklımızda kalmasın bir hafta bekleyelim dedi
Bu hafta da kesenin şekli bozulmuştu ve Bebek yine yoktu . Öncefarklı bir doktora sonra geçen hafta gittiğim kendi doktoruma gittim ,ikisi de aynı şeyi söyleyince kürtajla keseyi aldı işte ...