• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar geç kahvaltı edersen o kadar bulantı artıyor canım. Hatta bi sitede eşiniz siz yataktan çıkmadan yağsız bir tost yapsın yazıyor ama nerdeeeee:işsiz: benim durum daha ilginç bazen bulantım olmadığı halde öğürüp duruyorum refleks oldu :olamaz: ekşi yeme isteği bende de var bakalım sonumuz ne olacak
Ben de sabah 7 gibi uyanıyorum. Uyandırmaya kiyamadim pazar günü uyusun diye ama kış uykusuna yattı sanki en sonunda yine ben uyandirdim.

Ben kahvaltıyı erken yaptım gayet ama yemekle su icmemek gerektigini unutup bolca suya dadandım ve herşey oldugu gibi geri cıktı :(

Ateş basmaları beni mahvediyor gece yüz kere uyanıyorum öglen aksam darallar basıyor resmen menapozlu kadınlar gibiyim ya :(

Günaydın kızlar. Bu sabah tüm midem ayağa kalktı resmen. Bir daha midem bulanmiyor demeyeceğim. Lavabo bile görmek istemiyorum.
Süt içtim yarim bardak rahatım şimdi. Benim aile geç kalkıyor pazar diye. Daha kahvaltı etmedik ondan da olabilir bulantı sanırım. Sizlerde durum ne.
Akşam da ferahlatmalik havuclari uzun uzun dogradim içine bolca limon sıktım ve tuz atıp havuclari kemirdim, limonun da isim kasik suyunu içtim.
Ya eksiyi dogur ayseyi kısmını test ediyorum bakalim.
Bende de acayip ekşi yeme isteği var böyle tuzlu tuzlu limonu yesem ohhh ama doktorum yeme mide bulantını arttırır mideni yakar dedi yememeye çalışıyorum

Mrb Bizden 1 ay once olan arkadaslar 5+0 gozukuyir internet hesaplayicinlarda bu tarihlerde gidip kese goren varmi yada kan degeriniz kacti keseyi gordugunuzde
4+4 de keseyi gördük bizde ama bu hafta cuma gunu bebeği göremedik
Vajinaya koyuyorum canım
Ondan dolayı akıntı olmuş olabilir ben ilk dr a gittiğimde vermişti bana onu kese falan yoktu neyse 4 gün falan kullandım bende mantarı tetikledi zsten 2. Gittiğim dr şu an ki doktorum adını bile anmadi hiç kullan diye

Ben de sabah 7 gibi uyanıyorum. Uyandırmaya kiyamadim pazar günü uyusun diye ama kış uykusuna yattı sanki en sonunda yine ben uyandirdim.
Bizde de durum aynı. Sabah işkence gibi kahvaltı hazırladım ama Allahtan bulaşıkları filan eşim topluyor sağolsun

Çok sağolasın canım benim inşallah çok istiyoruz bu bebişi allahım sağlıklı hayırlısını versin kucağımıza alalım
Canım korkma endişelenme bence küçük olduğu için goremiyorlar doktorun yeteneğiyle alakalı birazda. Bende henüz kalp atışı duyamadım ama burda çok arkadaş yazmıştı bı doktor göremiyor iki gün sonra örneğin başka doktor çok rahat goruyor. O yüzden sakin ol dua et inşallah rabbim.bagislasin muhafaza etsin bebeklerimizi

4+4 de keseyi gördük bizde ama bu hafta cuma gunu bebeği göremedik

Ondan dolayı akıntı olmuş olabilir ben ilk dr a gittiğimde vermişti bana onu kese falan yoktu neyse 4 gün falan kullandım bende mantarı tetikledi zsten 2. Gittiğim dr şu an ki doktorum adını bile anmadi hiç kullan diye

Anladım canım benim daha önce kayıplar olduğu için mecbur verdi

Günaydın kızlar. Bu sabah tüm midem ayağa kalktı resmen. Bir daha midem bulanmiyor demeyeceğim. Lavabo bile görmek istemiyorum.
Süt içtim yarim bardak rahatım şimdi. Benim aile geç kalkıyor pazar diye. Daha kahvaltı etmedik ondan da olabilir bulantı sanırım. Sizlerde durum ne.
Akşam da ferahlatmalik havuclari uzun uzun dogradim içine bolca limon sıktım ve tuz atıp havuclari kemirdim, limonun da isim kasik suyunu içtim.
Ya eksiyi dogur ayseyi kısmını test ediyorum bakalim.

Valla bende dün öyleydim, bugün az kasıklarım ağrıyor

@Shut Up_
Canım 7+2 de ilk defa gittim ve kese vardı Bebek yoktu kesenin büyüklüğü 6+1 le uyumluydu
( geç döllenme olması imkansız )tek ilişki ile yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım , adete 4 gün kala idrar testinde çizgi görmüştüm, kan testi bat tarihinden bir hafta sonra 15000 küsürdü. 7. Haftada gitmemin sebebi kalp atışını da duymaktı .ama Bebek yoktu
Geçen hafta %80 olumsuz demişti dr ama yine de aklımızda kalmasın bir hafta bekleyelim dedi
Bu hafta da kesenin şekli bozulmuştu ve Bebek yine yoktu . Öncefarklı bir doktora sonra geçen hafta gittiğim kendi doktoruma gittim ,ikisi de aynı şeyi söyleyince kürtajla keseyi aldı işte ...
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarının acısını göstermesin.. sana bişey sormak istiyorum kese göründü ama yolk sac oluşmuş demismiyfi doktor yani onunla alakalı bişey dedimi

Kızlar suyu bol tüketmeye çalışın. 3lt kadar. Enfeksiyondan korunmanın en etkili yolu çünkü. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok yaşanıyor, mecburi antibiyotik kullandırıyor dr.lar .
İlk gebeliğimde çok şükür yaşamadım çok su içmekten 20dk da bir WC ye gidiyordum tabi.
Bunda da içiyorum ama o kadar gitmiyorum nedense. Bünye alıştı heralde. Bir de sakın tuvaletinizi ve gazınızı tutmayın.
Kesinlikle haklısın canım bende dün akıntının.basladi enfeksiyon olduğunu farkettim suya yüklendimbide ayakları sıcak tutmaktada fayda var. Zaten o kadar su içince tutmak imkansız valla gece uykudan uyandırıyor sancıyla

Ben kahvaltıyı erken yaptım gayet ama yemekle su icmemek gerektigini unutup bolca suya dadandım ve herşey oldugu gibi geri cıktı :KK43:

Ateş basmaları beni mahvediyor gece yüz kere uyanıyorum öglen aksam darallar basıyor resmen menapozlu kadınlar gibiyim ya :KK43:
Progesteron kullaniyor mussun
Bana ateş i progesteron yapiyo hatta nöbet gibi bişey oldu bi keresinde
Şimdi kullanmiyorum azaldı

Mrb Bizden 1 ay once olan arkadaslar 5+0 gozukuyir internet hesaplayicinlarda bu tarihlerde gidip kese goren varmi yada kan degeriniz kacti keseyi gordugunuzde
Vajinal daha erken olabilir belki

Karından
5+0da
Kese rahatlıkla görüldü
6+0 da da
Kalp atışı görüldü

Progesteron kullaniyor mussun
Bana ateş i progesteron yapiyo hatta nöbet gibi bişey oldu bi keresinde
Şimdi kullanmiyorum azaldı
Yok canım hic kullanmadım
Hormonlarım horon tepiyor içerde sıcaga asla gelemiyorum ki normalde eli ayagı buz kadınlardandım simdi eşim öperken bile söyleniyorum off ne sıcaksın diye :D

Bende lavaboya gidince peçeteye silince çok açık pembe akıntı geldi, bir damla kadar. Progestan kullanıyorum, yumurtalıkta kistim var acaba o mu yapıyor böyle
Benim de aynısı oldu canım hatta kahverengimsi, 6-7 defa oldu, doktoru aradım, progestanın dozunu günde bir taneden ikitaneye çıkardı, tesadüf mü bilmem bir daha olmadı. Bir de o günler benim adet günlerime denk geliyordu yani en son tam iki ay önce adet olmuştum, annem onunla alakalı olabilir diyordu. Sen doktorunla iletişime geç devam ederse, ben de baktım 3 gün boyunca günde bir kaç kez oldu, öyle aradım doktoru.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarının acısını göstermesin.. sana bişey sormak istiyorum kese göründü ama yolk sac oluşmuş demismiyfi doktor yani onunla alakalı bişey dedimi
Bu sorduğun arkadaşın yarasını deşmek gibi olmuş malesef. Bebeği görene kadar ben de çok endişeliydim, sonra kalp atışı diyorsun, sonraki kontrolde acaba kalbi atmaya devam ediyor mu acaba büyümüş mü diyorsun. Yani bu acabalar hiç bitmiyor benim anladığım. O yüzden akışına bırakmanı tavsiye ederim. Allah en hayırlısını kararlamıştır buna inanıyorum.

Kızlar suyu bol tüketmeye çalışın. 3lt kadar. Enfeksiyondan korunmanın en etkili yolu çünkü. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok yaşanıyor, mecburi antibiyotik kullandırıyor dr.lar .
İlk gebeliğimde çok şükür yaşamadım çok su içmekten 20dk da bir WC ye gidiyordum tabi.
Bunda da içiyorum ama o kadar gitmiyorum nedense. Bünye alıştı heralde. Bir de sakın tuvaletinizi ve gazınızı tutmayın.
Katılıyorum..idrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi doktor ama doktor bir tanidik gebelik olduğu için de yuksek çıktığından önlem amacli vermiş olabilir dedi.Çünkü ne ateş var ne yanma var.Yine de bol su içiyorum ve zorla değil normalde haftada anca 2-3litre anca içerdim artık canım istiyor bazen de içine limon dilimı atıyorum günde 2 litreyi buluyor.Limona da ayrı bir düşkünlüğüm başladı zaten.

Back