Çok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..
@balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..
@tuboz beni listeden siler misin canım