• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa öylemi canim?hic duymadim.ben Hep tutunmasina yardimci olur diye biliyordum.cok tsk ederim bilgi icin
İstersen sen de araştır canım. Tutunma için avokado çok faydalı, hatta tüp bebek transferi süresince günde bir tane tüketenlerle yapılmış bir araştırma var faydalı olduğu görülmüş, zaten yumurtalık sağlığını destekleyen bir meyve avokado. Ben hamilelik öncesinde her gün yiyordum ama hamile kalmamla beraber bir tiksinme geldi yiyemiyorum artık.

Shut Up_ Shut Up_
Canım 7+2 de ilk defa gittim ve kese vardı Bebek yoktu kesenin büyüklüğü 6+1 le uyumluydu
( geç döllenme olması imkansız )tek ilişki ile yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım , adete 4 gün kala idrar testinde çizgi görmüştüm, kan testi bat tarihinden bir hafta sonra 15000 küsürdü. 7. Haftada gitmemin sebebi kalp atışını da duymaktı .ama Bebek yoktu
Geçen hafta %80 olumsuz demişti dr ama yine de aklımızda kalmasın bir hafta bekleyelim dedi
Bu hafta da kesenin şekli bozulmuştu ve Bebek yine yoktu . Öncefarklı bir doktora sonra geçen hafta gittiğim kendi doktoruma gittim ,ikisi de aynı şeyi söyleyince kürtajla keseyi aldı işte ...
tekrar çok geçmiş olsun benimde kese var ama kalp atışı yoktu 6+1 de bir hafta bekleyelim olusmazsa alalım dedi. Kürtaj işlemi nasıl oluyor özel olmazsa biraz anlatabilir misin

Aserdigin şeyi yemezsen olecekmissin gibi hissediyorsun. Sanki dünyadaki son arzun gibi aşırı bir istek oluyor. Cok fazla canin cekiyor.
Ilk gebelikte oldu benim ve yedikten sonra da tiksinip resmine bile bakamadim.
Ben de daha olmadı o zaman :dondurma:

Kızlar gece idrara çıkmanız nasil? Özellik 2. Gebeliği olanlar?? Ben başta mutlaka kalkıyordum artik hiç çıkmıyorum, sık idrar durumumda yok. Kızımda vardi, belki doğru düzgün yeyip içmiyorum ondanda olabilir
Aynı durum bende de var. Hamilelikte sık idrara çıkılır diyor ama benim aksine azaldı. Herhalde içtiğim su yeterli gelmiyor

Çok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..

@balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..

@tuboz beni listeden siler misin canım :cry:
Çok geçmiş olsun canım ... Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin inşallah yakında da yeni bir bebiş inşallah :KK200:

Kızlar suyu bol tüketmeye çalışın. 3lt kadar. Enfeksiyondan korunmanın en etkili yolu çünkü. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok yaşanıyor, mecburi antibiyotik kullandırıyor dr.lar .
İlk gebeliğimde çok şükür yaşamadım çok su içmekten 20dk da bir WC ye gidiyordum tabi.
Bunda da içiyorum ama o kadar gitmiyorum nedense. Bünye alıştı heralde. Bir de sakın tuvaletinizi ve gazınızı tutmayın.

İstersen sen de araştır canım. Tutunma için avokado çok faydalı, hatta tüp bebek transferi süresince günde bir tane tüketenlerle yapılmış bir araştırma var faydalı olduğu görülmüş, zaten yumurtalık sağlığını destekleyen bir meyve avokado. Ben hamilelik öncesinde her gün yiyordum ama hamile kalmamla beraber bir tiksinme geldi yiyemiyorum artık.
Evt Canim bende okudum Simdi gercekten zararliymis ve cok fazla tüketmemwk gerekiyormus.asiri Ananas yemek vucutdaki bromelain icerigini arttirarak servikse etki elde ederek düsüge veya erken Doguma sebeb olabiliyormus.cok saol canim söyledigin icin Allah razi olsun.daha dikkatli olurum.rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah.aminn

Evt Canim bende okudum Simdi gercekten zararliymis ve cok fazla tüketmemwk gerekiyormus.asiri Ananas yemek vucutdaki bromelain icerigini arttirarak servikse etki elde ederek düsüge veya erken Doguma sebeb olabiliyormus.cok saol canim söyledigin icin Allah razi olsun.daha dikkatli olurum.rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah.aminn
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım hepimizzzz :KK68:

Bende lavaboya gidince peçeteye silince çok açık pembe akıntı geldi, bir damla kadar. Progestan kullanıyorum, yumurtalıkta kistim var acaba o mu yapıyor böyle

Bende lavaboya gidince peçeteye silince çok açık pembe akıntı geldi, bir damla kadar. Progestan kullanıyorum, yumurtalıkta kistim var acaba o mu yapıyor böyle
Bugün o akıntı bende de var ama ben dün gece fitil kullandim çünkü pazateşi gününden beri geçmeyen mantarım var hayatımda ilkleri yaşıyorum akıntıyı fitile bağladım ama yinede tedirginim. Bu arada progestanı vajinaya mi kullanıyorsun yoksa içiyor musun ?

Bugün o akıntı bende de var ama ben dün gece fitil kullandim çünkü pazateşi gününden beri geçmeyen mantarım var hayatımda ilkleri yaşıyorum akıntıyı fitile bağladım ama yinede tedirginim. Bu arada progestanı vajinaya mi kullanıyorsun yoksa içiyor musun ?

Vajinaya koyuyorum canım

Kızlar benimde midem çok bulanıyor doktorum zofer diye bi ilaç verdi çok güçlü dedi günde 1 tane içiyorum yeterli oluyo şimdilik doktorunuza danışıp içebilirsiniz işe yarıyo
Ben de kullanıyorum bana da çok iyi geliyor en azından kilo vermem durdu çok şükür çok rahatlattı :KK49:

Shut Up_ Shut Up_
Canım 7+2 de ilk defa gittim ve kese vardı Bebek yoktu kesenin büyüklüğü 6+1 le uyumluydu
( geç döllenme olması imkansız )tek ilişki ile yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım , adete 4 gün kala idrar testinde çizgi görmüştüm, kan testi bat tarihinden bir hafta sonra 15000 küsürdü. 7. Haftada gitmemin sebebi kalp atışını da duymaktı .ama Bebek yoktu
Geçen hafta %80 olumsuz demişti dr ama yine de aklımızda kalmasın bir hafta bekleyelim dedi
Bu hafta da kesenin şekli bozulmuştu ve Bebek yine yoktu . Öncefarklı bir doktora sonra geçen hafta gittiğim kendi doktoruma gittim ,ikisi de aynı şeyi söyleyince kürtajla keseyi aldı işte ...

Cok buyuk gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin cok sukur cocuklarin da varmis Allahim hayirlisiyla tekrarini nasip etsin canim:dua:

Günaydın kızlar. Bu sabah tüm midem ayağa kalktı resmen. Bir daha midem bulanmiyor demeyeceğim. Lavabo bile görmek istemiyorum.
Süt içtim yarim bardak rahatım şimdi. Benim aile geç kalkıyor pazar diye. Daha kahvaltı etmedik ondan da olabilir bulantı sanırım. Sizlerde durum ne.
Akşam da ferahlatmalik havuclari uzun uzun dogradim içine bolca limon sıktım ve tuz atıp havuclari kemirdim, limonun da isim kasik suyunu içtim.
Ya eksiyi dogur ayseyi kısmını test ediyorum bakalim.

Günaydın kızlar. Bu sabah tüm midem ayağa kalktı resmen. Bir daha midem bulanmiyor demeyeceğim. Lavabo bile görmek istemiyorum.
Süt içtim yarim bardak rahatım şimdi. Benim aile geç kalkıyor pazar diye. Daha kahvaltı etmedik ondan da olabilir bulantı sanırım. Sizlerde durum ne.
Akşam da ferahlatmalik havuclari uzun uzun dogradim içine bolca limon sıktım ve tuz atıp havuclari kemirdim, limonun da isim kasik suyunu içtim.
Ya eksiyi dogur ayseyi kısmını test ediyorum bakalim.
Ne kadar geç kahvaltı edersen o kadar bulantı artıyor canım. Hatta bi sitede eşiniz siz yataktan çıkmadan yağsız bir tost yapsın yazıyor ama nerdeeeee:işsiz: benim durum daha ilginç bazen bulantım olmadığı halde öğürüp duruyorum refleks oldu :olamaz: ekşi yeme isteği bende de var bakalım sonumuz ne olacak

Mrb Bizden 1 ay once olan arkadaslar 5+0 gozukuyir internet hesaplayicinlarda bu tarihlerde gidip kese goren varmi yada kan degeriniz kacti keseyi gordugunuzde

Back