• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay kızlar bugün çok kötüyüm çok midem bulanıyor üsküfra ettim 2 sefer, inş çok sürmez ya

Kızlar bebeğin kesenin sağında ya da solunda olmasına göre cinsiyet tahmini bana gerçekçi gelmiyor çünkü bir yerde okumuştum, hangi taraftan yumurtladıysan embriyo oraya yerleşiyormuş. Bu sadece aktif yumurta ile ilgili yani

Ay kızlar bugün çok kötüyüm çok midem bulanıyor üsküfra ettim 2 sefer, inş çok sürmez ya
İnşallah ya ben de çok etkileniyorum gün gün değişiyor bazen hiç çıkartmıyorum bazen günde 5-6 defa böyle böyle geçecek inş :KK49:
Allah kolaylık versin size de
9. Haftam bitmek üzere bulantının çoğunu atlattım sanki bu haftadan sonra azalışa geçecek diye ümitleniyorum avutuyorum böyle kendimi :KK36:

ama bu teori 6-7-8. haftalarda geçerli ultrason hangi haftaya ait? birde vajinal-karından tam tersi oluyor :)
Bende o haftalardakine baktım. Elimde tüm haftalar var ;) bir de hepsi karından. Vajinal hiç bakılmadı. Tutmuyordur ya herkeste öyle olsa doktorlar bilirdi. Bende hemşirelik okuyorum öğretmediler valla bize kadın doğum dersinde eheheh ama sorcam merak ettim

İnşallah ya ben de çok etkileniyorum gün gün değişiyor bazen hiç çıkartmıyorum bazen günde 5-6 defa böyle böyle geçecek inş :KK49:
Allah kolaylık versin size de
9. Haftam bitmek üzere bulantının çoğunu atlattım sanki bu haftadan sonra azalışa geçecek diye ümitleniyorum avutuyorum böyle kendimi :KK36:

İnş valla çok kötü oluyor

Birazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Çok çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda istediğin mutluluğu sana versin tatlım benim. Üzülme demek çok anlamsız seni çok iyi anlıyorum. 27 mayısta bebde kürtaj olmuştım ağla ağla içim çıkmıştı ağla ama içinde tutma ki rahatla

O mide bulantı bileziğine baktiniz mi var mi risk v.s.
Insan herşeyden tırsiyo
Yok tatlım ya ilaç diil bişi diil. Yediklerim çıkmıyor artık o da yetiyor bana şükür.

Eklentiler

• C03E224A-B968-49FB-A005-461CE204CB1B.jpeg
    C03E224A-B968-49FB-A005-461CE204CB1B.jpeg
    213,1 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba atkadaşlar bende eylül annesi olacağım inşallah benimde çok midem bulanıyor gün içinde nerdeyse sürekli mide yanmam oluyor hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.

Ya kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.

Ya kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
Aynısı bende de var bugün defalarca düşündum
Bi cola gazlı içecek açsam şöyle ohh ferahlatsa beni diye ama tuttum kendimi

Şu yeme içme işleri çok kötü ilk 12 hafta. Bir miden bulanır su içmek bile ölüm gelir bir deli gibi yemek yersin..2.trimesteri iple çekiyorum

Ay ben de bugün bebeğimin kalp atışını duydum 6+3 ben sadece kokulardan rahatsız oluyorum ama midem hiç bulanmıyor sonra kendime bir sıkıntımı var diyip duruyorum da siin durumlarda fena

Aynısı bende de var bugün defalarca düşündum
Bi cola gazlı içecek açsam şöyle ohh ferahlatsa beni diye ama tuttum kendimi
Bende de var aynı durum. Burnuma miiissss gibi limonlu gazoz kokuyor resmen :olamaz: sanırım çok su içemediğim ve midem bir tuhaf olduğu için serinletecek bişeyler çekiyor insanın canı ama daha hiç içmedim

Yumuşatıcı sigara ve parfüm kokusu duymadığım müddetçe problem yok ama duyarsam direk lavoboya:KK43:(( ben bir de grip oldum sürekli yattım aman dikkat edin kendinize.sıcakladim evde ince giyindim hemen grip oldum sürekli limonlu su içiyorum iyi geliyor

Birazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
çok geçmiş olsun allah sağlıklı hayırlı evlat versin

Kızlar kalp atışı dinlemeye geçen hafta gittiğim hastanede başka doktora gittim. Geçen hafta kalp atışı görmüştü çok küçük 15gün snra dinleteyim demişti. Bekleyemedik ve güvenmediğim için doktor değiştirdim. Bugünki doktorda kesenin içinde bebeği göremiyorum alttan bakmam lazım şart dedi, baktı bebek var ama kalp atışını görmüyorum perşembe gelin dedin 6+4dedi , eminmisin son adet tarihinden dedi hatta. Ne kanamam ne başka bişeyim geldi. Moralimiz sıfır oldu bir anda. Protestan kullanıyorum dedim gerek yok dedi. Yani çok ümitsiz konuştu. Hangisine inanayım bilmiyorum o kadar üzgünüm ki...
hayırlısı canım biraz daha bekleyin ve tekrar bakılsin

Benimde öyle ağzımı
kolamı benimde çok canım çekiyor ama tutuyorum kendimi iki gündür cips çekiyor dayanamadım yedim bugğn birazcık :-)

Back