Çok geçmiş olsun ben de yasamistim kolay degil ama gececek zamanla..Allahım tekrardan hayırlı saglıklı bir bebek nasip etsin inşallahBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ben de yasamistim kolay degil ama gececek zamanla..Allahım tekrardan hayırlı saglıklı bir bebek nasip etsin inşallahBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
seninki solda değil mi kız ben mi yanlış gördümAma benimki
Ama benimki sağda değıl mi
işte o yüzden dedim. ama bence kız gibiAma hem sagda hem fasulye.
Herşey Allahtan.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ve burada güzel haberleri paylaşırsın.Birazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Rabbim sabir versin insallah en yakin zamanda saglikli bir sekilde tekrar hamile kalir bebegini de saglikli bir sekilde kucagina alirsinBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Moralinizi bozmayın hemen bende de alttan kalp atışı yoktu doktor direkt 3 hafta sonra gel dedi.Devlet hastanesine gitmiştim.Kızlar kalp atışı dinlemeye geçen hafta gittiğim hastanede başka doktora gittim. Geçen hafta kalp atışı görmüştü çok küçük 15gün snra dinleteyim demişti. Bekleyemedik ve güvenmediğim için doktor değiştirdim. Bugünki doktorda kesenin içinde bebeği göremiyorum alttan bakmam lazım şart dedi, baktı bebek var ama kalp atışını görmüyorum perşembe gelin dedin 6+4dedi , eminmisin son adet tarihinden dedi hatta. Ne kanamam ne başka bişeyim geldi. Moralimiz sıfır oldu bir anda. Protestan kullanıyorum dedim gerek yok dedi. Yani çok ümitsiz konuştu. Hangisine inanayım bilmiyorum o kadar üzgünüm ki...
Geç dollenme olmuştur belki bebekte sat belirtisine çok kızıyorum yumurtlamayı baz alsalar anlayacağım ama öncesinde ki 2 hafta ortada ne yumurta var ne bebekKızlar kalp atışı dinlemeye geçen hafta gittiğim hastanede başka doktora gittim. Geçen hafta kalp atışı görmüştü çok küçük 15gün snra dinleteyim demişti. Bekleyemedik ve güvenmediğim için doktor değiştirdim. Bugünki doktorda kesenin içinde bebeği göremiyorum alttan bakmam lazım şart dedi, baktı bebek var ama kalp atışını görmüyorum perşembe gelin dedin 6+4dedi , eminmisin son adet tarihinden dedi hatta. Ne kanamam ne başka bişeyim geldi. Moralimiz sıfır oldu bir anda. Protestan kullanıyorum dedim gerek yok dedi. Yani çok ümitsiz konuştu. Hangisine inanayım bilmiyorum o kadar üzgünüm ki...
Canim cok gecmis olsun Cok zor Rabbim en kisa vakitte saglikli bir bebis nasip eder insallahBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Canım inşallah miniğin seninledir, dualarım seninleKızlar kalp atışı dinlemeye geçen hafta gittiğim hastanede başka doktora gittim. Geçen hafta kalp atışı görmüştü çok küçük 15gün snra dinleteyim demişti. Bekleyemedik ve güvenmediğim için doktor değiştirdim. Bugünki doktorda kesenin içinde bebeği göremiyorum alttan bakmam lazım şart dedi, baktı bebek var ama kalp atışını görmüyorum perşembe gelin dedin 6+4dedi , eminmisin son adet tarihinden dedi hatta. Ne kanamam ne başka bişeyim geldi. Moralimiz sıfır oldu bir anda. Protestan kullanıyorum dedim gerek yok dedi. Yani çok ümitsiz konuştu. Hangisine inanayım bilmiyorum o kadar üzgünüm ki...
anlamıyorum ki geçen hafta geç döllenme 5+4 geç döllenme ama kalbi atıyo dedi, bu hafta diğer doktor bebeği görmekte zorlandı bulamadı resmen snra kalp atışını görmüyorum dedi. Haftaya doktora gitçem başka hastaneye gerçekte anlamıyorum bi dedikleri diğerine uyuyoGeç dollenme olmuştur belki bebekte sat belirtisine çok kızıyorum yumurtlamayı baz alsalar anlayacağım ama öncesinde ki 2 hafta ortada ne yumurta var ne bebek
Çok sağolasın canım benim inşallah çok istiyoruz bu bebişi allahım sağlıklı hayırlısını versin kucağımıza alalımCanım inşallah miniğin seninledir, dualarım seninle
Cok gecmis olsun. Cok uzuldumBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Anladım cnm benimde oğlumda keseyi gördükten sonra çok aşırı bulantım başladı 9 ay devam etti bu kezde daha idrar tahlilinde öğrenmeden başaladı o yüzden merak ettim illaki kişiden kişiye değişiyor ama erken dönem oluyorsa kız deniliyor ne kadar doğru bilemiyorum. Keseyide 5+3 te gittiğimde yuvarlaktı haftaya kalp atışı için gidince de bakıcam hayırlısı hakkımızdaBen kızıma hamileyken daha 5 haftalıktan başladı bulantılar. 9/10 da zirve yaptı sürekli çıkardım. Göğüslerim büyümüştü ama çok koyulaşmamıştı. Fakat benle aynı zamanda kıza hamile olan arkadaşımın zerre kdr midesi bulanmadı. O sebeple bulantılar pek cinsiyette etkili diil bence. Erkek içinde bir arkadaşım sürekli bulantıyla uğraştı birinde sıfır bulantı. Doktorum o mide hassasiyetiyle ilgili bir durum hassas olanın midesi daha çok bulanabilir demişti. Benim hassas.
Ben yine kız hissediyorum eşim de öyle. Neden hiçbir fikrimiz yok ama işte ne bileyim his bu.
Bir de burda da konuşmuştuk kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek fln muhabbeti. Onda da yuvarlak çıktı bakalım kısmet
Fasulye şeklinde ve sola yapışık inşlh doğru çıkarda bi oğluşun olur her meyveden tatmak istiyor insanCanım benim kızlarda da kese yuvarlaktı kalp atışı için bakmaya gittiğimizde, bunda fasulye gibi. Resim atayım şimdi, birde bu kesenin içinde çok net belli duruyor hayırlısı olsun inşallah. Oğlum olursa sevinirim 3 prensesim var.
Benide eklemen için bilgilerimi cnm ama gelmedimi neyse burdan yazayımBercestes neyi özelden gönderdiniz?
Aynen canım kız erkek ayrımım kesinlikle yok ama insan olmayanı istiyor, tekrar çocuk düşünemem artık 4 çocuk yeter, 2si sezeryan zaten. Bir düşük bir kürtajımda oldu. Buda sağ salim erkek olursa yeter bana:) kese fasülye ve sola yapışık olunca erkek mi oluyorFasulye şeklinde ve sola yapışık inşlh doğru çıkarda bi oğluşun olur her meyveden tatmak istiyor insan