Canlar cinsiyet tahminleri hakkında ne düşünüyorsunz ??
Bir de lahana testi varmış lahana suyuna idrar dökerek yapan var mı

Bende habire sakız cigniyorum
Bendede öyle bugün canim Hicbirsey yemek istemedi.kendimi bir Corba icmeye zorladim,cubuk kraker yiyorum,ceviz ve yogurt.:)böyle alakasiz seyler istiyor canim He Birde Ananas cok yiyorum.

Canlar cinsiyet tahminleri hakkında ne düşünüyorsunz ??
Bir de lahana testi varmış lahana suyuna idrar dökerek yapan var mı
Canım ben kızıma hamileyken 10 haftalıkken yapmıştım kız çıkmıştı tutmuştu yani

bende de kalp atışı duyulmadı 6+1 de haftaya cuma tekrar çağırdı olmazsa alınır dedi

kese içinde gorduk ama kalp atisi yokmuş 6+1 bakalım haftaya bir daha gideceğiz

Teşekür ederim cevabınız için; hayırlısı
bende de kalp atışı duyulmadı 6+1 de haftaya cuma tekrar çağırdı olmazsa alınır dedi

T tuboz
Yaş 27
Kilo 70
Benimde sat 22 aralık salı günü gittim keseyi görmeye 5+3 tüm keseyide bebeğide gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Sen pazartesi tekrar git geç döllenme olabilir cnm

Olmazsa alınır diyen hemen moral bozan dr'a bidaha gitme bence zaten 6+1 daha erken görünmeyebilir

Olmazsa alınır mı dedibana hiç iyle birşey demedi hatta 3 hafta sonra gel karından bakarız o zaman dedi.

Kizlar felaket migde bulantisi yasiyorum.canım hiç birşey yemek istemiyorum,resmen herşeyden tiksiniyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu sorunla?neler yemek lazim. Tuzlu kraker,yogurt haric.

Kizlar felaket migde bulantisi yasiyorum.canım hiç birşey yemek istemiyorum,resmen herşeyden tiksiniyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu sorunla?neler yemek lazim. Tuzlu kraker,yogurt haric.

Kusman yoksa sukret canim. Bende ayni durumdayim bir gun iyi bir gun kotuyum. Yalnizca bir kere cikardim aslinda rahatlatiyo kusmak ama yine de farkli bir psikoloji. Ekmek peynir kurtaricim oldu benim baslarda zeytindi fakat suan ondanda tiksindim malesef

Simdilik cikartmiyorum canim. Ama migdem cok fena,hem yaniyor hem bulaniyor.ilk defa yasadigim icinde olabilir bunlari.aslinda cikartiyim rahatlarim diyorum Ama esimde diyorki kendini alistirma. Siz ne kadarliksiniz?tabi bunada sükür Ama insanin ne tadi ne tuz nede keyfi kaliyor

Ayva deneyebilirsin. Ben ciddi bulantilar yasamadim ama ayva yedigimde midemde rahatlama oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…