How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken dönem mide bulantıların oldumu cnm kız bebek belirtilerinden bahseder misin biraz :KK49:
Canım benim erkek çocukta da kız da da hiç mide bulamtım olmadı sadece kızda kasık ağrım çoktu erkeklerde olmamıştı birde erkekler de meyve canım istiyordu çok kızda ise kırmızı et başkada belirtim olmadı çok şükür ben pek anlamıyorum ilk aylar hamile olup olmadığımı

Telaş yapma uzan dinlen. Hazırlanıp gitmek de yorabilir seni. Devamı olursa, ağrın şiddetlenirse gidersin. Benim ilk gebeliğimde hergün kanamam olduğu halde doktoruma yalvarmama rağmen Protestan vermedi. Etkinliği kanıtlanmış bişey değil dedi, düşecekse düşer bunu hiçbir ilaç tutamaz dedi. Bir sonraki kontrolde başka doktora gittim o verdi. Çünkü rahat durmamış iş yapmıştım ve kanamam çoktu. Çok şükür herşey geride kaldı şimdi 16aylık.
Gördüğün leke eski adetinden kalan kalıntıdır. Bişey olmaz
Yaaa o kadar kanamaya nasıl vermemiş yaa. Her doktorun tarzında farklı. Bende normalde üç
Canım benim de vajinal ultrasondan iki gün sonra öyle bi lekelenmem oldu tuvalet kağıdına, günde iki kez, bir de o gün arkadaşımın bebeğini kucağıma almıştım birkaç kez, doktoru aradım önemli değil dedi progestanın dozunu arttırdı, iki gündür yok bakalım bugün ben de ev süpürdüm, ama yavaş yavaş, süpürgeyi kaldırmadım sürükledim odalar arasında. Doktoru arayabilirsin için rahat etmiyorsa da git canım akıntı kırmızı olmadıkça bir zararı yok deniyor, benim moralimi bozmuştu ama korkulacak bir şey yokmuş, yengemin altıncı ayında bile geldiği olmuş, bir de bugünler benim adet günlerime denk geliyordu, yani olsaydım bu ikinci adetim olacaktı, annem de günlerine denk geldiğinde ağrı ve akıntı olur dedi, için rahatladı biraz ama ultrason gününü bekliyorum ben de, bir hafta kaldı. Daha önceden kalan eski bir kanın atılımı diyenler de var, kahverengimsi bulanık ve koyu kıvamda benimki.
Benimki de koyu kivamdaydi canım sadece lavobada geldi sonra devam etmediği için rahatladım şuan .yoksa akşam gidecektim bı muayeneye daha kalp atisnida duyamadım zaten aklım ordaydi ama şimdilik devamı gelmedi gelmezse inşallah. Hatta annemler asıl yerleşme kanaması in bu olduğunu söylüyorlar eski kuşak öyle biliyor belkide. Ama şimdilik sıkıntı yok bakalım cuma gunu muayeneye gittiğimde sorucamda progestanda gerek varmı diye. Hayırlısıyla bı atlatsaydik şu ilk üç ayı..

Simdilik cikartmiyorum canim. Ama migdem cok fena,hem yaniyor hem bulaniyor.ilk defa yasadigim icinde olabilir bunlari.aslinda cikartiyim rahatlarim diyorum Ama esimde diyorki kendini alistirma. Siz ne kadarliksiniz?tabi bunada sükür Ama insanin ne tadi ne tuz nede keyfi kaliyor
Yüzde yüz çözümü yok sanırım. Ama ben az az sık sık yemekte çare buldum o biraz rahatlatıyor çok yersem zaten bulantı olmasa bile refleks gibi öğürüp çıkartıyorum fazla yediğimi gerçekten çok enteresan. Bir de elma, ayva, muz, ayran, soğuğa yakın su iyi geliyor. Naneli şeker de iyi geliyor ama onu kilo alma korkusundan yemiyorum.

Yaaa o kadar kanamaya nasıl vermemiş yaa. Her doktorun tarzında farklı. Bende normalde üç

Benimki de koyu kivamdaydi canım sadece lavobada geldi sonra devam etmediği için rahatladım şuan .yoksa akşam gidecektim bı muayeneye daha kalp atisnida duyamadım zaten aklım ordaydi ama şimdilik devamı gelmedi gelmezse inşallah. Hatta annemler asıl yerleşme kanaması in bu olduğunu söylüyorlar eski kuşak öyle biliyor belkide. Ama şimdilik sıkıntı yok bakalım cuma gunu muayeneye gittiğimde sorucamda progestanda gerek varmı diye. Hayırlısıyla bı atlatsaydik şu ilk üç ayı..
Hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın canım inşallah. Biz kalp atışlarını gördük ama vaj. ultrasonla çok baskı oldu karnıma, pişman oldum açıkçası. Umarım kontrol günü her şey yolunda olur hepimizin bebişleri için :KK200:

Simdilik cikartmiyorum canim. Ama migdem cok fena,hem yaniyor hem bulaniyor.ilk defa yasadigim icinde olabilir bunlari.aslinda cikartiyim rahatlarim diyorum Ama esimde diyorki kendini alistirma. Siz ne kadarliksiniz?tabi bunada sükür Ama insanin ne tadi ne tuz nede keyfi kaliyor

Benimde yanma ve agri oldu zaman zaman ama bulanti gercekten hayat kalitesini cok kotu etkiliyor yatsam daha da kotu oluyorum kalksam kalkamiyorum :( 7+4uz suan rabbim sag salim kavusmayi nasip eder insallah hepimize hayirlisiyla :):anneadayı:

Yüzde yüz çözümü yok sanırım. Ama ben az az sık sık yemekte çare buldum o biraz rahatlatıyor çok yersem zaten bulantı olmasa bile refleks gibi öğürüp çıkartıyorum fazla yediğimi gerçekten çok enteresan. Bir de elma, ayva, muz, ayran, soğuğa yakın su iyi geliyor. Naneli şeker de iyi geliyor ama onu kilo alma korkusundan yemiyorum.
Cok tsk ederim canim.bende öyle yapmaya calisayim Ama resmen herseyden tiksibiyorum.bir yogurt yiyebiliyorum birde kraker,Mandarina,ananas. Az az sık sık deneyim insallah biran önce düzelir

Benimde yanma ve agri oldu zaman zaman ama bulanti gercekten hayat kalitesini cok kotu etkiliyor yatsam daha da kotu oluyorum kalksam kalkamiyorum :KK43: 7+4uz suan rabbim sag salim kavusmayi nasip eder insallah hepimize hayirlisiyla :):anneadayı:
Aminnn insallah canim.aynen öyle ne yatasim geliyor ne kalkasim.pazartesinden itibaren is basi mecburen kalkicam yapicak birsey yok :(

Kızlaaar günaydın
Mide bulantısı için bir bileklik varmış getwell diye bi marka. Eczanede ve watsonslarda satılıyordu. Aldım dün ve çok rahat yemeğimi yiyebildim ve bir aydır ilk kez kana kana su içtim. Allah’ım neden daha önce almadım ki diye üzüldüm hatta. Öyle özlemişimki su içmeyi çok mutluyum. 35 tlydi. Kızımı araba tutar benim bulantılar bitsin ona takarım. Missss. İlaç yok bişi yok . Akupunktur noktasına basınç yapıyor sadece ve kesiliyor. Yalnız gece çıkardım acıtır fln diye. Gece bişeyim yok sonuçta hem

Kızlar selam emzirme ve hamilelik aynı şey olduğu için bu site var. Ben http://www.e-lactancia.org/ sitesine ilacın kendisini ya da etken maddesini yazıyorum çıkıyor risk olup olmadığı

Eklentiler

• Screenshot_20190202-085633.png
    Screenshot_20190202-085633.png
    314,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20190202-085623.png
    Screenshot_20190202-085623.png
    306,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Erken dönem mide bulantıların oldumu cnm kız bebek belirtilerinden bahseder misin biraz :KK49:
Ben kızıma hamileyken daha 5 haftalıktan başladı bulantılar. 9/10 da zirve yaptı sürekli çıkardım. Göğüslerim büyümüştü ama çok koyulaşmamıştı. Fakat benle aynı zamanda kıza hamile olan arkadaşımın zerre kdr midesi bulanmadı. O sebeple bulantılar pek cinsiyette etkili diil bence. Erkek içinde bir arkadaşım sürekli bulantıyla uğraştı birinde sıfır bulantı. Doktorum o mide hassasiyetiyle ilgili bir durum hassas olanın midesi daha çok bulanabilir demişti. Benim hassas.
Ben yine kız hissediyorum eşim de öyle. Neden hiçbir fikrimiz yok ama işte ne bileyim his bu.
Bir de burda da konuşmuştuk kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek fln muhabbeti. Onda da yuvarlak çıktı bakalım kısmet

ay ne güzel ben 2 ayda 6 kilo verdim doktor kızdı
serum takıcaz hergün dedi bulantı olduğu için yemek yiyemiyorum
bu yüzden sürekli halsizim.şişlik olmuştur belki yediğinden azaltma dikkat edicem diye.

benim 9 haftalık herşey iyi allaha şükür bi sıkıntı yok
şimdiye kadar ama iştahszılık bulantı bende de aşırı fazla var
halsizim bu yüzden nolcak böyle bilmem 6 kilo verdim şimdiye kadar.

kusma pek bende de yok sürekli bulantım var ama
oda kötü bir durum halszlik yapıyor yemek falan yenmediği için
sürekli yatmak istiyorum.

anneye söyledim mi ister istemez herkes duyuyor:):)
anneme ilk söyledim kimseye söyleme hemen dedim
şimdiki hamilelikler sıkıntılı riskli diye birşey falan olur
diye ama maşallah baya kişi de duydu...

bende hep şişe alıyorum yanıma ama yok
içemiyorum yemek yersem ancak ozaman 2 3 bardak
başka da yok valla.
Aynen öyle canım anneler sevinçten tutamıyor kendilerini :)

Kızlaaar günaydın
Mide bulantısı için bir bileklik varmış getwell diye bi marka. Eczanede ve watsonslarda satılıyordu. Aldım dün ve çok rahat yemeğimi yiyebildim ve bir aydır ilk kez kana kana su içtim. Allah’ım neden daha önce almadım ki diye üzüldüm hatta. Öyle özlemişimki su içmeyi çok mutluyum. 35 tlydi. Kızımı araba tutar benim bulantılar bitsin ona takarım. Missss. İlaç yok bişi yok . Akupunktur noktasına basınç yapıyor sadece ve kesiliyor. Yalnız gece çıkardım acıtır fln diye. Gece bişeyim yok sonuçta hem
Supermis. Işe yaramasi harika. Hiç duymamıştım daha önce. Alıp denemek lazım ama benim bulantim çok şükür geçti. Ve öyle cok değildi. Sabah ilk suyumu içtikten sonra kötü oluyorum 5dk o kadar. Inşallah şimdiden sonra bulantı falan gelmez.

Ben de doktoruma güneş kremi sormuştum. Hamileler için olan güneş otellerinde alabilirsin dedi. Malum cilt gebelikte hassas oluyor ilk hamileligimde lekeler olmuştu yüzümde. Yine öyle olmasın diye güneş kremi bakacağım cildim çok hassas. Içinizde kullanan var mi? Içerik olarak en az kimyasal olan bir urun bulmak istiyorum.

Ben de doktoruma güneş kremi sormuştum. Hamileler için olan güneş otellerinde alabilirsin dedi. Malum cilt gebelikte hassas oluyor ilk hamileligimde lekeler olmuştu yüzümde. Yine öyle olmasın diye güneş kremi bakacağım cildim çok hassas. Içinizde kullanan var mi? Içerik olarak en az kimyasal olan bir urun bulmak istiyorum.
Cnm ben kızıma içeriğinde kimyasal olmayan güneş kremi kullanıyordum yazları. Çok araştırdık sende bakabilirsin kendime de onu kullanıcam. Malum hele son aylar yaza denk gelcek. İsmi trukid.

Back