Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi ama baya fazla doktor yarın gel dedi sancım var şimdi yatıyorum
Hepinize merhabalar arkadaşlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım insAllah ultrason kağıdın da 30 eylül yazıyor ekime de kayabilir tabi bugün dr kontrolünden geldim normalde günüme göre 6+3 haftalık ama ultrason da 5+4 her neyse kesem geçen haftaya göre büyümüş ama bebek gorunmedi dr acele etmeyelim bekleyelim önümüzdeki hafta görünmezse duruma bakalım dedi ( çok üzüldüm embriyo var mı die sordum oluşmaya başlamış yolk sac oluşmuş dedi. Boş gebelik olmuyor die biliyorum yolk varsa.. bebeğini gören kaçıncı haftada gördü beni bilgilendirirseniz sevinirim kizlar
Ayni durum bendede var canim,Dün doktora gittim hafif lekelenmem olmustu(kahverengi).. doktor progestani 3 e cikardi.ilk baslarda bende ignesini kullandim.senin kanaman kirmizimiydi?allah yardimcimiz olsun insallah sag Saglik kucagimiza aliriz insallahTam geçen hafta bugün şiddetli kanamayla gittim o zaman iğne yaptılar progestan hap kullanıyordum 2 tane günde onu 3e çıkardı kan sulandırıcı iğnem var o yapıyo olabilir dedi bırakıcam galiba iğneyi sürekli hastaneye taşınmaktan bi hal oldum kanama rengi kırmızıya dönmedikçe gitmicem zaten pek kalkamıyorum ağrıdan evet kalp atışını duymuştum şimdi 8+2 deyim
Aynen sat a göre 6+3 deyim ultrosanda 5+4 geç dollenme düşünüyor dr da yolk benim de oluşmuş göründü dedi ama aceleye gelmesin bişey bi hafta daha bekleyeceğiz yani aşağı yukarı haftaya kadar benim de 6+4 falan olacak inş o gün görünür sabretmek baya zor geliyorSelam cnm seninle ayniyiz sanirim, 6+3 teyim sata göre,doktor Dün ultrasonda baktiginda 6+2 gösteriyor uyuyor demiŞti.
Ben 5+6 da doktora gittim yolk olusmus dedi. 6+2 ken bebegi görebiliyorsun. Senin muhtemelen gec döllenme olmustur.icini ferah tut bol dua et cnm
6+4 de görürsün allahin izniyle.yeterki kafamiza takmayalim stres yapmayalimAynen sat a göre 6+3 deyim ultrosanda 5+4 geç dollenme düşünüyor dr da yolk benim de oluşmuş göründü dedi ama aceleye gelmesin bişey bi hafta daha bekleyeceğiz yani aşağı yukarı haftaya kadar benim de 6+4 falan olacak inş o gün görünür sabretmek baya zor geliyor
İnşallah benim ilk kanamam kırmızı ama daha çok siyah renkliydi bi değişikti tuvalete çıktıktan hemen sonra kırmızı geliyodu sonra siyah kahve arası zift gibiydi gece olmuştu benim bütün iç çamaşırım batmıştı o derece çok gelmiştiAyni durum bendede var canim,Dün doktora gittim hafif lekelenmem olmustu(kahverengi).. doktor progestani 3 e cikardi.ilk baslarda bende ignesini kullandim.senin kanaman kirmizimiydi?allah yardimcimiz olsun insallah sag Saglik kucagimiza aliriz insallah
Birde şöyle bi durm var geçen hafta gittiğimde 5+4 dum ben ultrason 4+4 die çıkardı bugün ultrason bir gün one geçmiş oluyor (6+3 kendi takvimim 5+4 ultrason ) sağlıklı olmasaydı gün öne geçmeye başlar miydi acaba ?sorum saçma olabilir ama merak işte :)6+4 de görürsün allahin izniyle.yeterki kafamiza takmayalim stres yapmayalim
Malesef anlamadim detayli anlatabilir misin
Cok gecmis olsun Rabbim tekrar yasatmasin.kac haftaliktin kanaman oldugunda?simdi ne kadarliiksiniz?iliiki yasağı varmı sizede?İnşallah benim ilk kanamam kırmızı ama daha çok siyah renkliydi bi değişikti tuvalete çıktıktan hemen sonra kırmızı geliyodu sonra siyah kahve arası zift gibiydi gece olmuştu benim bütün iç çamaşırım batmıştı o derece çok gelmişti
Evet ritmi 100dükaç haftalıkken di acaba benim doktorum 3 gün sonra çağırdı kontrole sizinki 2 hafta sonra mı çağırdı
Sanmiyorum, muhtemelen sende gec döllenme olmustur bu sebebten bir hafta kadar geriden geliyorsunuzdur.bu sürec takip edilmeli arkadasim. Sen stres yapma hamileliginin tadini cikart. Bulantilar varmi?Birde şöyle bi durm var geçen hafta gittiğimde 5+4 dum ben ultrason 4+4 die çıkardı bugün ultrason bir gün one geçmiş oluyor (6+3 kendi takvimim 5+4 ultrason ) sağlıklı olmasaydı gün öne geçmeye başlar miydi acaba ?sorum saçma olabilir ama merak işte :)
7 haftalıkken oldu kanama tam geçen cumaydı işte doktor ilişki hakkında birşey söylemedi ama zaten bizim tüp bebek olduğu için hiç riske girmedik doktor sorun yok desede yapmayız heralde korkudan:))Cok gecmis olsun Rabbim tekrar yasatmasin.kac haftaliktin kanaman oldugunda?simdi ne kadarliiksiniz?iliiki yasağı varmı sizede?
Aynen bizdede öyle bir durum var. Daha önce bir düsük yaptigim icin,bu sefer ztn doktorum kendi söyledi iliski yasak diye.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah7 haftalıkken oldu kanama tam geçen cumaydı işte doktor ilişki hakkında birşey söylemedi ama zaten bizim tüp bebek olduğu için hiç riske girmedik doktor sorun yok desede yapmayız heralde korkudan:))
Sabah bulantilarim basladi pazartesiden bu yana. gün içinde cnm bişey istemiyor bastiramiyorum bulantiyi ama yemek için zorluyorum kendimi süt içiyorum her sabah ona da yeni başladım ama akşamüstü den sonra sürekli bişeyler yemek istiyorum :)Sanmiyorum, muhtemelen sende gec döllenme olmustur bu sebebten bir hafta kadar geriden geliyorsunuzdur.bu sürec takip edilmeli arkadasim. Sen stres yapma hamileliginin tadini cikart. Bulantilar varmi?
Bendede öyle bugün canim Hicbirsey yemek istemedi.kendimi bir Corba icmeye zorladim,cubuk kraker yiyorum,ceviz ve yogurt.:)böyle alakasiz seyler istiyor canim He Birde Ananas cok yiyorum.Sabah bulantilarim basladi pazartesiden bu yana. gün içinde cnm bişey istemiyor bastiramiyorum bulantiyi ama yemek için zorluyorum kendimi süt içiyorum her sabah ona da yeni başladım ama akşamüstü den sonra sürekli bişeyler yemek istiyorum :)
Maşallah.ben 6+0da gitmiştim 5+6 dedi kalp atışları için 3 hafta sonra cagirdiKizlar Selam,
6+3 teyiz.varmi benimle ayni olan?dün doktora gittim Kalp atislari olusmus,bak oynuyor dedi.duymak icin erken dedi.haftaya insallah gidecegim
Sorma canim bende ilk kan verdimde kilom 52 idi suan 56.5 olmusum iki hafta once gordugum bi ark sen bi anda nsl kilo almisin bole yanaklarin dolmus dedi dr.ekmegi tamamen kes dedi ki ben hic ekmek yemiyorum su icsem yariyor artik napcam bilmiomKızlar ben 2 kg almışım. Midem bulansa da iştahımdan birşey kaybetmedigim için böyle oldu sanırım. Biraz dikkat edeyim değil mi?
Tesekkur ederimYapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019