Erken dönem mide bulantıların oldumu cnm kız bebek belirtilerinden bahseder misin biraz
Canım benim erkek çocukta da kız da da hiç mide bulamtım olmadı sadece kızda kasık ağrım çoktu erkeklerde olmamıştı birde erkekler de meyve canım istiyordu çok kızda ise kırmızı et başkada belirtim olmadı çok şükür ben pek anlamıyorum ilk aylar hamile olup olmadığımı

Yaaa o kadar kanamaya nasıl vermemiş yaa. Her doktorun tarzında farklı. Bende normalde üç
Benimki de koyu kivamdaydi canım sadece lavobada geldi sonra devam etmediği için rahatladım şuan .yoksa akşam gidecektim bı muayeneye daha kalp atisnida duyamadım zaten aklım ordaydi ama şimdilik devamı gelmedi gelmezse inşallah. Hatta annemler asıl yerleşme kanaması in bu olduğunu söylüyorlar eski kuşak öyle biliyor belkide. Ama şimdilik sıkıntı yok bakalım cuma gunu muayeneye gittiğimde sorucamda progestanda gerek varmı diye. Hayırlısıyla bı atlatsaydik şu ilk üç ayı..

Yüzde yüz çözümü yok sanırım. Ama ben az az sık sık yemekte çare buldum o biraz rahatlatıyor çok yersem zaten bulantı olmasa bile refleks gibi öğürüp çıkartıyorum fazla yediğimi gerçekten çok enteresan. Bir de elma, ayva, muz, ayran, soğuğa yakın su iyi geliyor. Naneli şeker de iyi geliyor ama onu kilo alma korkusundan yemiyorum.

Hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın canım inşallah. Biz kalp atışlarını gördük ama vaj. ultrasonla çok baskı oldu karnıma, pişman oldum açıkçası. Umarım kontrol günü her şey yolunda olur hepimizin bebişleri için

Benimde yanma ve agri oldu zaman zaman ama bulanti gercekten hayat kalitesini cok kotu etkiliyor yatsam daha da kotu oluyorum kalksam kalkamiyorum 7+4uz suan rabbim sag salim kavusmayi nasip eder insallah hepimize hayirlisiyla :)

Cok tsk ederim canim.bende öyle yapmaya calisayim Ama resmen herseyden tiksibiyorum.bir yogurt yiyebiliyorum birde kraker,Mandarina,ananas. Az az sık sık deneyim insallah biran önce düzelir

Benimde yanma ve agri oldu zaman zaman ama bulanti gercekten hayat kalitesini cok kotu etkiliyor yatsam daha da kotu oluyorum kalksam kalkamiyorum 7+4uz suan rabbim sag salim kavusmayi nasip eder insallah hepimize hayirlisiyla :)
Aminnn insallah canim.aynen öyle ne yatasim geliyor ne kalkasim.pazartesinden itibaren is basi mecburen kalkicam yapicak birsey yok

Kızlaaar günaydın
Mide bulantısı için bir bileklik varmış getwell diye bi marka. Eczanede ve watsonslarda satılıyordu. Aldım dün ve çok rahat yemeğimi yiyebildim ve bir aydır ilk kez kana kana su içtim. Allah’ım neden daha önce almadım ki diye üzüldüm hatta. Öyle özlemişimki su içmeyi çok mutluyum. 35 tlydi. Kızımı araba tutar benim bulantılar bitsin ona takarım. Missss. İlaç yok bişi yok . Akupunktur noktasına basınç yapıyor sadece ve kesiliyor. Yalnız gece çıkardım acıtır fln diye. Gece bişeyim yok sonuçta hem

Kızlar selam emzirme ve hamilelik aynı şey olduğu için bu site var. Ben http://www.e-lactancia.org/ sitesine ilacın kendisini ya da etken maddesini yazıyorum çıkıyor risk olup olmadığı

Eklentiler

• Screenshot_20190202-085633.png
    314,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20190202-085623.png
    306,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Erken dönem mide bulantıların oldumu cnm kız bebek belirtilerinden bahseder misin biraz
Ben kızıma hamileyken daha 5 haftalıktan başladı bulantılar. 9/10 da zirve yaptı sürekli çıkardım. Göğüslerim büyümüştü ama çok koyulaşmamıştı. Fakat benle aynı zamanda kıza hamile olan arkadaşımın zerre kdr midesi bulanmadı. O sebeple bulantılar pek cinsiyette etkili diil bence. Erkek içinde bir arkadaşım sürekli bulantıyla uğraştı birinde sıfır bulantı. Doktorum o mide hassasiyetiyle ilgili bir durum hassas olanın midesi daha çok bulanabilir demişti. Benim hassas.
Ben yine kız hissediyorum eşim de öyle. Neden hiçbir fikrimiz yok ama işte ne bileyim his bu.
Bir de burda da konuşmuştuk kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek fln muhabbeti. Onda da yuvarlak çıktı bakalım kısmet

Aynen öyle canım anneler sevinçten tutamıyor kendilerini :)

Supermis. Işe yaramasi harika. Hiç duymamıştım daha önce. Alıp denemek lazım ama benim bulantim çok şükür geçti. Ve öyle cok değildi. Sabah ilk suyumu içtikten sonra kötü oluyorum 5dk o kadar. Inşallah şimdiden sonra bulantı falan gelmez.

Ben de doktoruma güneş kremi sormuştum. Hamileler için olan güneş otellerinde alabilirsin dedi. Malum cilt gebelikte hassas oluyor ilk hamileligimde lekeler olmuştu yüzümde. Yine öyle olmasın diye güneş kremi bakacağım cildim çok hassas. Içinizde kullanan var mi? Içerik olarak en az kimyasal olan bir urun bulmak istiyorum.

Cnm ben kızıma içeriğinde kimyasal olmayan güneş kremi kullanıyordum yazları. Çok araştırdık sende bakabilirsin kendime de onu kullanıcam. Malum hele son aylar yaza denk gelcek. İsmi trukid.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…