Anladim ben de ocak 10'dan sonra gitmeyi düşünmüştüm. Bir an önce geçse zaman. Geçen defa kalbini kac kere gittim duyamadım hayatimin en kotu gunleriydi. bu defa bir an önce duymak istiyorum
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
sat kaçtı ki senin? keseyi ve kalp atışını görür o tarihlerde muhtemelen. ama duyulmazsa endişe etme :)

Hamile olan annişlerimize hayırlı olsun, bekleryenlere de en kısa zamanda güzel evlatlar nasip etsin :) ben de kısmet olursa eylül annesi olacağım :) bugün bhcg baktırdım hem heyecanlıyım hem endişeliyim inşallah herkes için çok güzel bi gebelik dönemi olur

Benimde bat günüm 1gün geçti normalde geçmezdi,test yaptım negatif daha öncedende negatif çıkmıştı

Gerçekten hikayemiz çok benziyomuş canım bi çok yönü aynı gibi, hatta adımız bile muhtemelen aynı :)
Ovulasyon testi ben de kullandım iyi değerlendirdim günleri. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Anladim ben de ocak 10'dan sonra gitmeyi düşünmüştüm. Bir an önce geçse zaman. Geçen defa kalbini kac kere gittim duyamadım hayatimin en kotu gunleriydi. bu defa bir an önce duymak istiyorum
Resmen başımdan geçenleri geçirmişsin canım ya Allah bi daha yaşatmasın

Hayırlı olsun canım ne güzel bi duygu :) inşallah bize de eylül annesi olmak nasip olsun

Kader kısmet demek ki bir yerlerde hikayesi bizimle aynı birileri oluyormuş gerçekten:) bir de öğretmenmissin ben de öğretmenim ay bu kadar olur :))

Benimde sat 30 Kasım daha test yapmadım belirtin varmı canım allah sağlıkla tamamına erdirsin
sağol, Allah razı olsun

ay test yapsan çıkar aslında :) ben normal kaset test yapmıştım.
belirtim çok susuyorum, arada bi çok hafif rahmimde ağrı oluyor, göğüslerim hassas. birçoğu adet belirtisi gibi. başka da bişey yok.

Benim göğüs uçlarımda bir hassasiyet var bide adet sancısı gibi sancı oluyor

yapsana test nasıl duruyorsun
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Aminnn 1 tane kızım var ona hamile kalana kadar çok olumsuzluk yaşadım 6.gebeliğimdi Allah herşeynn vaktini zamanını çok iyi biliyor Cesaret edemiyorum test yapmaya evde testim yok zaten çıkarsam alırım belki aklıma düşürdün

normalde düzensiz midir adetlerin peki? düzenliyse sanırım dün olman gerekiyordu. artık testte çıkar varsa, yoksa da daha fazla umut etmemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…