ayy yaparsan test at buraya bende bakıyım :)Evet düzenli ama döngü uzun benim programdan takip ediyorum 7 aydır fln oda yarın gösteriyor ama çıkarsam alıcam test
negatifse bile at belki hayalet falan görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy yaparsan test at buraya bende bakıyım :)Evet düzenli ama döngü uzun benim programdan takip ediyorum 7 aydır fln oda yarın gösteriyor ama çıkarsam alıcam test
Yok artık ya :) tam bi kaderdaşmışız seninle :)Kader kısmet demek ki bir yerlerde hikayesi bizimle aynı birileri oluyormuş gerçekten:) bir de öğretmenmissin ben de öğretmenim ay bu kadar olur :))
Tamam Atıcamayy yaparsan test at buraya bende bakıyım :)
negatifse bile at belki hayalet falan görürüz
Amin canım Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallahYok artık ya :) tam bi kaderdaşmışız seninle :)
İnşallah yüzümüz artık güler kader arkadaşım ❤
Amiin inşallah canımAmin canım Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım amin inşallah:)Yok artık ya :) tam bi kaderdaşmışız seninle :)
Yok artık ya :) tam bi kaderdaşmışız seninle :)
Kesinlikle ben görüyorum :)) benimki bundan daha siliktii bence hamilesin :)Benim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
Ben de ben deeeeeBenim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
Ben çok net görüyorummm :) maşallah ya bata kaç gün var canımBenim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
4 ya da 5 gün var canımBen çok net görüyorummm :) maşallah ya bata kaç gün var canım
Bu ay çok erken ogrenen var ya ne güzel:) kan testi ne zaman yaptiracaksin?4 ya da 5 gün var canım
Ay şimdi hiç hazır değilim , Pazartesi yine idrar yaparım Çarşamba da idrar yaparımBu ay çok erken ogrenen var ya ne güzel:) kan testi ne zaman yaptiracaksin?
O zaman kesin hamilesin canım 4-5 gün kala için çok bile net görünüyo çizgi. Hayırlı olsun canım ne güzel bi şey :)4 ya da 5 gün var canım
Bende gördüm hayırlı olsunBenim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
yaaaa masallah sanaaa kuzumBenim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
Leriyodun kac gun de bir ya da biliyorsn yumurtlamadan kaç gün geçince bu sonuç cikti4 ya da 5 gün var canım
Hayırlı olsun canm allah tamamına erdirsinKizlar iki gun ust uste test yaptim ve cok sukur net kirmizi cikti heyecandan farkli testler yaptim.insallah yarin hastaneye gidicem insallah her sey yolundadir.Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin hayirli saglikli insallah bu yul eylul annesiyimm.