• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leriyodun kac gun de bir ya da biliyorsn yumurtlamadan kaç gün geçince bu sonuç cikti
28 Günde bir adet oluyorum
Geçen ay 29 oldu
Yumurtlamam takvime göre Çarşamba
Ama beyaz uzayan akıntı Pazar günü oldu
İlişki de Pazar gecesi oldu
Akıntı salı günü de olunca kafam karıştı iki kez mi yumurtladım dedim hatta burda sordum

İlişkiden 13 gün sonra bata 4 gün kala çıktı bu sonuç

Kizlar iki gun ust uste test yaptim ve cok sukur net kirmizi cikti heyecandan farkli testler yaptim.insallah yarin hastaneye gidicem insallah her sey yolundadir.Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin hayirli saglikli insallah bu yul eylul annesiyimm.:dua::anneadayı::KK200:[/QUOTE
Maşallah canım gözünaydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Bir sey sorucam kizlar bu gebelik hesaplamadan hesaplanan tarihler ne kadar dogrudur.benim adetimin birinci gunu.26 kasimdi kac haftaliktir tahminen

Hmm anladim kizlar.O zaman evet o mantikla 5 haftalik falan. Kasik agrim cok oluyor bazen Yemek yeddikten sonra sis geziyorum midem agriyor gaz sansici gibi giriyor normal midir .Yarin doktora gidicem ama tecrubenizden sorayim size de

Kizlar iki gun ust uste test yaptim ve cok sukur net kirmizi cikti heyecandan farkli testler yaptim.insallah yarin hastaneye gidicem insallah her sey yolundadir.Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin hayirli saglikli insallah bu yul eylul annesiyimm.:dua::anneadayı::KK200:
Ay maşallah ya bu gruba gelen herkes hamile olduğunu öğrendii, çok sevindim canım :) darısı bana ve bekleyen herkese inşallah ❤

Ay maşallah ya bu gruba gelen herkes hamile olduğunu öğrendii, çok sevindim canım :) darısı bana ve bekleyen herkese inşallah ❤
Cok.tesekkur ederim.:) Inanin herkese duam siz de bana dua edin insallah yarin her sey yolunda olur giruruz ultrasonda da rabbim.saglikla elime almayi nasip etsin.Benim ve butun olan arkadaslarin ve insallah olacak olan arkadaslarinn insallah

Cok.tesekkur ederim.:) Inanin herkese duam siz de bana dua edin insallah yarin her sey yolunda olur giruruz ultrasonda da rabbim.saglikla elime almayi nasip etsin.Benim ve butun olan arkadaslarin ve insallah olacak olan arkadaslarinn insallah
Canım dualarımız seninle
Sen 5. Haftadaysan ultrasonda çok biley görmeyi bekleme :KK54:
Keseyi görür doktor muhtemelen
6-7. Haftalarda bebek görülebiliyor 8. Haftadan sonra da kalp atışı
Son 1-2 yıldır hep duyuyorum
İlk kontrole gidenlere doktorlar kese var Bebek yok diyerek annelerde kaygı yaratıyorlar
Ama normal olan o zaten
Ben gittiğimde gebelik oluşmuş kesemiz bak burda 2 hafta sonra bebeği görürüz sağlıklı gelişirse falan demişti, geçen aylarda 2 arkadaşıma da kese var Bebek yok dediler sonra görüldü ama onların yaşadığı stres ?
Niye böyle bi tutum sergiliyorlar anlamadım
Söyliyim dedim sana da..

Canım dualarımız seninle
Sen 5. Haftadaysan ultrasonda çok biley görmeyi bekleme :KK54:
Keseyi görür doktor muhtemelen
6-7. Haftalarda bebek görülebiliyor 8. Haftadan sonra da kalp atışı
Son 1-2 yıldır hep duyuyorum
İlk kontrole gidenlere doktorlar kese var Bebek yok diyerek annelerde kaygı yaratıyorlar
Ama normal olan o zaten
Ben gittiğimde gebelik oluşmuş kesemiz bak burda 2 hafta sonra bebeği görürüz sağlıklı gelişirse falan demişti, geçen aylarda 2 arkadaşıma da kese var Bebek yok dediler sonra görüldü ama onların yaşadığı stres ?
Niye böyle bi tutum sergiliyorlar anlamadım
Söyliyim dedim sana da..
Evet cok haklisiniz.Ben de genelde oyle duydum.Yurt disindayim burada nasil olur bilmiyorum oyle bir derdim var o bir stres :) Ama ayni isler gibime geliyor umarum iyidir

Back