Benim bebis sezeryan olacağı için 25.26 veya 27 ağustos olabilirmiş. Yani ağustos anası olicim nasip olursa. 2 cm olmuş. Ama ben hareketlerini en az 2 ay sonra hissedebilecegim.
Kesem de fasulye gibi. Normalde bebeklerin cinsiyeti 5 haftalikken bile belli oluyormuş. Ama yasal sinir olma 12. Haftaya kadar bekliyor doktorlar. Hatta tup bebek olursa embriyo rahme yerlestirilirken bile cinsiyeti belliymis ama sadece doktorlar biliyor. Tup bebek merkezinde bir dergide okumuştum.

Gebeliğin ilk haftalarında ağda yaptırmak sakıncalı olur mu acaba yaa

Ana yüreği işte :) içinden geleni yap canım :)
Evvvet ana yüreği anayim ben ulann diye bağırasım geldi gaza geldim Bian.. kesemi bı tam görsem giremiyorum daha şu cinsiyet muhabbetleri ne ağırdan alın biraz biz geç dollenenleride düşünün yada sonra bıkmadan bizede cevap verirsiniz

Kız benim de belli değil yarın gidicem ilk kontrol :)

Tamam canim ona da cok geçmiş olsun. Çok beceremiyorum bazen mesaj alintilamayi. Zaten sosyal medya vs kullanmıyorum. Biraz teknoloji özürlü kaldim. Ama ilgimi çekmiyor. Bazen de böyle hatalar yapabiliyorum

Sorun yok tatlım :)

Eyvallah canım inşallah nettende okudum baya rahatladım .
3 yil gebe kalmaya ugrasip 2 de tup bebek tedavisi görünce baya bir araştırdım herseyleri. Herşey olacağına varıyor ve herşey nasip. Veee kesinlikle gebelikte sakin ve düzenli bir hayat şart.
Çok hareketli ve uyku düzeni olmayan gebelerin bebekleri genelde huysuz olup cok ağlıyor. Çevremde bunu gözlemledim. Benim ilk hamilelik çok şükür rahattı. Ben de düzeni yaşayıp düzenli beslenip iyi uyumustum. Bebek de cok şükür sakindi.
Şimdi nasıl olacak bakalim. Çok uyuyabildigim söylenemez.

Arkadaşlar lütfen bana da bir akıl verin son adet tarihim 22 aralık. Gecikmenin 3. Ve 5. Gününde evde test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Gecikmenin 9. Gunu kan vermeden direk kadın doğuma randevu aldım. Karindan ultrasonla baktı ve hamile olmadığımi söyledi. Kan tahlili vs de istemedi.Eylül ayında gebeligim sonlandirilmisti. Ama bu aya kadar 1 2 gün dışında gecikme yaşamadım. Dr ondan olabileceğini söyledi. Merak ettiğim hamile olma ihtimalin var mıdır? Düzenli olarak kullanmam gereken ilaçlar var. Korkum o yüzden.

Canim Allah askina bebek 5 yada 6 haftalikken utrasyonda cikiyor kan testi yapmadan nasil boyle bir kaniya variyor. Ve sen nasil kan testi yaptirmadan dr gidiyorsun. Insallah vardir hemen kan testi yaptir bence belki gec dollenme olabilir dr bakma ben kimyasal gebelik yasarken bana dis gebelik tanisi koydu. Hemen git kurtaj ol dedi ama cok sukur kendiliginden gitti bu yuzfen drlara karsi cok suphelerim var git kan testini yap icin rahat etsin varsa kendinr dikkat edersin

Ben tam tersini yaşadım ilk hamileliğimde aşırı sinir ve stres vardı riskli gebelikti hiç bebeğimin hareketlerini normal insanlar gibi hissetmedim sadece tansiyonum yükseldiğinde çırpınışlarını hidsettim hep hamileliğim de de doğumunda da hem ben hem kızım ölümden döndük okadar sıkıntı ve strese rağmen kızım çok sakin bir bebekti ne gaz sancısı çektik nede başka bişey çok çok sakin bir bebekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…