• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Allah askina bebek 5 yada 6 haftalikken utrasyonda cikiyor kan testi yapmadan nasil boyle bir kaniya variyor. Ve sen nasil kan testi yaptirmadan dr gidiyorsun. Insallah vardir hemen kan testi yaptir bence belki gec dollenme olabilir dr bakma ben kimyasal gebelik yasarken bana dis gebelik tanisi koydu. Hemen git kurtaj ol dedi ama cok sukur kendiliginden gitti bu yuzfen drlara karsi cok suphelerim var git kan testini yap icin rahat etsin varsa kendinr dikkat edersin
Dr direk kan tahlili ister nasılsa diye düşündüm. Kan istemeden ultrasonla hemen bakalım deyince ben de bir afalladım. Kesin bir dille hamilelik olmadığını bu tip düzensizliklerin olabileceğini söyledi. Hicbir adet belirtim de yok üstelik.

Geçirdiğim 3 hamilelikte de idrarda silik çizgi çıktıyda hamileydim. Bence direkt gösteriyor. Ultrasonda hemen göremeyebilirler

Dr direk kan tahlili ister nasılsa diye düşündüm. Kan istemeden ultrasonla hemen bakalım deyince ben de bir afalladım. Kesin bir dille hamilelik olmadığını bu tip düzensizliklerin olabileceğini söyledi. Hicbir adet belirtim de yok üstelik.
Bugun krsinlikle kan tahlili yaptir

Gunaydinlar. Ya ben gebe oldugumu soyledim birkac kisiye ama kemgoz dedigim insanlar var onlara söylemedim. Kendimi rahatsız hissediyorum bu konuda.
Korkuyorum açıkçası ya bebise bisey olursa diye.

Ya işte o kısım biraz sıkıntılı. Hani ben öyle bile olsa kıyamam demek istediniz sandım.Down sendromlu deyip sağlam olması ya da değil deyip down lı doğması işte orası çok sıkıntılı gerçekten.. Hatalar olabiliyor. Bir arkadaşım Amerika ya test göndermişti. Pahalı bir testmiş.Benden kan aldılar demişti.O testte bazı genetik rahatsızlıklar, down sendromu ve tabi ki cinsiyeti gösterir rapor 1 hafta içinde gelmiş. Güvenilirliği %99 demiş doktoru. 8.haftada yapmışlar.Cinsiyeti Türkiye de bu haftada söylemek yasak ama size söyleyeceğim demiş aldırma ihtimaliniz olmadığını biliyorum demiş. Çok ilgimi çekti ama pahalı
Gen testi o ismini bilmiyorum ama duydum bende
Ya bebek yada insan öyle bişey ki tamam anne karnında hic bişeyi yok cıktı diyelim e dogum esnasında sakat kalma riski var dogumdan sonra bi havale veya yanlıs igneyle gene var
Ne bileyim hepimiz icin gecerli bi durum bile bile lades olmasanda sonrada gelip bulabilir Allah korusun
Rabbim hepimize saglıklı cocuklar saglıkla nasip etsin

Gunaydinlar. Ya ben gebe oldugumu soyledim birkac kisiye ama kemgoz dedigim insanlar var onlara söylemedim. Kendimi rahatsız hissediyorum bu konuda.
Korkuyorum açıkçası ya bebise bisey olursa diye.
Günaydınnn
İcinden nazar sureleri oku :)
Ben hala kimseye söylemedim aileme bile

Günaydınnn
İcinden nazar sureleri oku :)
Ben hala kimseye söylemedim aileme bile
Seninki baya büyük bir sabirmis. Ben Biraz da eşimin gazına gelip söyledim. Kizda 3 ay beklemistik. Insallah hayirli saglikli olur beklerimiz.
Ozeldeki doktorumda ultrasonda 4 eylül çıktı doğum günü. Devlet hastanesindekinde 6 eylül çıktı. Sat a göre ise 5 eylül. Bakalım hayırlısı.

Seninki baya büyük bir sabirmis. Ben Biraz da eşimin gazına gelip söyledim. Kizda 3 ay beklemistik. Insallah hayirli saglikli olur beklerimiz.
Ozeldeki doktorumda ultrasonda 4 eylül çıktı doğum günü. Devlet hastanesindekinde 6 eylül çıktı. Sat a göre ise 5 eylül. Bakalım hayırlısı.
Ben kimyasal gebelikte zınk diye söylemiştim herkese sonra cevap vermek kaybettim demek cok agırıma gitmişti hatta simdi karın cıkana kadar bile dayanabilirim sorun değil de eşim bigün yumurtlıcak diye korkuyorum :)
Benimde doktorla sat arası fark var iki gün
Belki agustos annesi olurum belli olmaz :)

Ben kimyasal gebelikte zınk diye söylemiştim herkese sonra cevap vermek kaybettim demek cok agırıma gitmişti hatta simdi karın cıkana kadar bile dayanabilirim sorun değil de eşim bigün yumurtlıcak diye korkuyorum :)
Benimde doktorla sat arası fark var iki gün
Belki agustos annesi olurum belli olmaz :)
O kimyasal olaylarını ben de ilk Tup bebekte yaşadım. Kimyasal mi dış gebelik mi derken 2 günde 1 kan vermekten mahvolmustum. En son sağlıksız gebelik dendi. Kendiliğinden düşmesi beklendi dusmedi. Çok zor günlerdi. Onda hemen söylemiştim
Şimdi sadece yakın çevre biliyor. Iş ortaminda söylemeyeceğim karnım çıkana kadar.
Progestan konusunda da kafam karışık. 2 doktorun dediği de mantıklı geldi. 1i kanaman yoksa kullanma diyor. Ozeldeki yaşın dolayısı ile risk grubundasin diyor. Tup bebek merkezleri günde 3 tane 200 luk kullandirmisti. Ozeldeki günde 3tane 100 luk. Icsem bir dert
Icmesem ayrı dert

Benimde sat 24 Kasım ❤️

hayırlı olsun canım o zaman inşallah sıkıntısız
hamilelik geçirip bebişleri kucağımıza alırız.

Merhaba kizlar benim sat 29 aralik simdi 4+3 gunluk hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende araniza katilmak istedim insallah nasip olursa ilk bebegim olucak

hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar lütfen bana da bir akıl verin son adet tarihim 22 aralık. Gecikmenin 3. Ve 5. Gününde evde test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Gecikmenin 9. Gunu kan vermeden direk kadın doğuma randevu aldım. Karindan ultrasonla baktı ve hamile olmadığımi söyledi. Kan tahlili vs de istemedi.Eylül ayında gebeligim sonlandirilmisti. Ama bu aya kadar 1 2 gün dışında gecikme yaşamadım. Dr ondan olabileceğini söyledi. Merak ettiğim hamile olma ihtimalin var mıdır? Düzenli olarak kullanmam gereken ilaçlar var. Korkum o yüzden.

kan vermeden kimse emin olamaz bende ilk gittiğimde
kanı gördükten sonra ultrasona aldı görünmedi 2 gün sonra
kanı tekrarlayım dedi tekrar gttim kan değeri iyi çıkınca baktı çok
küçük gördü 2 hafta sonra netleşir kese dedi oyüzden ultrasondan
anlaşılmaz bazı doktorlar çok cahil mi oluyorlar acaba kan ver emin ol
bence sağlık ocakları bile yapıyor hamilelik testi.

Bende acayip sinirliydim ve çirkinleştim. Kızım oldu :)
Allah bağışlasın canım :KK200:
Bak bi de benim içime doğmuştu :dua:
Herkes erkek olur diyordu ben kız doğurdum inada :KK48::KK48:
Hatta bak benden önce doğum yapan biri vardı sağ kasığı ağrıyordu erkek doğurdu Hoppa
Benim sol kasığım ağrımıştı kız olacak herhalde dedim:süslü::süslü:

Günaydın bu arada herkese :KK37:

Maşallah Allah bagıslasın
Zaten üclü de öyle bi sonuc cıksa ve amniyo testine gitse aldırmak icinde gec kalınmıs oluyor diye düşünüyorum
Rabbim yaşatmasın sınamasın hic birimizi
Yok geç kalınmıyor devlet o durumda alınmasına müsade ediyor yani yasal kabul ediliyor

Doktora gittim. Keseyi karından göremedi. Vajinal yapmadı. Önce kana bakalım değerine dedi. Kan verdim geldim. 11:30 gibi arıcam bakalım ne dicek :110:
Hadi bakalım hayırlısı canım ;)
Küçük olduğundan görünmemiştir
Bende de öyle oldu

Back