• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar.. bende bugün ilk muayeneye gittim sonunda . Doktorum keseyi gördü yolk sac mıdır nedir onada oluşmuş dedi bı sıkıntı yok ama bebek görünmüyor demek ki geç döllenmiş daha küçük dedi. Beni korkutmak istemedi sanırım. Ama yüzde yüz diyebilmek için kalp atışını gormeliyiz dedi. On gün sonra tekrar gidicem. Sat a göre 7 haftalığım ama yumurtlama tarihim 1 Ocak diye düşünüyorum. Sizce normal mi ancak mı buyuyodur bebeğim... Yine bana kara kara dusunmeler

Kızımda 5 hastalıkken ögrendim. Kese vardı bebek için 10 gün sonra gel demişti. 7 haftalıkken kalbini duyduk. Normal geç dollenmiş olabilir. Acele etmeyin. Güzel düşünün güzel olsun :)

farkediyor diye biliyorum. yani karından olsa erkek deriz kesenin solunda. ama vajinal olduğu için kız gibi :)

Biri daha sormuş omdan önce. O da sağ da karından Buda sağ da vajinal diye düşündüm. O yüzden erkek dedim. Yani sol da oluyor diye düşünmüştüm. Ay karıştı iyice :)

Kızımda 5 hastalıkken ögrendim. Kese vardı bebek için 10 gün sonra gel demişti. 7 haftalıkken kalbini duyduk. Normal geç dollenmiş olabilir. Acele etmeyin. Güzel düşünün güzel olsun :)
İnşallah yaa bende umutluyum zaten olumsuz bişey demedi diyebilirdide . Bide geç döllenme olduğuna eminim . Bide clexan 4000 günde iki defa kullaniuordum. Bir defa yeter dedi gerek yok ikiye. Oda beni endişelendirdi. Ama ben devam edicem.iki defa kullanmaya en azından kalp atışını da duyana kadar

Biri daha sormuş omdan önce. O da sağ da karından Buda sağ da vajinal diye düşündüm. O yüzden erkek dedim. Yani sol da oluyor diye düşünmüştüm. Ay karıştı iyice :)
anladım demek istediğini. sanırım onun da vajinal ve sağda. yani erkek gibi onunki :D

İnşallah yaa bende umutluyum zaten olumsuz bişey demedi diyebilirdide . Bide geç döllenme olduğuna eminim . Bide clexan 4000 günde iki defa kullaniuordum. Bir defa yeter dedi gerek yok ikiye. Oda beni endişelendirdi. Ama ben devam edicem.iki defa kullanmaya en azından kalp atışını da duyana kadar

Ana yüreği işte :) içinden geleni yap canım :)

Kızlar hamam sauna nin bir zararı olur mu acaba?

Kızlar hamam sauna nin bir zararı olur mu acaba?
Evet zararı olur. Tup bebek transferlerinden sonra bana sıcak dusu bile yasaklamislardi. Ilık banyo demişlerdi. Sıcak küvet bile vücut ısısını arttığı bebegin de ısısını yarı derse arttiriyormus. Ateş zararlı. Fazla isi da bu kritik dönemde zararlı. 3 farklı tup bebek merkezi de aynı şeyi demişti.

Bu arada yolk saç görüldü ise bebek de görünüyor. Bence endişelenmeyin. Plesanta olusana kadar embriyonun ihtiyaclrini karşılamak için erken geneli evresinde oturuyormuş yolk sac

Back