• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağında benim valla hem takvim hem bu kız diyor hem de hislerm tabi
Benim ilk hamileliğimde Sag tarafında agrım vardı hep hatta apandis falan mı diye gidip hamile olduğold öğrenmiştim ve hep sagımda hissediyodum kızım oldu bide 12 13 haftalık ultrasonda vücud yapısı belli değildi dagınık gibiydi erkeklerin vücud yapısı daha çabuk belli oluyor bu zamana kadar kimin ultrasonuna bakıp cinsiyet tahmin ettiysem hep tuttu bakalım benimki ne olucak şimdide sol tarafımda agrı var hep

Benim 2 çocuğumda normal doğru ikisi de alerjik
Hele oğlum çoklu gıda
Et süt yumurta buğday tavuk balık hindi tüm Çerez’lere çoğu meyve patatese alerjisi vardı
Deme yaa bende hep sezaryandan oldu diye düşünüyordum.Cok çektik biz de alerjiden malesef

Benim ilk hamileliğimde Sag tarafında agrım vardı hep hatta apandis falan mı diye gidip hamile olduğold öğrenmiştim ve hep sagımda hissediyodum kızım oldu bide 12 13 haftalık ultrasonda vücud yapısı belli değildi dagınık gibiydi erkeklerin vücud yapısı daha çabuk belli oluyor bu zamana kadar kimin ultrasonuna bakıp cinsiyet tahmin ettiysem hep tuttu bakalım benimki ne olucak şimdide sol tarafımda agrı var hep
Kaç haftalık ultrasondan anlıyorsunuz. Alınca size yollayayım :))

Bu arada bende kızımda hep sağ da agrı hissettim. Bu sefer sol çok batıyor benimde.

Ben oğlumda bulantidan duramadım üç ay zofrn diye bir kemoterapi de verilen bulantı hapı vermişti nafile ama şimdi maşallah diyeyim hiç bulantım yok sadece mide kazintim çok oluyor gece uykudan uyandiracak kAdar bana da kız gibi geliyor farklı belirtiler olduğu için ama hayırlısı

Ama test yüzde yüz değilki
Bu forumda bile yazanlar buldum hem ikilide hem üçlüde down demişler ama değilmiş
Uzmanlarda yorum yapmıs tanı testi değil tarama testi diye
Nasıl güvenip kıyabilirsin ki ya değilse ?
Ya işte o kısım biraz sıkıntılı. Hani ben öyle bile olsa kıyamam demek istediniz sandım.Down sendromlu deyip sağlam olması ya da değil deyip down lı doğması işte orası çok sıkıntılı gerçekten.. Hatalar olabiliyor. Bir arkadaşım Amerika ya test göndermişti. Pahalı bir testmiş.Benden kan aldılar demişti.O testte bazı genetik rahatsızlıklar, down sendromu ve tabi ki cinsiyeti gösterir rapor 1 hafta içinde gelmiş. Güvenilirliği %99 demiş doktoru. 8.haftada yapmışlar.Cinsiyeti Türkiye de bu haftada söylemek yasak ama size söyleyeceğim demiş aldırma ihtimaliniz olmadığını biliyorum demiş. Çok ilgimi çekti ama pahalı

6-7-8. haftadaki ultrason görüntüsünde bebek kesenin sağında veya sağına yakınsa kız, solunda veya soluna yakınsa erkek :) bakın bakalım merak ettm
bende tahmin istiyorummm:dondurma:

Eklentiler

• E1317826-1CFD-48A2-A89F-E45359AE79E5.jpeg
    E1317826-1CFD-48A2-A89F-E45359AE79E5.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu da benim. Ama karın değil vajinal ultrason. Bir de fasulye ya da yuvarlak diyordunuz ama dikkat ederseniz görüntü yayılıyor biraz ekranda. Tahmin var mı.. :olamaz:

Eklentiler

• IMG-20190124-WA0022.jpg
    IMG-20190124-WA0022.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 51
İyi akşamlar kızlar.. bende bugün ilk muayeneye gittim sonunda . Doktorum keseyi gördü yolk sac mıdır nedir onada oluşmuş dedi bı sıkıntı yok ama bebek görünmüyor demek ki geç döllenmiş daha küçük dedi. Beni korkutmak istemedi sanırım. Ama yüzde yüz diyebilmek için kalp atışını gormeliyiz dedi. On gün sonra tekrar gidicem. Sat a göre 7 haftalığım ama yumurtlama tarihim 1 Ocak diye düşünüyorum. Sizce normal mi ancak mı buyuyodur bebeğim... Yine bana kara kara dusunmeler

Bu da benim. Ama karın değil vajinal ultrason. Bir de fasulye ya da yuvarlak diyordunuz ama dikkat ederseniz görüntü yayılıyor biraz ekranda. Tahmin var mı.. :olamaz:

Ay vajinalde ters oluyor sanırım net bilmiyorum. Erkek galiba. Karından olsaydı sağ a yakın kız derdik.

Yani benim başıma geldiği için artık hiç bir doktorun ama kesin olması lazımdı fakan demesine dayanamıyorum. Kanda kesin çıkması lazım dediğin beta hcg çıkmıyor işte, sonra adet söktürücü ve akıntı için ilaç alıyorsun. Sonra bir bakıyorsun hamilesin. Sat’a göre 8 haftalık olması lazım ama değil işte. İnsan vücudu bu. Her kadının bünyesi farklı. Herkesin gebeliği kurallara uygun ilerleseydi zaten doktora gerek kalmazdı herhalde. Ben bir şikayetim yoksa doktor kontrollerimi aceleye getirmiycem artık.

Back