- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
Dr direk kan tahlili ister nasılsa diye düşündüm. Kan istemeden ultrasonla hemen bakalım deyince ben de bir afalladım. Kesin bir dille hamilelik olmadığını bu tip düzensizliklerin olabileceğini söyledi. Hicbir adet belirtim de yok üstelik.Canim Allah askina bebek 5 yada 6 haftalikken utrasyonda cikiyor kan testi yapmadan nasil boyle bir kaniya variyor. Ve sen nasil kan testi yaptirmadan dr gidiyorsun. Insallah vardir hemen kan testi yaptir bence belki gec dollenme olabilir dr bakma ben kimyasal gebelik yasarken bana dis gebelik tanisi koydu. Hemen git kurtaj ol dedi ama cok sukur kendiliginden gitti bu yuzfen drlara karsi cok suphelerim var git kan testini yap icin rahat etsin varsa kendinr dikkat edersin
Bugun krsinlikle kan tahlili yaptirDr direk kan tahlili ister nasılsa diye düşündüm. Kan istemeden ultrasonla hemen bakalım deyince ben de bir afalladım. Kesin bir dille hamilelik olmadığını bu tip düzensizliklerin olabileceğini söyledi. Hicbir adet belirtim de yok üstelik.
Gen testi o ismini bilmiyorum ama duydum bendeYa işte o kısım biraz sıkıntılı. Hani ben öyle bile olsa kıyamam demek istediniz sandım.Down sendromlu deyip sağlam olması ya da değil deyip down lı doğması işte orası çok sıkıntılı gerçekten.. Hatalar olabiliyor. Bir arkadaşım Amerika ya test göndermişti. Pahalı bir testmiş.Benden kan aldılar demişti.O testte bazı genetik rahatsızlıklar, down sendromu ve tabi ki cinsiyeti gösterir rapor 1 hafta içinde gelmiş. Güvenilirliği %99 demiş doktoru. 8.haftada yapmışlar.Cinsiyeti Türkiye de bu haftada söylemek yasak ama size söyleyeceğim demiş aldırma ihtimaliniz olmadığını biliyorum demiş. Çok ilgimi çekti ama pahalı
GünaydınnnGunaydinlar. Ya ben gebe oldugumu soyledim birkac kisiye ama kemgoz dedigim insanlar var onlara söylemedim. Kendimi rahatsız hissediyorum bu konuda.
Korkuyorum açıkçası ya bebise bisey olursa diye.
Seninki baya büyük bir sabirmis. Ben Biraz da eşimin gazına gelip söyledim. Kizda 3 ay beklemistik. Insallah hayirli saglikli olur beklerimiz.Günaydınnn
İcinden nazar sureleri oku :)
Ben hala kimseye söylemedim aileme bile
Özel sigortam var onu kullanmak adına ikiliyi yaptırıcamda üclü dörtlü cok lazım olmadıgı sürece yaptırmam sanırım bendeBen ilkcocugumdayaptirmadim
Yine yaptirmayim diyorum
Ben kimyasal gebelikte zınk diye söylemiştim herkese sonra cevap vermek kaybettim demek cok agırıma gitmişti hatta simdi karın cıkana kadar bile dayanabilirim sorun değil de eşim bigün yumurtlıcak diye korkuyorum :)Seninki baya büyük bir sabirmis. Ben Biraz da eşimin gazına gelip söyledim. Kizda 3 ay beklemistik. Insallah hayirli saglikli olur beklerimiz.
Ozeldeki doktorumda ultrasonda 4 eylül çıktı doğum günü. Devlet hastanesindekinde 6 eylül çıktı. Sat a göre ise 5 eylül. Bakalım hayırlısı.
O kimyasal olaylarını ben de ilk Tup bebekte yaşadım. Kimyasal mi dış gebelik mi derken 2 günde 1 kan vermekten mahvolmustum. En son sağlıksız gebelik dendi. Kendiliğinden düşmesi beklendi dusmedi. Çok zor günlerdi. Onda hemen söylemiştimBen kimyasal gebelikte zınk diye söylemiştim herkese sonra cevap vermek kaybettim demek cok agırıma gitmişti hatta simdi karın cıkana kadar bile dayanabilirim sorun değil de eşim bigün yumurtlıcak diye korkuyorum :)
Benimde doktorla sat arası fark var iki gün
Belki agustos annesi olurum belli olmaz :)
Benimde sat 24 Kasım
Merhaba kizlar benim sat 29 aralik simdi 4+3 gunluk hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende araniza katilmak istedim insallah nasip olursa ilk bebegim olucak
Arkadaşlar lütfen bana da bir akıl verin son adet tarihim 22 aralık. Gecikmenin 3. Ve 5. Gününde evde test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Gecikmenin 9. Gunu kan vermeden direk kadın doğuma randevu aldım. Karindan ultrasonla baktı ve hamile olmadığımi söyledi. Kan tahlili vs de istemedi.Eylül ayında gebeligim sonlandirilmisti. Ama bu aya kadar 1 2 gün dışında gecikme yaşamadım. Dr ondan olabileceğini söyledi. Merak ettiğim hamile olma ihtimalin var mıdır? Düzenli olarak kullanmam gereken ilaçlar var. Korkum o yüzden.
Allah bağışlasın canımBende acayip sinirliydim ve çirkinleştim. Kızım oldu :)
Yok tatlım benim 5 yaşında bir kızım var. Bir de Mayıs ayında düşüğüm. Bu 3. Gebelik. Nasipse ikinci çocuğum olacakSizin ilk bebek mi :)
Yok geç kalınmıyor devlet o durumda alınmasına müsade ediyor yani yasal kabul ediliyorMaşallah Allah bagıslasın
Zaten üclü de öyle bi sonuc cıksa ve amniyo testine gitse aldırmak icinde gec kalınmıs oluyor diye düşünüyorum
Rabbim yaşatmasın sınamasın hic birimizi
Hadi bakalım hayırlısı canımDoktora gittim. Keseyi karından göremedi. Vajinal yapmadı. Önce kana bakalım değerine dedi. Kan verdim geldim. 11:30 gibi arıcam bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?