30. Haftada erken doğum riskiyle yatırmıştı sonra 40 ta gelmedi beyefendi çok şükür sağlıkla geldi ama yorucu oldu inşallah bunlarda rahat ederizValla helal olsun yine de yapmışsınız suni sancıyla.. Demek ki vücudunuz da hazırmış ki açılmış. Bende hiç açılma olmadı. İri bebek olmasaydı sorun yaşamazdınız. Benim bebeğim iri olsaydı diretmezdim normal doğum diye i. Riskleri var çünkü dediğiniz gibi. Ama 3.5 kilo doğdu
Onu da kullandım Canım seni forumlardan tanıyorum çok sevindim gebeliğine inşaallah devam eder sağlıkla ben de iki tüp bebek denedim çok büyük çikolata kistlerim var ama iki kere normal yolla gebe kaldım doktorum kistlerimden de çekiniyor biri 6 biri 5 cm batma oluyor bazen kistlerimde inşaallah sorun çıkarmazProgestan ağızdan İçebildiğiniz gibi vajinal fitil olarak da kullanabilirsiniz aynı hapı;o zaman hem daha etkili hem de yan etki yapmıyor pek
Bebeğiniz hayırlı olsunOnu da kullandım Canım seni forumlardan tanıyorum çok sevindim gebeliğine inşaallah devam eder sağlıkla ben de iki tüp bebek denedim çok büyük çikolata kistlerim var ama iki kere normal yolla gebe kaldım doktorum kistlerimden de çekiniyor biri 6 biri 5 cm batma oluyor bazen kistlerimde inşaallah sorun çıkarmaz
simdiden soyluyo diyetisyene git diye ayda 1 kilodan fazla alma falan diye baya tembihlediAaa benim kızıma gebeyken ilk 28 haftamı kontrol eden doktor. İnanılmaz iyidir sakın bırakma derim. Yalnız kiloya takıntılıdır o söliim hiç sevmez kilo alanı. Ben 4 aylıkken yarım kilo aldım toplamda diye diyetisyene göndermişti de hehehe
Size kesinlikle katılıyorum. Öyle durumlar oluyor ki sezeryan çok gerekli birşey oluyor.Ama bende riskli bir durum yoktu gayet normal doğum yapabilecekken sezeryan olması çok canımı acıttı.İlla sezeryan olacağım ya da illa normal doğum yapacağım noktasında hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor. Bir arkadaşım vardı ben normal doğumdan korkuyorum dedi. Evde sancısı gelmiş 8 cm açılma ile gittiler doktor gelene kadar ne olduğunu anlamadan doğurdu. Kıskanmışımdır onu hepKızlar normal olsun ya da sezaryen olsun diye diretmeyin. Ben hep normal istedim dogumu ama bebek donmedi sezeryan kararı verildi. Ona rağmen sezeryana acil alındım. Çünkü kizim diskisini yutmustu sıkıştığı için. Bebegi zehirliyormus. Cok şükür acil aldılar. Şimdi abla olacak kismetse.
Yeni katılan arkadaşlar hayirli olsun gebelikleriniz.
Hakkınızda hayirlisi olsun. Sakin bir gebelik geçirin, stresten uzak.Size kesinlikle katılıyorum. Öyle durumlar oluyor ki sezeryan çok gerekli birşey oluyor.Ama bende riskli bir durum yoktu gayet normal doğum yapabilecekken sezeryan olması çok canımı acıttı.
Valla zaten elimde 2.5 yaşında bir oğlum var. Onunla vakit geçirirken ne olduğunu anlamadan geçip gider gebelik süreci.Hakkınızda hayirlisi olsun. Sakin bir gebelik geçirin, stresten uzak.
Korkma canım inşallah sorun olmaz benim kistler de 4-5 cm civarıydı lucrin ve resveratrol kullandım biraz gerileme olmuştu transfer öncesi sonra ne oldu hiç bir fikrim yok, sadece 2 gün çok şiddetli kist ağrım oldu bi daha olmadı çok şükür. Hamileliğimiz birazcık ilerlerse inşallah zaten hamilelik kistleri baskılıyormuşOnu da kullandım Canım seni forumlardan tanıyorum çok sevindim gebeliğine inşaallah devam eder sağlıkla ben de iki tüp bebek denedim çok büyük çikolata kistlerim var ama iki kere normal yolla gebe kaldım doktorum kistlerimden de çekiniyor biri 6 biri 5 cm batma oluyor bazen kistlerimde inşaallah sorun çıkarmaz
Demekki doktoru çok iyi araştırıp seçmek lazımSize kesinlikle katılıyorum. Öyle durumlar oluyor ki sezeryan çok gerekli birşey oluyor.Ama bende riskli bir durum yoktu gayet normal doğum yapabilecekken sezeryan olması çok canımı acıttı.İlla sezeryan olacağım ya da illa normal doğum yapacağım noktasında hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor. Bir arkadaşım vardı ben normal doğumdan korkuyorum dedi. Evde sancısı gelmiş 8 cm açılma ile gittiler doktor gelene kadar ne olduğunu anlamadan doğurdu. Kıskanmışımdır onu hep
Benim arkadasim da öyle. Makarnasini bile kendi yapar. Bıldırcın yumurtadi dışında yumurta yemez ama uyumayı ihmal etti. Bebege tek başıma bakacağım diye başında nöbet bekledi uyumadı oysa uyumak çok önemliEltim çok çekti yazık yaçok mükemmelliyetçidir zaten asla mama vermek istemedi ama ne yaptıysa sütü az geldi. Su şişesi elinde dolaşırdı, günlerce bebekle yatağa çekildi bebek devamlı memedeydi. Ben yöntemlerin adlarını bilmiyorum ama her yöntemi araştırdı, denedi yazık kızın sinirleri harap oldu ama bir türlü sütü çoğalmadı aylarca uğraştı değil mama evine paketli hiç bir gıda sokmayan biriydi. Gerçekten çok zor, bol sütlü anneler oluruz inşallah
Benimde ayaklarim cok usuyor hic isinmiyor erkek mi oluyormus:) saglikli olsunlarda farketmez aslinda bende bi kizim olsun cok istiyorumKızlar ayaklarım çok usuyor ev sıcak. Erkek mi olacak demek. Ama ben yine kiz istiyorum. Allah hayirli sağlıklı versin ama 2 kız daha iyi anlaşır. Diye düşünüyorum.
Amin inşaallah canımKorkma canım inşallah sorun olmaz benim kistler de 4-5 cm civarıydı lucrin ve resveratrol kullandım biraz gerileme olmuştu transfer öncesi sonra ne oldu hiç bir fikrim yok, sadece 2 gün çok şiddetli kist ağrım oldu bi daha olmadı çok şükür. Hamileliğimiz birazcık ilerlerse inşallah zaten hamilelik kistleri baskılıyormuş
Amin inşaallah hepimizin çok sağolunBebeğiniz hayırlı olsuninş sağlıklı sıhhatli gebelikler geçiririz hepimiz
Teşekkür ederim canım doğrusunu söylemek gerekirse henüz hastane bile kararlaştırmadik. Hem iyi olsun hem yakın olsun istiyorum ama öyle istediğim gibi olmuyo. İlk cocuktaki doktor emekli oldu galiba onu bulamıyorum. Birde insan ilk hamilelikteki gibi olmuyo tabi hepsinin yeri ayrı ama ilk hamileligimde zırt pırt doktora giderdik randevumuz olmasa bile... Ultrasonda bebeği görmek için ayni gün içinde iki defa gittiğimiz bile oldu ama bu sefer öyle herşeye koşarak gitmemeyi düşünüyorum. Yapılacak önemli testleri yaparım o kadar..Hadi hayırlı olsun
Ne zaman doktor randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?