Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok şişkinlik var. sabah kalktığımda dümdüz ama akşam olunca 4 aylık ama bu sorun bende hep vardı, akşam olunca karnım şişerdi oysa ki akşam yemeği de erken yiyorum 6 gibi.Kızlar ben 6+3 üm , 1.68 boyum 60 kiloyum ama acayip göbeğim çıktı 4 aylıkmışım gibi son zamanlarda , birazcık vardı ama şuan kim görse hamile misin diye net sorar yani , benim gibi göbüşü çıkan var mı ?
Ben varmin canim yarisabilirim seninle 168 bol 64 kilo muthis bir gobusssKızlar ben 6+3 üm , 1.68 boyum 60 kiloyum ama acayip göbeğim çıktı 4 aylıkmışım gibi son zamanlarda , birazcık vardı ama şuan kim görse hamile misin diye net sorar yani , benim gibi göbüşü çıkan var mı ?
aynen dediğin gibi şişkinlik yapıyor yemekten snra ama şimdi sabahları da kalıcı oldu bnde yabende çok şişkinlik var. sabah kalktığımda dümdüz ama akşam olunca 4 aylık ama bu sorun bende hep vardı, akşam olunca karnım şişerdi oysa ki akşam yemeği de erken yiyorum 6 gibi.
ayy ciddi mi var mıydı daha önce yoksa bebiş mi yaptı ?Ben varmin canim yarisabilirim seninle 168 bol 64 kilo muthis bir gobusss
Dün aksamda bayılcak gibi oldum sanki bi tusum var ona basıyolar küt diye kapanıyorum :/Ben oruc normal durumda da tutamadigim icin tutmayacagim. Senin de tansiyonun dusuk. Ilerleyen donemlerde de ayni sorun devam ederse vucudunu susuz birakmaman lazim. Gebelik ve emzirme sonrasi tutarsin. Doktor israrla cok su ve sivi tuketmem gerektigini soyledi dun. Bir de sekerli seyler tukettim 2 3 gun ondan dolayi da tansiyonum oynamis olabilir. Gerci genelde dusuk tansiyonluyum ben. 4/2 ayakta hastaneye gittigimi biliyorum. Ama gebelik olunca daha bir hassas oluyor vucut demek ki... ben de 2017de bos gebelik sebebiyle dusugum var. O zaman agustos sonu hamile kalmistim. Mayis dogumlu gozukuyordu. Herkes cok sanslisin. Cok guzel zamanda hamile kalmissin diyordu. Ama nasip degilmis. Artik bir sekilde kendimizi serinletmeyi ogrenecegiz. ☺
Ekim ayindan beri ilac kullaniyoeum canim tedaviye basladigimdan beri yani. Hepsi hormon ilaclari. 59 dum o zamanlar. Biraz sistim malum 64 e kadar ciktim transferi 64 le oldum yani. İnsallah ilacla aldiklarim geri gider.ayy ciddi mi var mıydı daha önce yoksa bebiş mi yaptı ?
Valla bende isterim ama bakalım o zaman saglıgım el vericek mi :)ben tutmayı düşünüyorum 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde :) tabi bi denicem doktoruma danışıcam kendimi iyi hissedersem tutarım diyorum. 15 gün borcum olur bu sayede :)
tabi ki yataklara düştükten sonra tuttuğunun da bir anlamı kalmaz. ama o kadar saat bir şey yiyip içmemenin bebeğe zararı olmaz diye okumuştum, depodan beslenir bebek. sahuru ve iftarı da bol vitaminli sağlıklı yaparsak bol su içersek bi sıkıntı olmaz insallah. ilk 3 aya ve son 3 aya denk geliyorsa tutmamak gerekiyormusValla bende isterim ama bakalım o zaman saglıgım el vericek mi :)
Tamamen aynı hikayeSizinle aynı şeyleri birebir eltim yaşadı. Ben bebeğin gayet iyi niye tutturdular 40 ta illa suni sancı bericez diye niye beklemiyor dedim kalp atışları iyi değilmiş dedi doktorum dedi. Bastılar suniyi bir de yatırdılar sırt üstü eltimi. E tabi bebek sıkıntıya girer öyle. Kalkıp dolaşmasını istemeleri lazımdı oysa. Açılma hiç olmadı yine nst ötmeye başlayınca oksijen verdiler ettiler hop sezaryen. Niye çünkü ertesi gün tatildi 30 Ağustos tu mesai ye niye kalsınlardı
Gider gider , bende kist tedvisinde lucrin kullandım 6 ay , ödem şişliği oldu , kadının biri kaç aylık demişti o zamanlar bozulmuştum, ilaçtan snra o boş şişlik gittiEkim ayindan beri ilac kullaniyoeum canim tedaviye basladigimdan beri yani. Hepsi hormon ilaclari. 59 dum o zamanlar. Biraz sistim malum 64 e kadar ciktim transferi 64 le oldum yani. İnsallah ilacla aldiklarim geri gider.
ne alakası var canım? o zaman senin mantığınla reglken biz gusülsüz oluyoruz hamileykende mi gusülsüzüz? namaz da kılmayalım o zaman? bebek aç kalmayacak ki, kendini iyi hissedersen yorgun bitkin düşmezsen her türlü gıdanı alırsan suyunu içersen bebek aç kalmaz emin ol. 16-17 saatlik süreçte senden beslenir zaten. cani gibi bahsetmişsin de bizden. doktoruma danışırım, kendimi denerim bir gün baktım olmuyor tutmam zaten. ayrıca ilk 3 ay ve son 3 ay haram zaten direkt. orta 3 aya denk geliyorsa dinimizde tutma izni varKizlar selam, tabi doktorunuz ne derse onu yapin ama simdi regl olurken bile oruc tutmayi yasaklayan bir dine inanip, karninizda size muhtac, sizin kaninizdan beslenen bir bebek varken borclanacaginiz gunleri dusunmeniz bana biraz garip geldi acikcasi. Ben beslenirken bile kendimi degil, onu dusunuyorum, ac kalmak aklimin ucundan bile gecmiyor.
Benim de öyle canım sanırım ödem, gaz vs oluyor ondan şişkinlik oluyorKızlar ben 6+3 üm , 1.68 boyum 60 kiloyum ama acayip göbeğim çıktı 4 aylıkmışım gibi son zamanlarda , birazcık vardı ama şuan kim görse hamile misin diye net sorar yani , benim gibi göbüşü çıkan var mı ?
Canım bende şişkinlik var kabızlık da başladı. Karnım cıktı resmen. Biraz da popom büyüdü sankiKızlar ben 6+3 üm , 1.68 boyum 60 kiloyum ama acayip göbeğim çıktı 4 aylıkmışım gibi son zamanlarda , birazcık vardı ama şuan kim görse hamile misin diye net sorar yani , benim gibi göbüşü çıkan var mı ?
benm kuzenimde hamile kabızlık için şurup vermiş doktoru çok iyi geldi diyor , bi doktoruna danış istersen , kabızlık çok kötü yaCanım bende şişkinlik var kabızlık da başladı. Karnım cıktı resmen. Biraz da popom büyüdü sanki
Tam sınırda kurtarıyoruz :)tabi ki yataklara düştükten sonra tuttuğunun da bir anlamı kalmaz. ama o kadar saat bir şey yiyip içmemenin bebeğe zararı olmaz diye okumuştum, depodan beslenir bebek. sahuru ve iftarı da bol vitaminli sağlıklı yaparsak bol su içersek bi sıkıntı olmaz insallah. ilk 3 aya ve son 3 aya denk geliyorsa tutmamak gerekiyormus
ne alakası var canım? o zaman senin mantığınla reglken biz gusülsüz oluyoruz hamileykende mi gusülsüzüz? namaz da kılmayalım o zaman? bebek aç kalmayacak ki, kendini iyi hissedersen yorgun bitkin düşmezsen her türlü gıdanı alırsan suyunu içersen bebek aç kalmaz emin ol. 16-17 saatlik süreçte senden beslenir zaten. cani gibi bahsetmişsin de bizden. doktoruma danışırım, kendimi denerim bir gün baktım olmuyor tutmam zaten. ayrıca ilk 3 ay ve son 3 ay haram zaten direkt. orta 3 aya denk geliyorsa dinimizde tutma izni var