ahahaha ay baya güldüm yalnız.Aaaaaaaaaaaaaaa
Senin değerin yüksek olması ikizden mi acepppppppp
İkiz en sevdiğim yaaaa çok bakarım çok istedim hep
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Senin sürprizin de iyiymiş ama
5 aylık evliydik hemen çocuğum olsun istedim eşim de biraz gezelim tozalım dedi , ben de ha deyince olucak mı bilmiyoruz bak falan kişinin 3 yıl sonunda oldu filan kişinin 2 yılda oldu falan gözünü korkuttum sonra korunmadığımız ilk ay pat diye söyleyince öyle dedi
çift yumurta ikiziyiz ihtimal olabilir ama bu ay tek yumurtam vardı. bende cok isterim açıkçası. ama öncelik sağlığı :)Ayy belki ikiz geliir :) şu an ikizim var diyince tek düşündüğüm şey bu oldu :)
Hahaha :) sizin hikaye bize benziyomuş canım ama bana nasip olmadı 8 haftalık kürtaj oldum. Evlendik ilk ay korunduk sonra dedim bak çocuk kolay olmuyomuş biz yapalım hemen olmaz aradan geçer bi kaç ay dedim pat ilk denediğimiz ay ben hamile şok olduk :) tabi yavruma kavuşamadım o ayrı. Şimdi de 7.ay tekrar hamile kalıyım diye yapmadığım kalmıyo valla canımAaaaaaaaaaaaaaa
Senin değerin yüksek olması ikizden mi acepppppppp
İkiz en sevdiğim yaaaa çok bakarım çok istedim hep
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Senin sürprizin de iyiymiş ama
5 aylık evliydik hemen çocuğum olsun istedim eşim de biraz gezelim tozalım dedi , ben de ha deyince olucak mı bilmiyoruz bak falan kişinin 3 yıl sonunda oldu filan kişinin 2 yılda oldu falan gözünü korkuttum sonra korunmadığımız ilk ay pat diye söyleyince öyle dedi
Tabi en önemlisi sağlıkla gelsin tek çift hiç fark etmez canımçift yumurta ikiziyiz ihtimal olabilir ama bu ay tek yumurtam vardı. bende cok isterim açıkçası. ama öncelik sağlığı :)
aynen öyle. yıllarca hasret cekenler var.Tabi en önemlisi sağlıkla gelsin tek çift hiç fark etmez canım
ahahaha ay baya güldüm yalnız.
valla bizde de hep eşim istiyordu ben istemiyordum. ben de istemeye başladım aylar gecti. hiç belli olmuyor ki.
kız dur yüksek değil ki değerim. hem de yumurta takibi yaptırdım tek yumurtam vardı pek ihtimal yok :) ama olursa da cok isterim
Evet ben de 7 aydır çok düşünüyorum yıllarca çocuğu olmayanları, çok korkuyorum bazen. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, herkese annelik babalık duygusunu yaşatsınaynen öyle. yıllarca hasret cekenler var.
bugün hep aklımda böyle insanlar var ya cok üzülüyorum onlar adına cidden
Şöyleki herkese oyle baslamak gerek sanirimBende 5.gün başladım içinde de öyle yazıyor sıkıntı ne acaba??
Hahaha :) sizin hikaye bize benziyomuş canım ama bana nasip olmadı 8 haftalık kürtaj oldum. Evlendik ilk ay korunduk sonra dedim bak çocuk kolay olmuyomuş biz yapalım hemen olmaz aradan geçer bi kaç ay dedim pat ilk denediğimiz ay ben hamile şok olduk :) tabi yavruma kavuşamadım o ayrı. Şimdi de 7.ay tekrar hamile kalıyım diye yapmadığım kalmıyo valla canım
Bence değerin yüksek , ya da kişiden kişiye değişiyor muahahaha ay baya güldüm yalnız.
valla bizde de hep eşim istiyordu ben istemiyordum. ben de istemeye başladım aylar gecti. hiç belli olmuyor ki.
kız dur yüksek değil ki değerim. hem de yumurta takibi yaptırdım tek yumurtam vardı pek ihtimal yok :) ama olursa da cok isterim
Hahaha baya bi ana olacaksın o zaman sen
Benim tanıdığım büyün yengeçler sulugöz gerçekten çok duygusallar
Eşine nasıl söyledin , ilk çocuk anladığım kadarıyla
Bi arkadaşım anlatmıştı
Gebelik testini komidinin üzerine koymuş kocası uyanınca onu görmüş ağlamaya başlamış falan filan
Benim ayu bırak ağlamayı hayırlı olsun demişti
Sanki karşı komşunun çocuğu olacak dedim
Amiin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.Cennette şefaatçin olur inşallah yavrun
Ayyy rabbim gönlüne göre versin
Strese bağlıdır canım ya , olmuş bak bi kere
Düşünmemeye çalış , başka şeylere odaklan
İnşallah olur tez zamanda
kan verdim az önce, 46 çıktı sonucum. dua edin sağlıkla artsın
Koptum yaaaa
Amin aminnn inşallahAmiin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Stres değilde eşimde varikosele bağlı spermde hareket azlığı çıktı ameliyat olduk hemen. 3 ay olucak, tam spermlerin iyileşme zamanı şu aralar ve tam yumurtlamadayım. İnşallah tutar bu ay
Bence değerin yüksek , ya da kişiden kişiye değişiyor mu
Benim hamilelik zamanlarımda konuşurken burda bat günü 50-70 civarı oluyordu diye hatırlıyorum
Senin daha bata 3 güüüüüün kala öyle çıkmış
Çocuklar ele avuca gelmeye ,dillenmeye başlayınca sevip baba olduğunu yavaş yavaş anlıyor benimkisi
O yüzden haberini verdiğimdeki tepkisi normal
Ayrıca ben doğumdayken yengesinin hastaneye getirdiği dürümleri yiyen bir baba o
Canımız babamız
Hımmmmmmm şimdi benim yumy den takvime göre 7 gün bendeki belirtilere göre 9 gün geçti ben 10-11. Gün test yapsam belli olur yaniiiiiYumy den 10 gun gecince
Az ve cok
20 50 arasi
12 gun geçince az ve Çok
40 100 arasi
DiyorsunStres yemek yedirir hakli adam
Allah saglik huzur versin yuvalrimiza
Hepimiz ayri ayrı birer alemiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?