Tup bebek , cift yumurta ikizi. Kese görmeye gittiğimizde göründü ikiside. Bu haftada kalp atışına gidicez insallah ikisinide duyarım
Maşallah ne güzel. Bir kızın vardı di mi ?
Bana da iki embriyo transfer edilmişti ama biri tuttu. şimdi bir kızım var çok şükür.
İkinciye doğal yolla hamile kaldım. Bebek doğunca tam gün yardımcı tutmayı düşünüyorum. İlkinde çok zorlandım

Geciyor cnm 2.3 gune bende oluyor hatta morariyor deriyi cok fazla sıkınca ole oluyor

Ben sabahları alev alev kalkıyorum resmen ayaklarım vücudum yanıyor :/

4+5 oldu canım. Haftaiçi kese için , sonraki hafta kalp atışı için doktora gideceğim. Heyecanlı günler başladı :)
Benim 5+2. gün değer 837 idi. Referans aralığında 1000-10.000 yazıyordu düşük geldi bana ama sıkıntı yoktur herhalde. Keseyi görmedik daha

sağol canım
sizin canınız biseyler cekti mi hic?
Ben ki gayet kilolu obur bir insanım ama hiç iştahım kalmadı resmen zorla yiyorum yemem gerekiyor diye.dun sabah ilk defa canım aşırı derecede erişte istedi peynirli filan yaptım ama onu bile yiyemedim.misafir için kek yaptım kreması o kadar sekerliymis gibi geldi ki kusacaktim nerdeyse...aslında ben memnunum bu durumdan çünkü ciddi kiloluyum ve en azından .başta biraz versem süper olacak

Iyim canim persembe kalp atisini duymaya gidicez nasipse kahverengi lekeler hala devam ediyor sen duydun mu kalp atisini
Ben dün gittim keseyı gorduk kalp atısını çok yavaş doktor duydu ama ben anlamadım Salı günü tekrar gıdecegımmm. Ama ben çatlatma iğnesiyle hamıle kaldım yumurtamın bırı 8 bucuk cm kist e donusmus gerekırse WC ye bile gitme yerınden kalkma dedı kistin patlamaması için biraz üzüldüm ama napalım:))

Bir kizim 3 yaşında çok şükür ondan kalan dolmuşları denedik. Kızımı emzirirken 1.5 yaşında doğal bir hamilelik benimde oldu neyazikki farketmedim 16 gun lekelemem olmuştu ben emzirdigim için diye düşünmüştüm en son doktora gidince anladık düştü malesef. Tup bebekten sonra doğal hamilelik çok guzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorun var mıydı sizde olmaması için?

mide bulantın var o zaman öyle mi? bende salçalı yemeklerden tiksinir gibi olmustum şuan yok ama

Selam hanımlar. Benim cok kaşık ağrım var doktor protestan verdi onu kullanıyorum
Kesenin gelişimi gayet güzel ama ağrılar beni korkutuyor.

mide bulantın var o zaman öyle mi? bende salçalı yemeklerden tiksinir gibi olmustum şuan yok ama
Öyle çıkaracak kadar bulantim yok ama yediğim herşey ağzıma geliyor sanki reflü gibi ama rahatsız edecek şekilde yemememe rağmen. İştahsızlık var ama çok şükür. Yemeklerden tiksinmende normaldir yaa ara ara oluyor öyle tamamen değildir de herhalde .benim çay tirkayikisi yengem hamilelik boyunca ağzına çay almamıştı öyle bı tiksinmeydi ama doğumdan sonra yine tiryakiliği devam etti. Bu hormonlar çok ilginç gerçektende

hakkaten ya. cevizi cok severim her gün yemek kural gibi olunca artık midem almıyor ya. gerçekten yemek istemiyorum. bende yoğurda karıştırıyorum öyle bari alıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…