Hamilelik alınganlığı ve duygusallığı başlamıştır kızlarda Bazen ben de sizin gibi tavsiyelerde bulunmak istiyorum bir anne olarak ama vazgeçiyorum
Benim de alınganlığım arttı sanki eşime karşı
Sonra içim acıyor bişey demiyorum ama çok diyesim geliyor :)
Daha da artmaz umarım :)

İğne olan arkadaşlar yaa bişe sirucam ben az önce yaptım ignemi hergun rahat rahat oluyordu bugün iğneden sonra ağrı oldu dokunuyorum sertleşmiş toplanmış sanki dagilamamis gibi böyle bişey yaşayan oldumu bişey olurmu veya geçer mi acaba

Geçer canım bazen kasın üstüne denk gelince Öyle oluyor morarıp geçiyor endişe etme. O şişlik sürüyor 1-2 gün. Göbeğinin en alt kısımlarına yapmaya çalış

Shut Up_ lekelenmelerin nasıl oldu
Progestanı kullanmaya başladığımdan beri giderek azaldı hatta bugün hiç görmedim :)
İnş seninki de geçmiştir
Bi de ben hep vajinal kullandım

Canım benim sadece 1 gun gelmedi sonra tekrar devam etti. Hatta uzun sure sonra dun ilk defa arkadaslarla disari cikmistim camasira bile geldigini hissettim. Bugun de silinmeler seklinde devam ediyor. Bugun garip agrilarim var gobegimin yan tarafinda cekme oluyor gibi hissediyorum. Agrilarim daha cok senin ilacinda minik yuvarlak olan degil mi? Ben daha doktorla konusamadim diye yapmadim.

Geçer canım bazen kasın üstüne denk gelince Öyle oluyor morarıp geçiyor endişe etme. O şişlik sürüyor 1-2 gün. Göbeğinin en alt kısımlarına yapmaya çalış
Ben göbek deliğinin sağ ve sol tarafına yapıyorum aslında hep. Yeğenim hemşire ona sordum panikleyince oda kolonyası pamuk köy üzerine uzan biraz ilaç dagilamamis dedi. Dediğin gibi göbeğin alt ve üst taraflarınida kullanmaliyim galiba teşekürler ederim canim

Bende bugun gittim kese göründü kalp atışıda görüldü ama ben hiçbirşey anlamadım tabı:) 5+4 bugun artık Salı günü tekrar gidecegım doktora ınsallah net duyabılırımmmm bende onceden folıdoce kullanıyordum son hapımı yarın içip vitamınli bir folik asite gececegimmmm

Tavsiye vermek ile cahilllik etme demek farklı sey yalnız
Şimdi hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz. Farkında olmadan kırabiliriz, yanlış kelimeler seçebilir, agresif, alıngan vs herşey olabiliriz. Birbirimizi idare edeceğiz artık

Çok zor ya ben kızımda böyle kesişmedim yemeden, yiyordum çıkartıyordum, bunda ikiz olunca sanirim çok şiddetli hissettirdi banada. Bende 3 gündür armut yiyorum oda bana iyi geldi insallah biran önce toparlariz
Vayyy ne cabuk belli oldu massaallah
Normal ikiz mi
Yum.
Tek mi cift mi

Maşallah kalp atışı erkenden görülmüş sqğlıkla gelsin :)

Günaydın kızlar

Adet olacakmış gibi bir karın ağrısı ile uyandım. Korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…