• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Merhaba yeni üye oldum sebebi ise ümitsizliğe kapılan arkadaşların yüreğine biraz su serpmek. 38 yaşındayım adet düzensizliğim vardı doktora gittiğimde en son ki adet kanamam 40 günü bulmuştu gerekli testler tahliller ve kötü bişey çıkmadı çok şükür ama menepoza girdiğimi söylediler. Çocuk istiyorsam acil aşılama yaptırmam gerektiğini v.s tavsiye üzerine Samsun tıp fakültesine prof. Dr. İdris KOÇAK beye gittim aşılamanın beni oyalayacağını ve değerlerim bakarak %1 ihtimal tutacağını acil tüp bebek tedavisi uygulamamız gerektiğini söyledi. Tedavi sonrası 2 yumurtam vardı biri büyüdü ve Ankara genart merkezinde transfer işlemi yapıldı ilk denemede 1 yumurtayla hamile kaldım şuan da 21 haftalık gebeyim AMH değerleriniz kötü çıksada bu asla bir son değil ümidinizi kaybetmeyin.

Merhabalar çok sevindim sizin adınıza sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşAllah 🙏 kaç yıldır uğraşıyorsunuz ?

Yaşınızı takmamanizi öneririm. Ben 23 yaşında daha önce doğal yoldan 2 defa gebe kaldim eşimde ve bende sorun yok pgt için tup bebek yaptırdık ben 3.denememde doğum yapabildim aynı merkezde tabistigim bi bayan 41 yasinda ilk denemesonde dogum yaptı cok sukur

Merhaba geç yazdım özür. Yaş 37. Bir buçuk yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Bir daha hamile kalamadım, altı aldır ilaç tedavisi görüyorum ama olmadı. Eşimin de benimde değerlerimiz normal ama amh 1,2, doktor biraz düşük yaşın ileri artık beklemeyelim dedi. Zaten düşükten sonra kötü bir depresyona girdim. Çok kötü günler geçirdim. Tek tedavim sanki sağlıklı yeni bir hamilelik gibi geliyor. İnşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız. Peki sizin durumunuz nedir ?
Dogru demis canim beklemeyin hic insallah tüp bebek vesilemizdir

İlk tüp bebek tedavim benden kaynaklı negatif oldu kan pıhtılaşması çıktı. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda
Çok geçmiş olsun. Benim en çok rahatsız eden mevzulardan biri bu işte. Bu kadar zor bir tedaviye başlarken neden bu kan pıhtılaşması testi yaptırılmıyor. Kimle konuşsam şu kadar gebelik kaybım var, kan pıhtılaşması çıktı diyor. Bende gebelik kontrolümde ' çok duyuyorum bende de kan pıhtılaşması sorunu olabilir mi önlem alsak' demiştim. Doktor da icat çıkarma demişti. Sonra bebeğimin kalbi durdu. Kürtajdan sonra gene sordum, kan pıtılaşması olabilir mi bakalım diye. Üç düşükten önce bakmıyoruz dedi. Dinlemedim gittim kendi kendime test yaptırdım. 2 genimde kan pıhtılaşması mutasyonu çıktı. Doktoruma götürdüm, aynı doktor bana utanmadan kan pıhtılaşmasından bebeğin ölmüş, iyiki bu testi yaptırmışsın dedi. 4 yıllık evlilikte bir kere hamile kalmışım ben, üç düşük bekleyecek halim mi vardı doktor hanım dedim; utandı ama bana ne fayda, benim bebeğim gitti bi kere. İşte bu yüzden keşke bebeklerimizin ölmesini beklemeden yapsalar bu testi.

Sizi cok iyi anliyorum.ilk denemem elazig medikal park.ordaki doktora dedim ne gerekiyorsa yaptıralım bakalim diye.gerek yok dedi.bende de ciddi oranda pihtilasma sorunu cikti simdi.gidip öldürsem ben sucluyum ama o bnm 2 bebegimi dusuge sebep oldu..:KK11:
Çok geçmiş olsun. Benim en çok rahatsız eden mevzulardan biri bu işte. Bu kadar zor bir tedaviye başlarken neden bu kan pıhtılaşması testi yaptırılmıyor. Kimle konuşsam şu kadar gebelik kaybım var, kan pıhtılaşması çıktı diyor. Bende gebelik kontrolümde ' çok duyuyorum bende de kan pıhtılaşması sorunu olabilir mi önlem alsak' demiştim. Doktor da icat çıkarma demişti. Sonra bebeğimin kalbi durdu. Kürtajdan sonra gene sordum, kan pıtılaşması olabilir mi bakalım diye. Üç düşükten önce bakmıyoruz dedi. Dinlemedim gittim kendi kendime test yaptırdım. 2 genimde kan pıhtılaşması mutasyonu çıktı. Doktoruma götürdüm, aynı doktor bana utanmadan kan pıhtılaşmasından bebeğin ölmüş, iyiki bu testi yaptırmışsın dedi. 4 yıllık evlilikte bir kere hamile kalmışım ben, üç düşük bekleyecek halim mi vardı doktor hanım dedim; utandı ama bana ne fayda, benim bebeğim gitti bi kere. İşte bu yüzden keşke bebeklerimizin ölmesini beklemeden yapsalar bu testi.

Iyi bi doktor olsaydi böyle yapmazdi bence okadar iyi yapmssinizki.ne testi bu bizdemi yaptrsak acaba

Sizi cok iyi anliyorum.ilk denemem elazig medikal park.ordaki doktora dedim ne gerekiyorsa yaptıralım bakalim diye.gerek yok dedi.bende de ciddi oranda pihtilasma sorunu cikti simdi.gidip öldürsem ben sucluyum ama o bnm 2 bebegimi dusuge sebep oldu..:KK11:
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben de sizi çok iyi anlıyorum. Bizim çektiğimiz acılar umurlarında bile değil. Banka memuru gibi olmuşlar; gel hasta git hasta, ezbere tedavi yapıyorlar. Umarım bundan sonrası güzel olur. En kısa sürede alalım çocuklarımızı kucağımıza, unutalım bugünleri. Dua edelim birbirimize.

Iyi bi doktor olsaydi böyle yapmazdi bence okadar iyi yapmssinizki.ne testi bu bizdemi yaptrsak acaba
Doktora durumu anlatıp kan pıhtılaşması tahlili istediğimi söyledim. Biraz pahalı bir test ama zaten bu işte ne ucuz ki. Tavsiye ederim bebek isteyen herkese. Allahın izniyle hamile kalınca tedavi başlanacak hemen, sabah akşam iğne vuracakmışım kendime.

Doktora durumu anlatıp kan pıhtılaşması tahlili istediğimi söyledim. Biraz pahalı bir test ama zaten bu işte ne ucuz ki. Tavsiye ederim bebek isteyen herkese. Allahın izniyle hamile kalınca tedavi başlanacak hemen, sabah akşam iğne vuracakmışım kendime.
Nekadara yaptirdin canim. Bende igne vuruyrm günde 3tane 6.günüm bugün

Çok haklısınız bende test yapılmadan transfer öncesi ve sonrasında coraspirin ve kan sulandırıcı iğne başlamışlardı ama doz yetersiz gelmiş dediler her ihtimale karşı başlıyoruz demişlerdi. Benimle hiç olmadı ama şiddetli ağrıya kadar benimleydi hissettim onu minik minik sancılarından biliyordum o ani gelen ağrı ve küçüçük pembe lekeden gittiğini anladım o emeğim umudum heyecanım da onunla gitti ama herşeyin allahtan geldiğini hayırlısı böyleyse tamam böyle olsun diyip tevekkül ettim bu şekilde rahatlattım kendimi tahlilde 2 genimde mutasyon çıktı benimde

Nekadara yaptirdin canim. Bende igne vuruyrm günde 3tane 6.günüm bugün
Normalde istanbulda yaşıyorum ama geçen yaz Temmuzda tatildeydim Kıbrısta. Seren Serengilin pıhtılaşma testi yaptırdığını izledim tvde. Ani bir kararla özel bir hastanede 4 bin liraya yaptırdım. Üç ay sonra sonuçları gönderdiler bana. Belki İstanbulda fiyatlar biraz farklıdır.
Benimde tüp bebek sürecinde üçüncü günüm Gonal F ve Merional iğne vuruyorum kendime. Senin üçüncü iğnen ne canım çok merak ettim. Neden bana vermedi acaba. Bide sabah akşam birer tane klomen hap verdi doktor. Yeterince yumurta gelişmezse aşılama yaparız olmadı dedi. Allahım inşallah inşallah ekimde birbirimize gebelik haberi vermemizi nasip etsin.

Son düzenleme:
Normalde istanbulda yaşıyorum ama geçen yaz Temmuzda tatildeydim Kıbrısta. Seren Serengilin pıhtılaşma testi yaptırdığını izledim tvde. Ani bir kararla özel bir hastanede 4 bin liraya yaptırdım. Üç ay sonra sonuçları gönderdiler bana. Belki İstanbulda fiyatlar biraz farklıdır.
Benimde tüp bebek sürecinde üçüncü günüm Gonal F ve Merional iğne vuruyorum kendime. Senin üçüncü iğnen ne canım çok merak ettim. Neden bana vermedi acaba. Bide sabah akşam birer tane klomen hap verdi doktor. Yeterince yumurta gelişmezse aşılama yaparız olmadı dedi. Allahım inşallah inşallah ekimde birbirimize gebelik haberi vermemizi nasip etsin.
Benim de bugün 10. Günüm merional 300 yaptırıyorum kalçadan. K, B12, D vitamini, folik asit, Biosteron Dhea takviyeleri kullanıyorum. Perş ya da cuma opu olacak inşallah... bende tam tersi kan pıhtılaşmama problemi var, pıhtı zamanım yüksek.

Back