- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Cnm dua et bol bol.bi de havuc ve ananas stokla.o dedigim arkadas her gun havuc ananas suyu icmisti.tutmustuCanım kendime geldim iyiyim şuan sağolasın. Pazartesi transfer yapıcaz dediler, Cumartesi çağırma olasılığınız var mı dedim, yok gelişimi duran embriyoları transfer etmiyoruz dedi. Sadece beşinci gün transferi yapıyorlar galiba, bişey anlamadım.
Evet canım. 8.ve 9. Gun yapmıştım ilki silikti diğeri daha belirgindi. Inşallah seninde olacak o miniktenDaha önce yapmış mıydın idrar testi canım çok güzel sonucun maşallah maşallah☺İçinde bi minik var
Evet kuzum çok var öyle idrarda çıkmayan işte insan ister istemez panik oluyorSanmiyorum kuzum bide hemen idrara herkeste ayni seklde gecmiyor
Kuzum valla kani gormeden bosuna kendinide bebisinide uzuyon
Oyledir kuzum hic canini sikma guzel dusun guzel olsunay kuzum inşAllah öyledir boşadır
Ay sağol kuzum ya moral oldun banaOyledir kuzum hic canini sikma guzel dusun guzel olsun
27 yaşındayım olmama sebebi bende polip vardı ameliyat oldum esimde sperm testi yaptırmıştı onda da hareketlilik 0 a yakındı bursa da devlet soranus pembe mavi acıbadem hepsine gittik aynı şeyi dediler bizde tüp bebege karar verdik art jimer ve acıbadem arasından tercih yaptık Haziran'da başladık yeni transfer olduAyy canım aynı. Benim de annem geldi az önce, hareket edesim var ama yavaş hareket etmeye çalışıyorum arada unutuyorum ya bişey olduysa diye üzülüyorumAllahım onları bize bağışlasın inşallah sımsıkı tutunsunlar. Kaç yaşındasın canım özel değilse neden olmadı bebiş?
Tebrıkler canım kacıncı gununKızlar sonucun 159 cikti
Ederiz tabi canim rabbim yardimcin olsun insallahhKızlar bende transfer hazırlığındayım. 3.tüp bebek denemem. Embriyolarım pek kaliteli değil bana da dua eder misiniz
benim de 8 yumurtadan 4 u dollendi Haziran ayından bu zamana kadar bekledim ameliyat oldum çok zor bı süreç beklemek insallh beklemeden olumlu bı şekilde transferin sonuçlanır şuan bizde transfer yaptırdık bekliyoruz bugün ikinci günüm olumsuzu düşünmeKızlar benim yedi yumurtanın üçü döllenmiş. Çok moralim bozuldu. Dünkü ağrı çok zor geldi. Çok dua ettim bir daha opu yapmak zorunda kalmayayım diye. Şuan çok korkuyorum. Transfer Pazartesi olarak belirlendi. Dua edin nolur dayansınlar, bebeğimi/bebeklerimi kucağıma alayım
Bizim de Haziran'da başladı aynen canım çikolata kistim vardı ameliyat oldum ancak dün oldu transferim. 29 yaşındayım bizim de ilk denememiz inşallah bebeğim içerde keyiflidir ve beni bırakmaz annecim27 yaşındayım olmama sebebi bende polip vardı ameliyat oldum esimde sperm testi yaptırmıştı onda da hareketlilik 0 a yakındı bursa da devlet soranus pembe mavi acıbadem hepsine gittik aynı şeyi dediler bizde tüp bebege karar verdik art jimer ve acıbadem arasından tercih yaptık Haziran'da başladık yeni transfer oldu
Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin gitsin pozitif sonuçlansın inşallahKızlar bende transfer hazırlığındayım. 3.tüp bebek denemem. Embriyolarım pek kaliteli değil bana da dua eder misiniz
Amin canım inşallah hepimizAllah yardımcınız olsun su gibi geçsin gitsin pozitif sonuçlansın inşallah
Aminnn hepimizin inşallahEderiz tabi canim rabbim yardimcin olsun insallahh
özel sektör mu? bişey olmaz saklama yani bu gayet olağan bi durum inşallah bu kez hayırlısı ile güzel sonuclanirYa bende bılemedım ,bu ıkıncı denemem raporlsrım goze mı batar ki,kadın hastalıgım var dıyorum saklıyorum işyerımden. Ama işim stresli biraz ,fiziksel yükü yokta
biliyor musun gerçekten çok fazla ortak noktamız var insallah bizimle olurlar ben dünden beri ona söz veriyorum sana çok iyi bakcam diyeBizim de Haziran'da başladı aynen canım çikolata kistim vardı ameliyat oldum ancak dün oldu transferim. 29 yaşındayım bizim de ilk denememiz inşallah bebeğim içerde keyiflidir ve beni bırakmaz annecimikimiz de pozitif sonuç alalım inşallahh
10. gun canım teşekkür ederim.Tebrıkler canım kacıncı gunun
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız. Embriyolarınızın kalitesi nasıldıbenim de 8 yumurtadan 4 u dollendi Haziran ayından bu zamana kadar bekledim ameliyat oldum çok zor bı süreç beklemek insallh beklemeden olumlu bı şekilde transferin sonuçlanır şuan bizde transfer yaptırdık bekliyoruz bugün ikinci günüm olumsuzu düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?