- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
10. gun canım teşekkür ederim.
inşallah güzel anneEvet canım. 8.ve 9. Gun yapmıştım ilki silikti diğeri daha belirgindi. Inşallah seninde olacak o minikten
teşekkür ederim hep beraber insallh iki tanesi iyi ikisi de orta idiİnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız. Embriyolarınızın kalitesi nasıldı
karnım dehşet şişkin yani patlicam çok suda içiyorum oysaki kabız mi olçam yoksaBizim de Haziran'da başladı aynen canım çikolata kistim vardı ameliyat oldum ancak dün oldu transferim. 29 yaşındayım bizim de ilk denememiz inşallah bebeğim içerde keyiflidir ve beni bırakmaz annecimikimiz de pozitif sonuç alalım inşallahh
Ben cuma günü opudan beri kabızım ve de şişim. Kabızlık için Duphalac şurup verdi doktor günde 1-2 ölçek içiyorum iyi geliyor ama yine de kabızımkarnım dehşet şişkin yani patlicam çok suda içiyorum oysaki kabız mi olçam yoksa
Bende fotoğrafı bile yok yavrumun ay canım ben transfer yapılırken aşırı duygulandım gözlerim doldu çok. Aynen ortak noktamız çok komşu çıkıcaz :))biliyor musun gerçekten çok fazla ortak noktamız var insallah bizimle olurlar ben dünden beri ona söz veriyorum sana çok iyi bakcam diyeayy bide dün ultrasondan emriyonun fotosunu verdiler ona bakıp duruyorum
Ben cuma günü opudan beri kabızım ve de şişim. Kabızlık için Duphalac şurup verdi doktor günde 1-2 ölçek içiyorum iyi geliyor ama yine de kabızım
[/QUOTE göğsündede ağrı varmı. bide ben dışarı çıkmak istiyorum evde gezinmek istiyorum eşim ve annem görünce kızmaya başlıyorlar
Ben hüngür hüngür ağlamıştımBende fotoğrafı bile yok yavrumun ay canım ben transfer yapılırken aşırı duygulandım gözlerim doldu çok. Aynen ortak noktamız çok komşu çıkıcaz :))
Bende fotoğrafı bile yok yavrumun ay canım ben transfer yapılırken aşırı duygulandım gözlerim doldu çok. Aynen ortak noktamız çok komşu çıkıcaz :))
benimde öyle lütfen bana gel gel gel demism sürekli tekrarlamisim. bncede art olduğuna göreBende fotoğrafı bile yok yavrumun ay canım ben transfer yapılırken aşırı duygulandım gözlerim doldu çok. Aynen ortak noktamız çok komşu çıkıcaz :))
Ozel sektor ve işe gırelı 6 ay olduözel sektör mu? bişey olmaz saklama yani bu gayet olağan bi durum inşallah bu kez hayırlısı ile güzel sonuclanir
Sorupdursunlar istemıyorum ,zaten zor bir psıkolojı bide onlara cevap vermekle ugrasmıyımözel sektör mu? bişey olmaz saklama yani bu gayet olağan bi durum inşallah bu kez hayırlısı ile güzel sonuclanir
Ilk transferde ben de ağlamıştım cok..Ben hüngür hüngür ağlamıştım
evet çok soruyorlar iyi olmuyo haklısın aslindaSorupdursunlar istemıyorum ,zaten zor bir psıkolojı bide onlara cevap vermekle ugrasmıyım
Ağrıların çabucak geçer inşallah canım.maşllah yumurta sayında çok iyi.hepimizin sağlıklı hayırlı bebişleri olur inşallahMerhaba kizlar ben de sabah 11 gbi opu oldum. Agrim oldu, serum taktilar, suan evimdeyim, dinleniyorum, yine bir suru ilacim, ignem oldu, 15 tane toplanmis benden. Sali gunu buyuk ihtimal transfer dedi doktorum ama tabi belli olmaz. Allahin izniyle hepimiz yavrularimizi saglkla kucagimiza aliriz insallah
Benden de 15 tane toplanmıştı canım inşallah sayıları azalmadan döllenip devam ederler.Merhaba kizlar ben de sabah 11 gbi opu oldum. Agrim oldu, serum taktilar, suan evimdeyim, dinleniyorum, yine bir suru ilacim, ignem oldu, 15 tane toplanmis benden. Sali gunu buyuk ihtimal transfer dedi doktorum ama tabi belli olmaz. Allahin izniyle hepimiz yavrularimizi saglkla kucagimiza aliriz insallah
Opu gününe kadar artar merak etme canım.benim saydıkları sayıdan çok daha fazla toplamışlardı sen umutlu ol bol bol dua etttMerhaba Arkadaşlar ;
Ben de tüp bebek tedavisine başladım ve iğnelerimin 5. günündeyim henüz.Dün kontrolüm vardı sağda 5 saolda 1 tane folikül oluşmuş denildi.Bu arada amh değerim 1,01.Ben de çok tedirgin oldum açıkçası bu sayı artar mı yoksa sadece olanlar mı gelişir?Gelişmeye hazır olanlarda büyür dediler ama çok korkuyorum ya bu kadarla kalırsa diyeÇok yumurta çok şans demek çünkü.
Ay inşallah çok dua ediyorum umut beslemek istiyorum ama korkum çok daha ağır basıyor. Rabbim utandırmasın inşallah.Emek veren isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.Opu gününe kadar artar merak etme canım.benim saydıkları sayıdan çok daha fazla toplamışlardı sen umutlu ol bol bol dua ettt
Cnm bnm ilk tedavide doktor soylerken saydim.8 taneydi.22 tane toplandi.merak etme artacakMerhaba Arkadaşlar ;
Ben de tüp bebek tedavisine başladım ve iğnelerimin 5. günündeyim henüz.Dün kontrolüm vardı sağda 5 saolda 1 tane folikül oluşmuş denildi.Bu arada amh değerim 1,01.Ben de çok tedirgin oldum açıkçası bu sayı artar mı yoksa sadece olanlar mı gelişir?Gelişmeye hazır olanlarda büyür dediler ama çok korkuyorum ya bu kadarla kalırsa diyeÇok yumurta çok şans demek çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?