• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

5.gün embriyosuydu dondurulmuştu canım valla belim çok ağrıyo ben üşüttüm malesef anlayamadım ki belirtileri😔
Anladım canım benimde 3.gün dondurulmuştu bugün sekizinci günüm test yaptım negatif çıktı 😟 nasipten öte yol yok kanda verdikten sonra bakcam artık

Ay canım benim sağol güzel dileğin için 🙏 keşke olsa 🙈ümidim kalmadı nye böyle oldum bilmiyorum ama hiç birşey hissetmiyorum birkaç gündür omu beni hissizleştirdi anlamadım birde negatifi görünce umudumu yitirdim galiba 😢

Ay canım benim sağol güzel dileğin için 🙏 keşke olsa 🙈ümidim kalmadı nye böyle oldum bilmiyorum ama hiç birşey hissetmiyorum birkaç gündür omu beni hissizleştirdi anlamadım birde negatifi görünce umudumu yitirdim galiba 😢
Kuzum bak gor kanda cikicak 3.gun zaten idrarda zor ckyor

Kızlar transferde çok mu sıkısıktınız,transfer sonrası kaç dk tuttunuz ,sürgü mü istedınız?
Cnm ben baya sıkışıktim.transfer sonrasi da 4,5 saat daha tuttum.berbatti.dr dedi ki sıkışık olursan cnn yanmaz.cok da yandi acikcasi.bence bi etkisi yok,kendi deneyimime dayanarak

Back