- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Gebelikaski
Inşallah canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Değerim düşük mu sence? Bi arkadaşın 300 den çok. Onunda 10. GunCanimmm cok sevindim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Değerim düşük mu sence? Bi arkadaşın 300 den çok. Onunda 10. GunCanimmm cok sevindim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Evet canım kesinleşsin bir an önce ona göre bir yol çizeyimDaha iyi olur kesin olur canim hic canini skma
Bence git canimBana bir akıl verin ne olur hiç iyi değilim
Hayr canim bence gayet guzel herkesinki farkli oluyo kuzumInşallah canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Değerim düşük mu sence? Bi arkadaşın 300 den çok. Onunda 10. Gun
Bence varEvet canım kesinleşsin bir an önce ona göre bir yol çizeyim
Anladım canım benimde 3.gün dondurulmuştu bugün sekizinci günüm test yaptım negatif çıktı nasipten öte yol yok kanda verdikten sonra bakcam artık5.gün embriyosuydu dondurulmuştu canım valla belim çok ağrıyo ben üşüttüm malesef anlayamadım ki belirtileri
Kendini iyi hissedemiyorsan git. Eğer bebeğin tutunduysa bu üzüntü ona iyi gelmez.Bana bir akıl verin ne olur hiç iyi değilim
Ay canım benim sağol güzel dileğin için keşke olsa ümidim kalmadı nye böyle oldum bilmiyorum ama hiç birşey hissetmiyorum birkaç gündür omu beni hissizleştirdi anlamadım birde negatifi görünce umudumu yitirdim galibaBence var
Ayy seninki 3.gunmuu o zaman zaten cikmaz yavrum sen bosuna uzuyon kendiniiiAnladım canım benimde 3.gün dondurulmuştu bugün sekizinci günüm test yaptım negatif çıktı nasipten öte yol yok kanda verdikten sonra bakcam artık
Inşallah iyi gider. Dualarım hepimizeHayr canim bence gayet guzel herkesinki farkli oluyo kuzum
Kuzum bak gor kanda cikicak 3.gun zaten idrarda zor ckyorAy canım benim sağol güzel dileğin için keşke olsa ümidim kalmadı nye böyle oldum bilmiyorum ama hiç birşey hissetmiyorum birkaç gündür omu beni hissizleştirdi anlamadım birde negatifi görünce umudumu yitirdim galiba
Evet kuzum 3.gün ondan zaten hep bi şüphe vardı tutacakmı dye 8 gün oldu belli olur dye düşündüm ama bilmiom ki canım yaAyy seninki 3.gunmuu o zaman zaten cikmaz yavrum sen bosuna uzuyon kendiniii
Amin canim bnde yarin tekrar kan vercem bakalim insallh guzel artmistrInşallah iyi gider. Dualarım hepimize
Yok kuzu yaaa 8.gunde 3.gun embryosu cikmaz bak gor bosuna uzuluyonEvet kuzum 3.gün ondan zaten hep bi şüphe vardı tutacakmı dye 8 gün oldu belli olur dye düşündüm ama bilmiom ki canım ya
Hadi ya kuzum silikte olsa çıkmazmıydı idrarda erken gebelik testiydi bideKuzum bak gor kanda cikicak 3.gun zaten idrarda zor ckyor
Ay kuzum ya inşAllah öyledir sabahtan beri ağla ağla helak oldum yaYok kuzu yaaa 8.gunde 3.gun embryosu cikmaz bak gor bosuna uzuluyon
Sanmiyorum kuzum bide hemen idrara herkeste ayni seklde gecmiyorHadi ya kuzum silikte olsa çıkmazmıydı idrarda erken gebelik testiydi bide
Kuzum valla kani gormeden bosuna kendinide bebisinide uzuyonAy kuzum ya inşAllah öyledir sabahtan beri ağla ağla helak oldum ya
Daha önce yapmış mıydın idrar testi canım çok güzel sonucun maşallah maşallahİçinde bi minik varKızlar sonucun 159 cikti
Cnm ben baya sıkışıktim.transfer sonrasi da 4,5 saat daha tuttum.berbatti.dr dedi ki sıkışık olursan cnn yanmaz.cok da yandi acikcasi.bence bi etkisi yok,kendi deneyimime dayanarakKızlar transferde çok mu sıkısıktınız,transfer sonrası kaç dk tuttunuz ,sürgü mü istedınız?