• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Bizim de Haziran'da başladı aynen canım çikolata kistim vardı ameliyat oldum ancak dün oldu transferim. 29 yaşındayım bizim de ilk denememiz inşallah bebeğim içerde keyiflidir ve beni bırakmaz annecim :KK200: ikimiz de pozitif sonuç alalım inşallahh
karnım dehşet şişkin yani patlicam çok suda içiyorum oysaki kabız mi olçam yoksa:110:

karnım dehşet şişkin yani patlicam çok suda içiyorum oysaki kabız mi olçam yoksa:110:
Ben cuma günü opudan beri kabızım ve de şişim. Kabızlık için Duphalac şurup verdi doktor günde 1-2 ölçek içiyorum iyi geliyor ama yine de kabızım

biliyor musun gerçekten çok fazla ortak noktamız var insallah bizimle olurlar ben dünden beri ona söz veriyorum sana çok iyi bakcam diye Hoppa ayy bide dün ultrasondan emriyonun fotosunu verdiler ona bakıp duruyorum
Bende fotoğrafı bile yok yavrumun ay canım ben transfer yapılırken aşırı duygulandım gözlerim doldu çok. Aynen ortak noktamız çok komşu çıkıcaz :))

Ben cuma günü opudan beri kabızım ve de şişim. Kabızlık için Duphalac şurup verdi doktor günde 1-2 ölçek içiyorum iyi geliyor ama yine de kabızım
[/QUOTE göğsündede ağrı varmı. bide ben dışarı çıkmak istiyorum evde gezinmek istiyorum eşim ve annem görünce kızmaya başlıyorlar:ukala:

Bende fotoğrafı bile yok yavrumun ay canım ben transfer yapılırken aşırı duygulandım gözlerim doldu çok. Aynen ortak noktamız çok komşu çıkıcaz :))
benimde öyle lütfen bana gel gel gel demism sürekli tekrarlamisim. bncede art olduğuna göre 😁

Gögüs uçlarım biraz acıyor. Benim de tam tersi ben sürekli yatıyorum eşim arıyor şimdi kalk biraz yürü diye 😃

Merhaba kizlar ben de sabah 11 gbi opu oldum. Agrim oldu, serum taktilar, suan evimdeyim, dinleniyorum, yine bir suru ilacim, ignem oldu, 15 tane toplanmis benden. Sali gunu buyuk ihtimal transfer dedi doktorum ama tabi belli olmaz. Allahin izniyle hepimiz yavrularimizi saglkla kucagimiza aliriz insallah 😍

Merhaba kizlar ben de sabah 11 gbi opu oldum. Agrim oldu, serum taktilar, suan evimdeyim, dinleniyorum, yine bir suru ilacim, ignem oldu, 15 tane toplanmis benden. Sali gunu buyuk ihtimal transfer dedi doktorum ama tabi belli olmaz. Allahin izniyle hepimiz yavrularimizi saglkla kucagimiza aliriz insallah 😍
Ağrıların çabucak geçer inşallah canım.maşllah yumurta sayında çok iyi.hepimizin sağlıklı hayırlı bebişleri olur inşallah🤗

Benden de 15 tane toplanmıştı canım inşallah sayıları azalmadan döllenip devam ederler. 🙏🏻

Merhaba Arkadaşlar ;
Ben de tüp bebek tedavisine başladım ve iğnelerimin 5. günündeyim henüz.Dün kontrolüm vardı sağda 5 saolda 1 tane folikül oluşmuş denildi.Bu arada amh değerim 1,01.Ben de çok tedirgin oldum açıkçası bu sayı artar mı yoksa sadece olanlar mı gelişir?Gelişmeye hazır olanlarda büyür dediler ama çok korkuyorum ya bu kadarla kalırsa diye :( Çok yumurta çok şans demek çünkü.

Merhaba Arkadaşlar ;
Ben de tüp bebek tedavisine başladım ve iğnelerimin 5. günündeyim henüz.Dün kontrolüm vardı sağda 5 saolda 1 tane folikül oluşmuş denildi.Bu arada amh değerim 1,01.Ben de çok tedirgin oldum açıkçası bu sayı artar mı yoksa sadece olanlar mı gelişir?Gelişmeye hazır olanlarda büyür dediler ama çok korkuyorum ya bu kadarla kalırsa diye :KK43: Çok yumurta çok şans demek çünkü.
Opu gününe kadar artar merak etme canım.benim saydıkları sayıdan çok daha fazla toplamışlardı sen umutlu ol bol bol dua ettt

Opu gününe kadar artar merak etme canım.benim saydıkları sayıdan çok daha fazla toplamışlardı sen umutlu ol bol bol dua ettt
Ay inşallah çok dua ediyorum umut beslemek istiyorum ama korkum çok daha ağır basıyor. Rabbim utandırmasın inşallah.Emek veren isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

Merhaba Arkadaşlar ;
Ben de tüp bebek tedavisine başladım ve iğnelerimin 5. günündeyim henüz.Dün kontrolüm vardı sağda 5 saolda 1 tane folikül oluşmuş denildi.Bu arada amh değerim 1,01.Ben de çok tedirgin oldum açıkçası bu sayı artar mı yoksa sadece olanlar mı gelişir?Gelişmeye hazır olanlarda büyür dediler ama çok korkuyorum ya bu kadarla kalırsa diye :( Çok yumurta çok şans demek çünkü.
Cnm bnm ilk tedavide doktor soylerken saydim.8 taneydi.22 tane toplandi.merak etme artacak 😉

Back