• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

ben 10 gün rapor aldim yani normal de rapora gerek yok dediler ama stresli ve yorucu işi olanlara yazıyorlar 10 gün sonra belli olacağı için 10 gün iyi bence
Ya bende bılemedım ,bu ıkıncı denemem raporlsrım goze mı batar ki,kadın hastalıgım var dıyorum saklıyorum işyerımden. Ama işim stresli biraz ,fiziksel yükü yokta

Cnn arkadasimin 2 yumurtasi vardi.3 gun dayandi embriyolar.biri transfer edildi.ve hamile.korkma dua et 🤗
Canım kendime geldim iyiyim şuan sağolasın. Pazartesi transfer yapıcaz dediler, Cumartesi çağırma olasılığınız var mı dedim, yok gelişimi duran embriyoları transfer etmiyoruz dedi. Sadece beşinci gün transferi yapıyorlar galiba, bişey anlamadım.

Kızlar transferde çok mu sıkısıktınız,transfer sonrası kaç dk tuttunuz ,sürgü mü istedınız?
Benim transfer öncesi hemşire ultrason ile sıkışıklığımı kontrol etti ve lavaboya gidip bir bardak yapıp atmamı söyledi yani aşırı sıkışıklık gerekmiyor böylece transfer sonrası ben 1/2 saat uzandıktan sonra lavaboya gittim

Arkadaşlar ben dün gece hiç uyuyamadım boğazım feci farenjit kaşıntı öksürdüm durdum parol içiyorum sadece,bugün 8.günüm belim başım feci ağrıyor boğazım gıdıklanıyor ne yapayım hastaneye acile gitsemmi normalde teest günüm yarın ama tutmadı diye de çok korkuyorum😭😭😭😭

Back