- 31 Ocak 2019
- 447
- 383
- 23
- Konu Sahibi Gebelikaski
Ah nasıl içim rahatladı çok teşekkür ederim.Transfer oldu mu peki?Cnm bnm ilk tedavide doktor soylerken saydim.8 taneydi.22 tane toplandi.merak etme artacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah nasıl içim rahatladı çok teşekkür ederim.Transfer oldu mu peki?Cnm bnm ilk tedavide doktor soylerken saydim.8 taneydi.22 tane toplandi.merak etme artacak
Çok geçmiş olsun canım. Anlıyorum beklemek çok zor. Tutmuştur Canım inşallah içini ferah tut. Kaçıncı gün embriyoları Canım seninki?benim de 8 yumurtadan 4 u dollendi Haziran ayından bu zamana kadar bekledim ameliyat oldum çok zor bı süreç beklemek insallh beklemeden olumlu bı şekilde transferin sonuçlanır şuan bizde transfer yaptırdık bekliyoruz bugün ikinci günüm olumsuzu düşünme
Oldu cnm haziranda.2 embriyo a kalite hem de blast ama tutunamadiAh nasıl içim rahatladı çok teşekkür ederim.Transfer oldu mu peki?
Zamanı var demek ki.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlatla kucağın dolar canım.Biz istiyoruz ama en doğrusunu Rabbim bilir.Bu yolda emek veriyoruz inşallah biz de bir gün mükafatını alacağız inanıyorum.Oldu cnm haziranda.2 embriyo a kalite hem de blast ama tutunamadi
Benim amh 1.2 beşinci gün bende de dört tane saydı ama dün yedi tane toplandı. İçini ferah tut biraz daha artar. Benim yediden üçü döllenmiş çok üzüldüm ama dünyanın sonu değil. Sende moralini yüksek tut.Merhaba Arkadaşlar ;
Ben de tüp bebek tedavisine başladım ve iğnelerimin 5. günündeyim henüz.Dün kontrolüm vardı sağda 5 saolda 1 tane folikül oluşmuş denildi.Bu arada amh değerim 1,01.Ben de çok tedirgin oldum açıkçası bu sayı artar mı yoksa sadece olanlar mı gelişir?Gelişmeye hazır olanlarda büyür dediler ama çok korkuyorum ya bu kadarla kalırsa diye Çok yumurta çok şans demek çünkü.
Insallah cnm,amin ikinci tedaviye basladim bu hafta.ignelerimin 4.günü.nerde tedavi oluyosun,sorununuz neydi? Ben pcosum meselaZamanı var demek ki.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlatla kucağın dolar canım.Biz istiyoruz ama en doğrusunu Rabbim bilir.Bu yolda emek veriyoruz inşallah biz de bir gün mükafatını alacağız inanıyorum.
dondurulmuş embriyo 21 Ekim'de belli olacak insalalh Allah hepimizin kucağını hayırlısıyla doldurur bugunlerimiz de sevdiklerimizi n yanımızda olması çok önemliÇok geçmiş olsun canım. Anlıyorum beklemek çok zor. Tutmuştur Canım inşallah içini ferah tut. Kaçıncı gün embriyoları Canım seninki?
3 tane döllenmesi kötü bir şey değil sanırım.Kaç tanesi transfer edilece? Bana bir embriyo transferi yapacakmış doktorum.Benim amh 1.2 beşinci gün bende de dört tane saydı ama dün yedi tane toplandı. İçini ferah tut biraz daha artar. Benim yediden üçü döllenmiş çok üzüldüm ama dünyanın sonu değil. Sende moralini yüksek tut.
Yaşım 37, o yüzden iki tane istiyorum, Bİde ben üçüncü gün konmasını istedim ama beşinci güne bıraktılar zorla, çok tedirginim3 tane döllenmesi kötü bir şey değil sanırım.Kaç tanesi transfer edilece? Bana bir embriyo transferi yapacakmış doktorum.
Benim amh değerim 1,01. Sağ tüpüm tıkalı.Eşimin sperm sonuçları tam sınırda.1, 5 yıl uğraştım 1 aşılamam oldu ama negatif.Hiç gebelik oluşmadı ve rezerv düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe karar verdik.Senin de tedavin en güzel şekilde sonuçlanır inşallah.Anatolia da Hakan Yaralı Hoca da tedavi görüyorum.Sen nerde başladın tedaviye canım?Insallah cnm,amin ikinci tedaviye basladim bu hafta.ignelerimin 4.günü.nerde tedavi oluyosun,sorununuz neydi? Ben pcosum mesela
Canım bizde mesela üçüncü gün dondurmayı teklif ettiler biz istemedik çok fazla yumurtam var diye beşinci günü bekledik ama hergğn arayıp bilgi verdiler pazar günüde dahil.Kızlar iki gündür çok soru soruyorum kusura bakmayın. Tedavide çok yeniyim, bilgim çok az. Bu 3. Gün 5. Gün embriyosu meselesi içime çok dert oldu. Neden beşinci günü bekleyip transfer iptalini göze alıyorlar ki. Zaten iki üç döllenmiş yumurtası olanları direk üçüncü günden koymaları gerekmez mi. Ben çok güvenirken hastaneden sağlam bi kazık yiyorum galiba. Sabah embriyoloğa sorunca tersleyip telefonu kapattı işkillendim. Bide Pazartesi’ye kadar hiç aramayacaklarmış birdaha, pzt gidince bide diyorum embriyo kalmadı derlerse nasıl bir şok olur. Tecrübesiyle bilgisi olan var mı?
Ne demk teli suratina kapatmak canim neresi bu hastane?? Sana bilgi vermk zorunda ben o kdr soru soryodumki embryologum hepsini en ince ayrintisina kdr anlatiyodu..Kızlar iki gündür çok soru soruyorum kusura bakmayın. Tedavide çok yeniyim, bilgim çok az. Bu 3. Gün 5. Gün embriyosu meselesi içime çok dert oldu. Neden beşinci günü bekleyip transfer iptalini göze alıyorlar ki. Zaten iki üç döllenmiş yumurtası olanları direk üçüncü günden koymaları gerekmez mi. Ben çok güvenirken hastaneden sağlam bi kazık yiyorum galiba. Sabah embriyoloğa sorunca tersleyip telefonu kapattı işkillendim. Bide Pazartesi’ye kadar hiç aramayacaklarmış birdaha, pzt gidince bide diyorum embriyo kalmadı derlerse nasıl bir şok olur. Tecrübesiyle bilgisi olan var mı?
Canim cunku en iyisini istiyorlar benim 3.gun 6 tane embriyom vardi 4 u kaliteli 2 si orta 5.gune gider o yuzden goturcez dedi bende tamm dedim 5.gune iki tane geldi nasip birazYaşım 37, o yüzden iki tane istiyorum, Bİde ben üçüncü gün konmasını istedim ama beşinci güne bıraktılar zorla, çok tedirginim
Siz iki embrıyomu transfer ettırdınız yasınız kacCanim cunku en iyisini istiyorlar benim 3.gun 6 tane embriyom vardi 4 u kaliteli 2 si orta 5.gune gider o yuzden goturcez dedi bende tamm dedim 5.gune iki tane geldi nasip biraz
Kesinlikle değişik bişey yaptıkları.biz aramalarını beklemeyip sabah sekizde arıyoduk bilgi vericeklee tabiki sonuçta o yumurtaların bitanesi bile çok önemli bisim içinNe demk teli suratina kapatmak canim neresi bu hastane?? Sana bilgi vermk zorunda ben o kdr soru soryodumki embryologum hepsini en ince ayrintisina kdr anlatiyodu..
Yok canim bir tane transfer edildi. 30Siz iki embrıyomu transfer ettırdınız yasınız kac
Kesinlikle o kadar para veriyoruzKesinlikle değişik bişey yaptıkları.biz aramalarını beklemeyip sabah sekizde arıyoduk bilgi vericeklee tabiki sonuçta o yumurtaların bitanesi bile çok önemli bisim için
Kesinlikle değişik bişey yaptıkları.biz aramalarını beklemeyip sabah sekizde arıyoduk bilgi vericeklee tabiki sonuçta o yumurtaların bitanesi bile çok önemli bisim için
Kızlar embriyoskop diye bişey var duydunhz mu? Döllenen embriyoların yaşaması için karanlık bir yer anne rahmine benziyomuş.mesela biz ekstra ücret verip onu seçmiştik ve 3.güne kadar 21yumurtam gitti
İlk tedavim o yüzden iyi kötü ayıramıyorum. Ben Emseyde tedavi görüyorum. Bugüne kadar çok memnundum. Ama bugün çok kötü oldum embriyologla konuşunca. Küt diye suratıma kapattı diyemem ama gayet soğuk ve acele iki cvp verip kapattı telefonu. Son cümlesi de Pazartesi’ye kadar dayanmazlarsa transfer iptal edilecek oldu. O cümle bana yetti zaten, üç saat ağladım. Sonra biraz araştırdım benim gibi az yumurtası olanlarda üçüncü gün transfer yaptıklarını öğrendim iyice moralim bozuldu. Eşim arayıp hastaneyi bağıracaktı, zor tuttum, çok gerildik. Yarın arayıp sakin sakin konuşucam. Bu arada hay hakk embriyoskop çok ilginç geldi, nerde tedavi oluyorsun.Ne demk teli suratina kapatmak canim neresi bu hastane?? Sana bilgi vermk zorunda ben o kdr soru soryodumki embryologum hepsini en ince ayrintisina kdr anlatiyodu..