• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım kendime geldim iyiyim şuan sağolasın. Pazartesi transfer yapıcaz dediler, Cumartesi çağırma olasılığınız var mı dedim, yok gelişimi duran embriyoları transfer etmiyoruz dedi. Sadece beşinci gün transferi yapıyorlar galiba, bişey anlamadım.
Cnm dua et bol bol.bi de havuc ve ananas stokla.o dedigim arkadas her gun havuc ananas suyu icmisti.tutmustu 👶

Ayy canım aynı. Benim de annem geldi az önce, hareket edesim var ama yavaş hareket etmeye çalışıyorum arada unutuyorum ya bişey olduysa diye üzülüyorum 😔 Allahım onları bize bağışlasın inşallah sımsıkı tutunsunlar. Kaç yaşındasın canım özel değilse neden olmadı bebiş?
27 yaşındayım olmama sebebi bende polip vardı ameliyat oldum esimde sperm testi yaptırmıştı onda da hareketlilik 0 a yakındı bursa da devlet soranus pembe mavi acıbadem hepsine gittik aynı şeyi dediler bizde tüp bebege karar verdik art jimer ve acıbadem arasından tercih yaptık Haziran'da başladık yeni transfer oldu

Kızlar benim yedi yumurtanın üçü döllenmiş. Çok moralim bozuldu. Dünkü ağrı çok zor geldi. Çok dua ettim bir daha opu yapmak zorunda kalmayayım diye. Şuan çok korkuyorum. Transfer Pazartesi olarak belirlendi. Dua edin nolur dayansınlar, bebeğimi/bebeklerimi kucağıma alayım
benim de 8 yumurtadan 4 u dollendi Haziran ayından bu zamana kadar bekledim ameliyat oldum çok zor bı süreç beklemek insallh beklemeden olumlu bı şekilde transferin sonuçlanır şuan bizde transfer yaptırdık bekliyoruz bugün ikinci günüm olumsuzu düşünme

27 yaşındayım olmama sebebi bende polip vardı ameliyat oldum esimde sperm testi yaptırmıştı onda da hareketlilik 0 a yakındı bursa da devlet soranus pembe mavi acıbadem hepsine gittik aynı şeyi dediler bizde tüp bebege karar verdik art jimer ve acıbadem arasından tercih yaptık Haziran'da başladık yeni transfer oldu
Bizim de Haziran'da başladı aynen canım çikolata kistim vardı ameliyat oldum ancak dün oldu transferim. 29 yaşındayım bizim de ilk denememiz inşallah bebeğim içerde keyiflidir ve beni bırakmaz annecim :KK200: ikimiz de pozitif sonuç alalım inşallahh

Ya bende bılemedım ,bu ıkıncı denemem raporlsrım goze mı batar ki,kadın hastalıgım var dıyorum saklıyorum işyerımden. Ama işim stresli biraz ,fiziksel yükü yokta
özel sektör mu? bişey olmaz saklama yani bu gayet olağan bi durum inşallah bu kez hayırlısı ile güzel sonuclanir

Bizim de Haziran'da başladı aynen canım çikolata kistim vardı ameliyat oldum ancak dün oldu transferim. 29 yaşındayım bizim de ilk denememiz inşallah bebeğim içerde keyiflidir ve beni bırakmaz annecim :KK200: ikimiz de pozitif sonuç alalım inşallahh
biliyor musun gerçekten çok fazla ortak noktamız var insallah bizimle olurlar ben dünden beri ona söz veriyorum sana çok iyi bakcam diye Hoppa ayy bide dün ultrasondan emriyonun fotosunu verdiler ona bakıp duruyorum

Aranızda 3.gün dondurulmuş kalitesi çok iyi olmayan embriyo ile hamile kalabilen var mı peki:/

benim de 8 yumurtadan 4 u dollendi Haziran ayından bu zamana kadar bekledim ameliyat oldum çok zor bı süreç beklemek insallh beklemeden olumlu bı şekilde transferin sonuçlanır şuan bizde transfer yaptırdık bekliyoruz bugün ikinci günüm olumsuzu düşünme
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız. Embriyolarınızın kalitesi nasıldı

Back