- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Cnm gidip kan ver ve ilaclarini sakin birakmaKan vercem kuzum 10.gün kan günüm bakalım nasip
Moralini bozma kesinlikle canım bebişin seninleyse çok üzülür onu üzme sakınKan vercem kuzum 10.gün kan günüm bakalım nasip
Bırakmycam kan verene kadar canımCnm gidip kan ver ve ilaclarini sakin birakma
Moralim bozuldu baya bi canım bilmiyorum ne olacak bakalımMoralini bozma kesinlikle canım bebişin seninleyse çok üzülür onu üzme sakın
Ya bende bılemedım ,bu ıkıncı denemem raporlsrım goze mı batar ki,kadın hastalıgım var dıyorum saklıyorum işyerımden. Ama işim stresli biraz ,fiziksel yükü yoktaben 10 gün rapor aldim yani normal de rapora gerek yok dediler ama stresli ve yorucu işi olanlara yazıyorlar 10 gün sonra belli olacağı için 10 gün iyi bence
Canım kendime geldim iyiyim şuan sağolasın. Pazartesi transfer yapıcaz dediler, Cumartesi çağırma olasılığınız var mı dedim, yok gelişimi duran embriyoları transfer etmiyoruz dedi. Sadece beşinci gün transferi yapıyorlar galiba, bişey anlamadım.Cnn arkadasimin 2 yumurtasi vardi.3 gun dayandi embriyolar.biri transfer edildi.ve hamile.korkma dua et
5.gün embriyosuydu dondurulmuştu canım valla belim çok ağrıyo ben üşüttüm malesef anlayamadım ki belirtileriBelirtin oldu mu canım kaçıncı gün embriyosuydu
Benim transfer öncesi hemşire ultrason ile sıkışıklığımı kontrol etti ve lavaboya gidip bir bardak yapıp atmamı söyledi yani aşırı sıkışıklık gerekmiyor böylece transfer sonrası ben 1/2 saat uzandıktan sonra lavaboya gittimKızlar transferde çok mu sıkısıktınız,transfer sonrası kaç dk tuttunuz ,sürgü mü istedınız?
Hayırlı olsun var gibi tebrikler6.günüm böylr çıktı ucuz testlerde ☺
Dondurulmuş transferdi dimi canım?Moralim bozuldu baya bi canım bilmiyorum ne olacak bakalım
Hayırlı olsun kaçıncı günde test yaptınızKızlar sonucun 159 cikti
10. Günüm bugün. Teşekkür ederimHayırlı olsun kaçıncı günde test yaptınız
Daha iyi olur kesin olur canim hic canini skmaKan vercem kuzum 10.gün kan günüm bakalım nasip
Evet canim sikistim, bir saat dinlendim snra lavobaya kalktim surguden pk hoslnmiyorumda o heycanla idrarimi resmen unutmstumKızlar transferde çok mu sıkısıktınız,transfer sonrası kaç dk tuttunuz ,sürgü mü istedınız?
Canimmm cok sevindim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah10. Günüm bugün. Teşekkür ederim
Evet canımDondurulmuş transferdi dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?